Hyggeligt og godt sted, børnene elsker det- og rigtig venlig betjening! Man står dog lidt længe for at blive ekspederet (vil betale og hjem), når der er run på en weekenddag. Vi har været der nogle g... Toon meer

Dejligt sted, luftige lyse lokaler. Stort udvalg af forskellige keramik ting til maling, der er noget for enhver. Dina og hendes personale er søde og hjælpsomme. God instruktion. Hvis du kommer udenb... Toon meer

I really enjoyed spending time decorating cups with my 5 months old baby at Creatime. Dina, the owner, is such a kind soul that gladly helps with all your crazy ideas. I would love to recommend th... Toon meer

1. Aardewerkwinkel
  2. Kinderfeestjes
  3. Knutselwinkel
  4. Evenementenlocatie
  5. Beeldjeswinkel

God plads, god tid, god hygge. Et rum med plads til sjov, hygge og kreativ udfoldelse Vores kreative keramik café er det perfekte sted at lade din kreativitet løbe løbsk, i en afslappet og hyggelig atmosfære. Grib en pensel, vælg dit keramik emne, og lad dine kreative tanker flyde frit. Fra krus og tallerkener til vaser og figurer – vores udvalg af keramik er lige så mangfoldigt som dine ideer. Oplev hvordan verden udenfor går i stå, mens du lader kreativiteten tage over. Mens du maler, kan du nyde en varm kop kaffe eller en forfriskende drik fra vores menukort. Og uanset om du kommer alene, med venner eller med familien, er vores kreative keramik café det perfekte sted at slappe af, have det sjovt og skabe smukke minder sammen. Så kom forbi caféen i Allerød og bliv en del af vores kreative fællesskab – vi ved at alle har en kunstner gemt i sig, når bare de får lov.

4,6

Uitstekend

Fantastisk sted

Fantastisk sted.
Var deroppe med to børn på tre og seks og farmor.
Blev taget så godt imod.
Hyggelig og god atmosfære. Og vi nød virkelig tiden deroppe.
Eneste minus er at enkelte ansatte er bedst til engelsk, så der skulle lige oversættes for ungerne.

27 oktober 2024

Antwoord van Creatime

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtigt glade for at i har hygget jer hos os, og håber snart at se jer igen. Med venlig hilsen CreaTime

Fantastisk hjemmeligt sted

Har nu besøgt stedet 2 gange! første gang var kæmpe succes ejeren er fantastisk og yder en god service både med hjælp til retning af fejl og til aftryk af baby fødder! anden gang endnu større succes man føler sig virkelig hjemme og meget børnevenlig og ikke mindst et meget stort udvalg i hvad man har løst til at male! Både i pris, farver og keramik helt klart et besøg hver og pengene og givet godt ud men den fantastiske service!

11 oktober 2024

Antwoord van Creatime

Tak for den fine anmeldelse. Vi elsker at lave baby fodaftryk, og er rigtigt glade for at i havde en god oplevelse. Med venlig hilsen CreaTime

Super god og hyggelig kreacafe

Super god og hyggelig kreacafe. Jeg havde min datter på 5 år med og vi kommer helt sikkert igen :)

20 augustus 2024

Antwoord van Creatime

Tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at se jer igen. Med venlig hilsen CreaTime

Der var rigtig meget flot keramik at…

Der var rigtig meget flot keramik at vælge i mellem og flotte farver! Stedet har god plads og det er super børnevenligt, hvilket er skønt når man er på barsel og har baby med. Og så er ejeren super flink og kommer med god hjælp

21 mei 2024

Antwoord van Creatime

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at i har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at se jer igen. Med venlig hilsen CreaTime