Totaal renovatie
Wij hebben afgelopen zomer ons huis laten renoveren door Jazz van Dijk van Creation and Crafts, en dit was een geweldige ervaring. Wat begon als een klein project om enkel de badkamer aan te pakken, groeide door Jazz’ creatieve ideeën en waardevolle suggesties uit tot een volledige woningrenovatie. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en willen graag onze positieve ervaring delen.
De badkamer is prachtig geworden, met hoogwaardige materialen en een oogstrelende afwerking. Maar ook de andere delen van het huis die Jazz onder handen heeft genomen – zoals het stucwerk – zijn stuk voor stuk professioneel en strak uitgevoerd. Zelfs een complexe klus als het verplaatsen van de standleiding, waarvoor meerdere betonnen vloeren moesten worden doorboord, verliep vlekkeloos en zonder problemen. Het meest gelukkig zijn wij nog met het behoud van de originele houten kozijnen, deze zijn volledig hersteld en kunnen daarom weer een lange tijd mee.
Het grootste pluspunt van samenwerken met Jazz was voor ons de duidelijke, heldere en bovenal eerlijke communicatie. Je hoort vaak verhalen over verbouwingen waarbij afspraken niet goed worden nagekomen of de communicatie te wensen overlaat, maar bij Jazz was dit totaal niet aan de orde. Hij hield ons steeds perfect op de hoogte en kwam al zijn afspraken na, wat ons veel rust en vertrouwen gaf.
Kortom, wij hadden ons geen betere aannemer kunnen wensen en bevelen Jazz van Dijk van harte aan. We hopen dat hij nog vele mooie projecten mag realiseren!
– Suus en Ike

Antwoord van Creation & Craft