Zeer bekwaam bedrijf dat altijd instaat…
Zeer bekwaam bedrijf dat altijd instaat voor een vlotte samenwerking en zeer mooi eindresultaat!
Asociaal bedrijf
Zielig figuur op de snelweg rond 14.45 bij Herentals in de buurt die zodra hij terecht gewezen wordt op z'n aso gedrag een partij begint te seinen en gebaren. Laf vanuit z'n busje...
Ben zeer tevreden over de vlekkeloze plaatsing
van de Europese zonnepanelen .
Ik heb op voorhand zelf onderzocht wat ik wou zodat
er enkel prijsafspraken nodig waren .
C&Srenoconsult heeft alle documenten in orde gebracht voor de keuring van de installatie .
Er was een zekere wachttijd voor de elektrische keuring wat normaal is .De aarding van de elektrische installatie moet wel voldoen aan de wettige norm.
mvg
C&S Renoconsult heeft onlangs zonnepanelen bij mij geïnstalleerd en ik ben buitengewoon tevreden met hun diensten. Davy heeft me voorafgaand aan de installatie een uitgebreide uitleg gegeven over het proces en de technologie achter de zonnepanelen, wat me veel vertrouwen gaf in hun expertise. De plaatsing zelf verliep vlekkeloos, snel en met een hoog niveau van vakmanschap. Ik waardeer hun professionele aanpak en zou C&S Renoconsult zonder aarzeling aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige zonne-energiesystemen.
Zeer tevreden over de plaatsing van zonnepanelen en zeker over de na service👍👍👍👍
zeer tevreden
verkoper heeft mij goed ingelicht
snel en goed geplaatst
bedankt
Afspraken zijn correct nagekomen. Perfecte afwerking. Vriendelijk personeel, zowel de vertegenwoordigers als de uitvoerders. Een familiebedrijf dat vertrouwen uitstraalt!
Alles tip top uit gevoerd ,de afspraken nagekomen ,goede service
Goede ervaring met dit bedrijf voor het plaatsen van zonnepanelen. Vriendelijk contact, goede uitleg.
Zeer fijne en correcte plaatsing geweest door dit bedrijf! De eigenaar zelf is bij mij langsgekomen en heeft de nodige tijd genomen om mij het juiste advies te geven en ben hier zeker zeer tevreden mee!
0,0 vakkennis. Weet totaal niet hoe of wat. Maakt zware fouten die net geen catastrofaal (lees woningbrand) gevolg hebben gehad. Leugenaar, bedrieger, oplichter, prutser,... Als je graag betaalt voor mooie praatjes, zeker contacteren. Als je waar wil voor je geld en wil dat gemaakte afspraken nagekomen worden en je een installatie aangeboden krijgt door iemand met de nodige kennis, vakbekwaamheid en know how, best op een ander gaan. Deze mensen zijn maar uit op één ding, geldgewin op kap van hun klanten! Dat de installatie niet in orde is, ze je geen documenten bezorgen die je nodig hebt voor de keuring en aangifte,... is voor hen geen zorg. Dan nemen ze toch gewoon hun telefoon niet meer op en beginnen ze te dreigen met rechtszaken en het van op afstand plat leggen van je installatie. Voor ons, en vele anderen met ons die eveneens niets dan problemen gehad hebben met hem, nooit meer!