Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bondefangeri er vist det eneste ord

Bondefangeri er vist det eneste ord, jeg kan beskrive selskabet med.
Jeg skulle have beskåret træer og Peter fra SD.Service henvender sig for at byde ind på opgaven. Jeg får oplyst en timepris på 425 kr. Jeg har ingen erfaring med sådanne opgaver, og ved ikke hvor mange timer man skal forvente der bruges, så jeg spørger Peter til en ca pris. Først kan han ikke lige sige det ( ham har bedt om fotos af de 7 træer, som skal beskæres), men ender så ud i et tilbud på 4000 kr ( altså efter hans kalkulation ca 10 timer).
Opgaven tager 2 timer ved mig med 2 mand - altså 4 timer ialt.
Peter henvender sig til mig lige bagefter, for at høre til om jeg er tilfreds - regningen på 4000 kr er sendt til mig allerede. Det ytrer jeg, at jeg ikke er, da der for mig er stor forskel på at skulle betale for 10 timer og 4 timers arbejde - særligt når jeg har spurgt ind til en professionel mening om brug af antal af timer.
Herefter bliver jeg godt svinet til, bla med ytringer om, at kæden røg under arbejdet ved mig, og den koster 900 kr som skal lægges oveni, olie og benzin til motorsav koster også 464 kr. Jeg får her oveni også påtalt om jeg tror, at nogen skal arbejde gratis for mig. Han bliver ved og ved med beskeder, til trods for at jeg adskellige gange skriver, at den her samtale stopper nu, da den ingen vejne fører. Meget ubehageligt og uprofessionelt fra start til slut, med en ubehagelig tone og blot fastholdelse af at et tilbud er et tilbud. Så nu betaler jeg 4000 kr for 4 timers arbejde,, en pænt god timeløn, men man tør jo ikke andet som enlig mor.
Kan bestemt ikke anbefale dem.

3 oktober 2025
Logo C

Antwoord van C

This is the wrong company. We are in England, UK, not Denmark. Thank you.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bil rengøring er ikke i orden.

Bil rengøring er ikke i orden.
Henter bil kl 8 og får kl 11:30 beskidt bil retur. Bilen hentes igen kl 17 og gøres om og denne gang sejler den i vand i bunden under gummi måtterne.
Ingen stjerner herfra.

10 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har haft leje en kabine scooter hos dem…

Har haft leje en kabine scooter hos dem hvor de ville komme og skifte batteri men blev brændt af 3 gange og nu har jeg prøvet deres vaske service og er også blevet brændt af 3 gange og sidste besked var at de ville komme i dag med vaske kurve om formiddagen og kl er 1830 og har ikke hørt fra dem og de har modtaget betaling i mandags
De er Danmarks største svindel firma og der bliver sat advokat på hvis penge ikke er på min konto inden 2 dage

4 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Snerydning vi er tilmeldt en vinter…

Snerydning vi er tilmeldt en vinter ordning hvor vi på forhånd har betalt for snerydning hele vinteren. Men har ikke fået rydet. Det vil sige da jeg ringer til dem, så var de her i går aftes før det begyndte at sne??? Deres forklaring alle i frederikshavn får rydet til natten.......

17 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.