Asiakas palvelijanne soitti vielä perjantaina klo:16 jälkeen ja saatiin homma maaliin. Minua palvellut henkilö oli Evelin Saega. Saatiin tilaus hoidettua, vaikka jäi itseltä hieman aikasemmin viikoll... Toon meer

Ihanan kylmää vettä ja nopeasti,poljin voisi olla hiukan nopeampi,työmaa käytössä turvakengillä.kuljetuskärry olis myös hyvä,meillä ensimmäisessä ja seitsemännessä kerroksessa automaatit.kaikille on v... Toon meer

Toimitus/vastaanotto sujui helposti: ei tarvinnut tehdä muuta kuin päästää kuljettaja ovesta toimitiloihin ja hän toimitti täydet vesisäiliöt paikoilleen ja vei tyhjät pois. Lisäksi hän varmisti, tarv... Toon meer

4,7

Uitstekend

Aina hyvällä tuulella ja asiallinen…

Aina hyvällä tuulella ja asiallinen palvelu.
Kuljettaja 822.

Antwoord van Culligan

Olemme niin onnellisia voidessamme lukea asiakkailtamme hyviä arvosteluja!

Jaamme ehdottomasti antamaanne 5 tähteä kollegojemme kanssa.

Eden Finland

Kuljettaja 822 on aina niin…

Kuljettaja 822 on aina niin ystävällinen.

Antwoord van Culligan

Olemme niin onnellisia voidessamme lukea asiakkailtamme hyviä arvosteluja! Jaamme ehdottomasti antamaanne 5 tähteä kollegojemme kanssa

Hyvä palvelu

Antwoord van Culligan

Hienoa kuulla, että olet tyytyväinen palveluumme! ⭐ Kiitos paljon antamastanne viidestä tähdestä!

Ystävällisesti

Eittäin hyvä palvelu!!

Eittäin hyvä palvelu!!
Kuski 822

Yt Retta/ Tiina

Antwoord van Culligan

Kiitos paljon käyttämästänne ajasta antaessanne palautetta:Mukava kuulla, että palvelumme on onnistunut.

821 on aivan huikeen mukava kaveri

821 on aivan huikeen mukava kaveri. 😊

Antwoord van Culligan

Kiitos paljon antamastanne palautteesta, kerromme mielellämme tämän kollegallemme 😊

Arvostelu

Nopea ja ystävällinen palvelu 821

Antwoord van Culligan

Kiitos antamastanne palautteesta. Tämä merkitsee meille paljon. Kerromme terveiset eteenpäin!

Reipasta palvelua

Reipasta palvelua , huolto pelaa. 821

Antwoord van Culligan

Kiitos antamastanne palautteesta Mukava kuulla että palvelumme on pelannut

Asiallinen ja ystävällinen…

Asiallinen ja ystävällinen asiakaspalvelu. Kuljettaja 821

Antwoord van Culligan

Kiitos paljon palautteestanne, arvostamme suuresti tätä.

821 Hyvä typi

Antwoord van Culligan

Kiitos antamastanne palautteesta. Kerromme tämän mielellämme eteenpäin!

Eden Finland

Kaikki meni tosi näppärästi ja hyvää…

Kaikki meni tosi näppärästi ja hyvää asiakaspalvelua

14 november 2023

Antwoord van Culligan

Nöyrin kiitos palautteestanne. Panostamme entisestään hyvään asiakaspalveluun palautteenne innoittamana.
Terveisin, Hannu Nieminen,
Operations Team Leader

toimituksen tiedoissa ainoastaan Edenin…

toimituksen tiedoissa ainoastaan Edenin viitteet, ei meidän.

12 september 2023

Antwoord van Culligan

Hei, asiakaspalvelumme ( asiakaspalvelu@fi.edensprings.com) auttaa tuottamaan myös asiakkaan viitteet toimitustietoihin. Ystävällisin terveisin, Hannu Nieminen

Toistuvat keräily- ja toimitusvirheet.

Olemme tilanneet teiltä usemeamman kerran kahvi jne tuotteita. Ei taida olla kertaakaan tai yhtään tilausta joka olisi mennyt oikein niinkuin se on tilattu.
Tästä syystä 2/5 tähteä eli todella huono prosentti toimituksissanne. Parantakaa kiitos.
Näistä on reklamoitukin teille mutta silti tilauksia mennyt väärin.

16 juli 2023

Antwoord van Culligan

Hei, olemme tarkentaneet toimintaamme ja toivomme, että jatkossa tilauksenne ovat täydelliset ja toimitusaika on toivottu. Kiitämme meille arvokkaasta palautteesta parantaaksemme toimintaamme. Ystävällisin terveisin, Hannu Nieminen

Kaksi lähdevesiautomaattia käytössä.

Kaksi lähdevesiautomaattia käytössä.

Ollaan oltu työporukan kanssa tosi tyytyväisiä automaatteihin. Vesi on hyvää ja tänään oli ensimmäinen laitteiden huolto. Huolto kävi paikalla, puhdisti koneen niin, että taas on hyvän näköisiä automaatteja käytettävissä ja puhdasta vettä varmasti!

11 mei 2023

Yhteistyö on lähtenyt mukavasti…

Yhteistyö on lähtenyt mukavasti käyntiin vuoden alusta! Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta.

27 februari 2023

Antwoord van Culligan

Hei! 🙂 Kiitos palautteestasi!

Parhain terveisin,
Eden Springs Oy

Hyvä kokemus

Palvelualtis kuljettaja hoitaa hommansa hyvin

13 februari 2023

Antwoord van Culligan

Hei! 🙂 Kiitos palautteestasi!

Parhain terveisin,
Eden Springs Oy