Topkwaliteit, topservice, en een hele leuke koopervaring. Crownguard is een vertrouwd adres, en dus als je echt iets goeds wilt, voor een schappelijke prijs, dan is dit adres de beste keuze. Mijn rec... Toon meer

Mijn eerste ervaring met CrownGuard was erg goed. Snelle schriftelijke en mondelinge reactie, wat mij deed besluiten het horloge in goed vertrouwen te kopen, zelfs zonder het eerst gezien te hebben.... Toon meer

Wij van Crown Guard zijn gespecialiseerd in het inkopen of inruilen van (gebruikte) horloges. Jammer dat dit er staat en vervolgens mij aanvraag inruil Rolex, die beschadigd is, 1 simpel bericht da... Toon meer

1. Horlogerie

We at Crown Guard are specialized in buying or trade in (used) watches. We are specialized in Rolex watches, but you can contact us for any other brand as well. Are you planning to sell your watch? Please contact us and we will examine your watch and determine a fair and actual price.

4,7

Uitstekend

Vertrouwd adres

Mijn recente aankoop bij Ramón was niet de eerste, en hoogstwaarschijnlijk niet de laatste keer, en dus graag weer!

26 maart 2026

Antwoord van CrownGuard

Heel goed te horen R! Zie je zeer graag weer eens terug. thx!

Topservice!

Vandaag mijn eerste aankoop bij CrownGuard gedaan en zeker niet de laatste! Ramón biedt topservice! Een voorbeeld voor andere bedrijven.

18 februari 2026

Antwoord van CrownGuard

Dank voor de review en prettige contact!!

Tudor

Wat een fijne ervaring bedankt Ramón voor de fijne service en ook nog is goed geprijsd

17 februari 2026

Antwoord van CrownGuard

Ervaring is van twee kanten. Fijne communicatie en snelle betaling. Dank je wel!! Geniet ervan

Kom er al jaren

Kom er al jaren! Top vent met veel kennis en kunde. Prachtig aanbod in zeer goede staat.

16 september 2025

Mijn eerste ervaring met CrownGuard was vertrouwenwekkend.

Mijn eerste ervaring met CrownGuard was erg goed.
Ik blijf het aanbod volgen en zal niet schromen wederom met CrownGuard in zee te gaan.

7 november 2025

Antwoord van CrownGuard

Zeer fijn te lezen! dank voor het fijne contact en vertrouwen. Veel draagplezier gewenst.

Wederom meer dan tevreden.

Voor de tweede keer bij Crownguard geweest en wederom meer dan tevreden. Prettig ontvangst in een mooi kantoor, maar nog veel belangrijker, een fijne en betrouwbare verkoper die rustig de tijd voor je neemt in een ongedwongen setting.

24 oktober 2025

Antwoord van CrownGuard

Dank je! Altijd leuk om een echte liefhebber op bezoek te hebben die z’n grail komt kopen. Geniet ervan

Fantastisch

Zeer mooi horloge mogen kopen van Crownguard. Wat een top bedrijf. Zeer kundig en een erg relaxte en vriendelijk proces. Horloge keurig zoals beschreven en zelfs met service en garantie. Dubbel en dwars een aanrader.

20 mei 2025

Antwoord van CrownGuard

Zeer bedank voor deze woorden. Leuk jullie te ontmoeten, en bijzondere reden van aankoop!

Betrouwbaar adres

Heel prettig zaken gedaan met Ramon , in een ongedwongen sfeer , maar wel ter zake kundig en professioneel! Zeer betrouwbaar adres voor in en verkoop van exclusieve horloges .

24 april 2025

Antwoord van CrownGuard

Fijn te lezen! Zeer fijne klanten. Fijn afspraken mee te maken en zeer vriendelijk. Thx

Koop uw horloges met vertrouwen!

Ramon is een fijne kerel om zaken mee te doen. Hij heeft een mooi kantoortje in Eindhoven waar je rustig over horloges kan babbelen en rustig de horloges kan bekijken/beoordelen zonder stress.

Ik ben erg blij met mijn Rolex 16710. Tot de volgende keer Ramon!

8 april 2025

Top!!

Bedankt Ramon!
Vlot contact en alles zoals besproken, ook zeer snel geleverd naar Belgie (20uur)!
Verpakking was heel verzorgd en veilig.
Tot de volgende aankoop…

H.

25 maart 2025

Dank u! Fijn te horen. Geniet van uw horloge. Merci

Goede ervaring!

Ramon is heel enthousiast over horloges en straalt dat uit. Fijne ontvangst, snelle reactie en goede service

4 maart 2025

Antwoord van CrownGuard

Dank voor de review! Wordt zeer gewaardeerd. Geniet van je nieuwe horloge.

Top!

Zeer goed ontvangen, gepersonaliseerde chocola, moet ik doorgaan? ;-) CrownGuard is een aanrader. Bedankt voor de service, Ramón.

28 februari 2025

Antwoord van CrownGuard

Zeer bedankt voor de review. Wordt ik blij van

Heel aangenaam

Heel aangenaam, uiterst professioneel en betrouwbaar! Blij met de ontvangst van Ramon en bijhorende uitleg.

25 februari 2025

Zaken doen met CrownGuard is een echte… no-brainer!

Zaken doen met CrownGuard is een echte no-brainer! Kernwoorden: Persoonlijk, betrouwbaar, kundig en liefhebber. Voor mij, wederom, een geslaagde ervaring die ik graag hier deel. Een prachtige oudere GMT Master gekocht met full service die ik onbezorgd kan dragen.

9 januari 2025

Wij van Crown Guard zijn…

Jammer dat dit er staat en vervolgens mij aanvraag inruil Rolex, die beschadigd is, 1 simpel bericht dat er geen interesse is. Jammer dat er verder geen toelichting bij zat.

21 november 2023

Antwoord van CrownGuard

Ik heb helaas geen interesse in inruil van horloges die niet voldoen aan de kwaliteit waar ik achter sta. Krijg veel aanbod en zie ook niet de meerwaarde om dan alle negatieve punten te benoemen. Als u had gevraagd waarom geen interesse? Dan had ik dat graag toegelicht.

Eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk

Goed bereikbaar, prettig en eerlijk contact. Uitgebreid de tijd genomen voor uitleg bij de aankoop van een prachtig submariner date. Ramon is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Volgende horloge gaat zeker weer via crownguard aangekocht worden.

2 augustus 2023

Top ervaring

Crownguard is een fijn bedrijf met veel expertise over horloges. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

25 juli 2023

Goede service en prijs

Goede service en prijs

Meerdere aan en verkopen gedaan bij Crownguard, altijd een goede service en prijs gekregen. Hij neemt echt de tijd voor zijn klanten en komt zijn afspraken na.

7 juni 2023