Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte en ring til min kæreste, som skulle have den ombyttet til en størrelse større 2 gange. De var super søde til at bestille den hjem i rigtig størrelse og sende tilbage til os igen. God o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service🤩🤩🤩 Købte en gave over nettet og spurgte om den kunne pakkes ind. Blev leveret i den smukkeste indpakning uden ekstra omkostninger. De varmeste anbefalinger både vedr. produkter og se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid søde og hjælpsomme ❤️ Jeg køber næsten alt mit tøj hos Culli, pigerne er alt søde til at vejlede og hjælpe med at finde det outfit som man føler sig tilpas i, de får de varmeste anbefalinger... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hurtig betjening. Kjolen passede ikke, jeg modtog pengene ganske få dage efter jeg returnering. Jeg handler gerne hos Culli.dk en anden gang.

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Culli.dk finder du et lækkert udvalg af trendsættende brands som Samsøe Samsøe, Co´couture, Maanesten, Second Female, Enamel, mbyM, Ivy Copenhagen, Arkk Copenhagen, Pernille Corydon, Neo Noir, Five Units, Puma og Stine A. Besøg os i Silkeborg midtby eller shop døgnet rundt på Culli.dk. Vi tilbyder dag-til-dag levering, gratis ombytning, fri fragt og 14 dages fuld returret. Kontakt kundeservice på 86825054 / 21748675. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig i centrum og får den bedste personlige service overhovedet. Vi er ikke i tvivl om at dette er grundlaget for vores eksistens. Vores ønske er at have en webshop med personlighed, hvor man kan mærke personerne bag den, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde jeres ønsker.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlige mennesker at handle hos

Dejlige mennesker at handle hos.
Det er 2. Gang for mig og det vil jeg fortsætte med.
- PS: Vil gerne bede Culli om at overveje at tage pakkeshop løsninger m GLS/Bring etc.. frem for Postnord. Det ville være mere kundevenligt :)

1 oktober 2022

Tusinde tak for din søde anmeldelse :-) Vi glæder os til at se dig igen <3

Vi vil helt sikkert overveje om fragt mulighederne skal udvides - tak for input:-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyr fragt og retur

Kostede mig 90 kr at prøve et par bukser til 350 kr, som skulle returneres.

9 september 2022

Hej Astrid...

Vi er kede af din anmeldelse, som dog kommer lidt bag på os.

Vi ligger ikke skjul på, at vi tilbyder fri fragt ved køb over 400 kr. - dette er du også blevet oplyst om, da du gennemførte ordren.

Vi vedlægger altid en returlabel sammen med ordren, hvor vi oplyser, at der bliver modregnet 50 kr. ved brug af denne. Det er selvfølgelig helt frivilligt om man ønsker at bruge den.

Vi ønsker dig en dejlig weekend:-)

Hilsen fra Culli

Lækker butik

Lækker butik, med fantastisk service🤩

2 september 2022

1000 tak for din skønne anmeldelse 🙏 Betyder meget for os✨🤩

Rigtig god oplevelse!

Hurtig og effektiv behandling og levering👍🏻

15 augustus 2022

Antwoord van Culli

Tak🙏 for din fine anmeldelse - den er vi glade for👌🤩

altid sød betjening

altid sød betjening, uden købepres

19 juli 2022

Antwoord van Culli

Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi rigtig glade for🙏😍

Super fint

Super fint! Varen var helt som forventet og hurtig levering.

17 juli 2022

Hej Jennifer☀️
Tak for de fine ord - det er vi super glade for at høre🙏

Perfekt!

Har kun handlet hos culli.dk en enkelt gang indtil videre, men jeg er ovenud tilfreds, så kommer nok tilbage. ;)
Det var nemt og problemfrit at finde det, jeg søgte, og at lægge ordren, og jeg modtog varen dagen efter.
Super service!

6 juli 2022

Så dejligt at høre 😍 Vi elsker glade kunder🙏

Lees meer over geverifieerde reviews.