1. Cryptocurrency-dienst

Met de signalen van CryptoTargets kan u zorgeloos crypto traden. U volgt de bevindingen van onze analisten op de voet en u kan zo mee profiteren van de stijgingen op de crypto markt zonder inhoudelijke kennis of ervaring van technische analyse.

Houd rekening met het volgende

3,7

Gemiddeld

Tot nog toe wel erg teleurgesteld.

Tot nog toe wel erg teleurgesteld.. tijdje lid en 1 melding die ook nog eens faalt… Er zijn inmiddels veel altcoins uit gebroken … Zoals solana… Dat hadden jullie toch moeten zien.. Die brak gewoon door z’n weerstand daar hoef je niet eens een expert voor te zijn… Of de zogeheten specialisten snappen er niet veel van.. Of dit is oplichterij

19 augustus 2021

premium lid sinds begin maart.

premium lid sinds begin maart.
nog geen enkel signaal ontvangen!!! sinds men proefperiode voorbij is is de support chat ook plotseling niet meer bereikbaar.
Dit is een scam!!!! maak je hier geen lid van!!!!

7 april 2021

Beste Cryptokest.

Wat jammer dat u CryptoTargets op deze manier in zo'n slecht daglicht zet met niet kloppende informatie. We hebben op de supportafdeling tijdens en na uw proefperiode namelijk geen enkel soortgelijk supportaanvraag ontvangen.

Onze live support op de website is elke werkdag beschikbaar tussen 10:00 en 18:00 en tijdens deze werkuren staan wij iedereen graag te woord. Zeker wanneer men een Premium lid is ontvangt deze prioriteit live support binnen enkele minuten. Dus ik begrijp niet echt wat u bedoelt te zeggen met "de support chat is plotseling verdwenen', zou u dit kunnen toelichten?

Na uw aanmelding heeft u een email ontvangen en is er contact met u opgenomen. Hier zijn wij altijd erg discreet in, zeker in deze drukke tijd met vele aanmeldingen. Als u vanaf dat punt zelf besluit om niet deel te nemen aan de Telegramlinkjes die u worden toegezonden dan kan het inderdaad kloppen dat u geen signalen heeft ontvangen. De signalen worden namelijk alleen verzonden via Telegram.

Mocht u het na uw aanmelding niet duidelijk voor u zijn geweest dan kon u contact op nemen met de live- en/of email support. Ook kon u terecht op de FAQ pagina waarin alles nog eens stap voor stap staat beschreven.

Ik verzoek u vriendelijk om eens contact met de support chat via de website https://cryptotargets.nl op te nemen (deze is elke werkdag beschikbaar). Zodra we uw gegevens hebben kunnen wij zien of u wel of niet bent deelgenomen aan de Telegramgroepen en mocht dit niet zo zijn bieden we u graag nogmaals de mogelijkheid om gebruik te maken van de 14 dagen proefperiode. Ik hoor het graag.

Joris

CRYPTOTARGETS
PREMIUM

Ziet er beter uit dan het is!

Ziet er beter uit dan het is! Mooie en duidelijke website en een goede klantenservice maar ondertussen vallen de resultaten tegen en daar gaat het wel om.

25 maart 2021

Antwoord van CryptoTargets

Hallo Bas! Ik zie in ons systeem dat u vandaag (25-03-2021) bent aangemeld voor Premium. Binnen 1 dag is het onmogelijk om een duidelijk beeld te krijgen over de resultaten van onze signalen. Ik zou zeggen; zit de 14 dagen proefperiode even uit en kom dan gerust nog eens terug voor een review :)

Hele fijne ervaring met Cryptotargets

Hele fijne ervaring met Cryptotargets. Ik snapte niet veel van Crypto en het was soms even stressen, maar ik ben goed op weg geholpen. De eerste signalen verlies gemaakt maar die heb ik al dubbel terug verdiend!

Antwoord van CryptoTargets

Hallo Richard! Goed om te horen dat je goed op weg bent geholpen. Bedankt voor deze review! :)

Super tevreden

Sinds begin februari een abbonement bij cryptotargets en tot nu toe zeer tevreden. Ik heb al een prima rendement. De tips zijn goed overzichtelijk en ook is het gemakkelijk om in te stappen als 'noob'. Op nog vele winsten!

Antwoord van CryptoTargets

Hallo Matthijs! Goed om te horen dat je tevreden bent en al een leuk rendement hebt behaald. Bedankt voor deze review!

Top bedrijf!!!

Crypto Targets is een bedrijf waar meteen duidelijk is wat je kan verwachten, zodra je met vragen zit kan je altijd terecht bij de klantenservice. Tuurlijk is er wel eens een periode waar verliezen worden gedraaid maar dat overkomt elke trader, dus dat hoort er nou eenmaal bij. Ben zeer tevreden over deze service, ga zo door!

