Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej Creddo-team, Tack så mycket för er hjälp när jag letade efter företagsfinansiering hos er. Ni var proffsiga, kunniga och svarade snabbt, vilket var mer än jag hade hoppats på. Allt gick smidigt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supernöjd! Är väldigt nöjd med hela processen och samarbetet rakt igenom. Creddo gav mig en seriös, proffsig och bra upplevelse under hela processen med att hitta finansiering. Kommer absolut att vän... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Trots att ett företag sade nej till ett lån som jag valde, så kunde jag fixa ett lån från en annan bank på grund av att Creddo rekommendera denna bank. I övrigt gick det ganska så smidigt så det finns... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Creddo erbjuder den bästa servicen till oss som företag. De har den bästa professionella personalen som följer upp ditt låneerbjudande och ser till att allt går bra. Jag har rekommenderat deras tjä... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Alternatieve financiële diensten
  2. Kredietadvies
  3. Financiële instelling

Info over Creddo

Geschreven door het bedrijf

Creddo - en ledande aktör inom företagsfinansiering

Creddo grundades av ett par svenska entreprenörer som själva har stött på svårigheter med att hitta finansiering och vår tjänst växte fram som svar på behovet att underlätta för små- och medelstora företag när det gäller att hitta och jämföra företagslån i Sverige, Nederländerna samt Finland.

Genom en helt digital ansökningsprocess möjliggör Creddo att företagare enklare kan navigera i det komplexa landskapet av finansieringsalternativ.

Hos oss på Creddo så kan vi hjälpa dig med att hitta rätt typ finansiering, vare sig det är företagslån, checkkredit, fastighetslån, factoring eller leasing som du söker.

Vi på Creddo kan hjälpa dig med:

Företagslån

Hos Creddo kan du ansöka och jämföra om företagslån upp till 35 miljoner kronor. Vi har ett av marknadens största nätverk med banker och långivare för att förbättra möjligheterna för dig och ditt företag att hitta bästa möjliga finansiering.

Checkkredit

Hos Creddo kan du även ansöka och jämföra checkkrediter hos våra samarbetspartners. Ibland så behöver ett företag inte pengarna just vid ansökningstillfället, då kan det vara bra att ansöka om en checkkredit som man kan nyttja när bolaget behöver det.

Fastighetslån

Du kan även ansöka och jämföra finansiering som rör fastigheter hos Creddo. Hos oss kan du hitta alternativ för byggnadskreditiv eller om du önskar förvärva eller renovera en befintlig fastighet som bolaget äger.

Factoring

Hos Creddo kan du konkurrensutsätta flera factoringbolag som strävar efter att ge dig bästa möjliga villkor. Ibland är factoring ett mer förmånligt alternativ för företag som behöver ökad likviditet.

Leasing

Hos Creddo kan du även ansöka och jämföra alternativ inom företagsleasing. Vare sig det är ett fordon eller maskin som du önskar införskaffa så kan Creddo hjälpa dig hitta den aktör som kan erbjuda bästa leasingvillkoren.

Läs mer om hur du gör en ansökan hos oss på Creddo på knappen nedanför!

Besök vår hemsida

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Följde upp minutiöst

Följde upp minutiöst - såg till att förklara alla steg och hjälpa till på vägen.

19 maart 2026

Antwoord van Creddo

Hej, tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till.
MVH
Team Creddo

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket hjälpsam och engagerad var…

Mycket hjälpsam och engagerad var Agnes.
Tackar 🙏

25 februari 2026

Antwoord van Creddo

Hej Andrei! Tack så mycket för ditt omdöme, vi uppskattar det! På återseende!
Varma Häksningar,
Agnes på Creddo

good follow thru

good follow thru, little too many reminders thou

7 februari 2026

Antwoord van Creddo

Härligt! Du är välkommen tillbaka igen, tack!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Don’t have big experience to take loan…

Don’t have big experience to take loan but this was best ever experience.Easy fast reliable.100% recommend

2 februari 2026

Antwoord van Creddo

Hej! Vad kul att du är nöjd med vår tjänst, tvekta inte att kontakta oss igen, vill hjälper dig gärna! MVH team Creddo

snabba och effektiva

8 januari 2026

Antwoord van Creddo

Tack för ditt omdöme och på återseende!

MVH team Creddo

service

wonderful service

15 december 2025

Antwoord van Creddo

Tack själv Kjelle! Vi är glada att vi kunde hjälpa till :)
Varma Hälsningar Creddo!

Fick hjälp av creddo

Fick hjälp av creddo,
Mycket enkelt och smidigt och rekommenderas. tack för er hjälp då jag behövde en checkkredit , ansökan var klar samma dag.

15 december 2025

Antwoord van Creddo

Hej, toppen! Vi är glada att vi kunde hjälpa till :)

Snabb Service!

Mycket effektiv och snabb service.

22 oktober 2024

Antwoord van Creddo

Vad kul att du är nöjd med vår tjänst! MVH team Creddo

Fantastisk service

Fantastisk service. Snabb och lätt ansökningsförfarande. Tusen tack!

25 september 2024

Antwoord van Creddo

Tack själv Agneta! Vi är glada att vi kunde hjälpa till :)

Fick snabbt hjälp

Fick snabbt hjälp

23 augustus 2024

Antwoord van Creddo

Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du fick snabb hjälp. Det betyder mycket för oss.

Bra och snabb service

Bra och snabb service, igen onödigt krångel

13 augustus 2024

Antwoord van Creddo

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Skönt att höra att allt gick snabbt och smidigt!
Hälsningar,

Väldigt bra bemötande

Väldigt bra bemötande, proffsigt och tillmötesgående

14 augustus 2024

Antwoord van Creddo

Stort tack för din feedback. Vi är glada att kunna hjälpa snabbt när det behövs.

Bra bemötande

Bra bemötande, mindre krångel och snabb hantering.

19 juni 2024

Antwoord van Creddo

Tack för ditt omdöme! Att kunna hjälpa våra kunder snabbt är viktigt för oss, så det är väldigt roligt att höra att du är nöjd.
Hälsningar,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.