Van 30 aanvallen per dag naar 1/2 per maand!!!
Ik heb op mijn 14 jaar Fns gekregen. Dit uit zich bij mij met functionele aanvallen en uitval in de benen. Op zijn ergste punt waren dit 30 aanvallen per dag! Dit is zeer ingrijpend voor een tiener : denk maar aan geen sociale contacten, aan huis gekluisterd zijn, afhankelijk zijn, mentaal en fysiek uitgeput zijn,.... Het kon zo echt niet verder. Mijn mama is gaan rondzoeken naar hulp en ze is uitgekomen bij CS Expert Coaching. In het begin was ik zo enorm futloos en zag ik het niet meer zitten om hulp te zoeken ik liet de Fns winnen. Tot ik een klik heb kunnen maken, ik wil herstellen! Ik ben toen akkoord gegaan met mama haar voorstel en we zijn een traject gestart bij CS Expert Coaching.
Er zijn zo enorm weinig instanties die zich specifiek richten op mensen met FNS en dit was wel zo bij CS Expert Coaching dus sprak dit ons meteen aan!
Corine & Laura, 2 schatten van mensen geven je de beste begeleiding naar volledig herstel! Ik heb zo enorm veel bijgeleerd! Ik heb dit toegepast en dit heeft ervoor gezorgd dat ik een stabiele basis heb gecreëerd en ik die dingen ook kan toepassen wanneer het weer wat minder gaat.
Ik heb een jaartraject gevolgd en even in de Bouwen aan veerkracht en vertrouwen gezeten en ik ben van 30 aanvallen per dag naar ca. 2 aanvallen per maand verbeterd!! Wat een verbetering! ik ben er zo enorm blij mee! Mijn herstel is nog niet afgerond maar ik ben ervan overtuigd dat ik volledig herstel met de dingen dat ik heb geleerd en de inzichten dat ik nog ga krijgen.
Ik kan nu terug naar school, afspreken met vrienden, rolstoel vrij zijn, onafhankelijk zijn, terug uitjes weg,... !
Ik ben zoveel meer bewust van mezelf en de dingen dat ik doe, ik luister naar mijn lichaam, en ik ben een positieveling in de hoogste graad geworden 😊
Ik ben nu 18 en kan terug een prachtig leven leiden! Dankjewel CS Expert Coaching! Dankje liefste Laura & Corine! 💗
Moest je twijfelen met het starten van deze begeleiding.....
Moet je gewoon niet twijfelen! 😉
Deze begeleiding is geen twijfel waard, je gaat trots zijn op de persoon die je word! Weg met die Fns! Laat het geen kans krijgen 💪🏻
Iedereen die dit traject zou gaan volgen,
Heel veel succes ! 💗
5 mei 2026