Antwoord van CryptoTargets

Hallo Ouwedooz Beats! Top dat je de juiste mindset hebt betreft het weten dat er ook verliezen gemaakt kunnen worden maar dat dit elke trader overkomt. Eindstand zorgen wij er altijd voor dat de winsten groter zijn dan de losses. Bedankt voor deze review!

Goedkoop is duurkoop

In december ben ik lid geworden van Cryptotargets.nl om te traden met een bot. Het duurde een hele tijd voor ik uitgezocht had hoe dat werkte, want de uitleg en support van Cryptotargets is niet voldoende. De indruk is dat het bedrijf uit één persoon bestaat die zowel de support als de trades doet.

De twee maanden waren de resultaten aardig, in februari ronduit slecht. Cryptotargets publiceert hun resultaten, en dat lijkt er goed uit te zien. De maandelijkse netto groei is echter beperkt, tenzij je er met een substantieel bedrag in gaat. Maar zelfs dan schiet het niet op. Ik maak gebruik van meerdere signaalgroepen, en Cryptotargets valt tot nu toe tegen, zowel qua resultaten als qua begeleiding. Totaal onduidelijk is ook waarom Cryptotargets bepaalde posities kiest, dat is in andere signaalgroepen veelal beter geregeld.

Cryptotargets hanteert een lager tarief, lager dan de meeste signaalgroepen. Dat leek me aantrekkelijk, maar hier geldt tot nu toe: goedkoop is duurkoop. Al met al ben ik voornemens met Cryptotargets te stoppen, tenzij de resultaten verbeteren.

23 februari 2021

Antwoord van CryptoTargets

Hoi Max, bedankt voor de review.

Zoals u zelf ook aangeeft kan het zo zijn dat er na twee goede maanden een slechtere maand tussen zit. Hoewel de crypto markt een van de beste financiële markten is op dit moment betekent het niet dat elke maand ook super winstgevend wordt afgesloten. Daarom hanteren wij ook altijd een goed risicomanagement zodat mogelijke verliezen uit de ene maand niet oplopen tot de winsten uit de voorgaande maand(en) en we een mooie vermogensgroei behouden. Want enkel met een goed risicomanagement en een consistente investering kan iemand winstgevend zijn in deze markt. Voor een goed risicomanagement zorgen wij middels onze strategie en analyses en voor een consistente investering zal u zelf moeten zorgen aangezien wij nooit toegang hebben tot uw handelsaccount voor het openen van posities. Dit maken wij ook altijd goed duidelijk in de Premium groepen.

Betreft de installatie van Cornix zijn er duidelijke stap voor stap instructies op de website van Cornix zelf te vinden. Hier wordt vanaf onze kant ook altijd naar doorverwezen. Mocht u daarover vragen hebben dan is onze support altijd bereikbaar via de live chat. Ook voor begeleiding van andere onduidelijkheden staat een van onze supportmedewerkers u graag te woord. De live chat op cryptotargets.nl is op werkdagen geopend van 10:00 tot 18:00.

Bedankt voor uw feedback en hopelijk neemt u mijn tip betreft een consistente investering mee in de signalen.

Joris

CRYPTOTARGETS
PREMIUM

Begin Januari lid geworden van de…

Begin Januari lid geworden van de gratis proefperiode.
Mijn ervaringen zijn goed geweest en heb een aantal leuke winsten behaald waardoor ik een abonnement ben aangegaan. de website is zeer duidelijk en uitgebreid. Het fijne vind ik dat er altijd iemand beschikbaar is voor vragen. Zelf had ik nog weinig ervaring in de cryptowereld maar met behulp van de livechat die altijd snel mijn vragen beantwoorden en duidelijke filmpjes op youtube kan ik zeggen dat ik het steeds beter onder de knie krijg. Nog geen moment spijt gehad van mijn aanmelding. Bedankt! ga zo door

3 februari 2021

Antwoord van CryptoTargets

Hey Anne! Wat een top review, bedankt! Goed om te horen dat je leuke winsten hebt behaald. Ik ben ervan overtuigt dat we jou niet teleurstellen in het eerste lidmaatschap. Veel succes :)

Als je twijfelt; zeker doen!

Eerste keer dat ik via Cryptotargets te werk ga. Ben er enthousiast over, goede tips erg klantvriendelijk!

3 februari 2021

Antwoord van CryptoTargets

Dag Puck! Bedankt voor de review. Wij wensen je veel succes met het opvolgen van de signalen :)

Tot nog toe altijd winstgevend

Kwam hier via coinbeurs.nl terecht, en heb me ingeschreven voor het premium product. Het is even wennen hoe je de signalen moet invoeren in je binance account, maar dat is nu zo gebeurd. Tot nu toe elke keer winstgevend geweest (ondanks soms een verliesje) dus ik blijf zeker lid. Tot nog toe doen ze t goed daar!

25 januari 2021

Antwoord van CryptoTargets

Bedankt voor deze top review JP! Goed om te horen dat je profiteert van de signalen :)