Utomordentligt skött. Något så simpelt som ett endaste slangbyte städar upp mycket bekymmer som finns i den gråa vardagen. Det är Akif från Eden som gör det lönt att ha en vattenmaskin.
Como cliente de aguas Eden agradecimientos a Rocío Pérez por la atención y el servicio que contratamos de agua embotellada para nuestro negocio. Tenemos contacto directo y resuelven rápido cualquier... Toon meer
Underbart trevlig tekniker , Niklas fixar alltid det lilla extra och alltid så glad! Vi är så glada över att ha Eden Springs som kaffe och vatten leverantör.
Vi får alltid förstklassig service av Niklas, som är lyhörd och glad. Han är snabbt på plats och ger det lilla extra vid varje tillfälle! Var rädd om honom.
Culligan erbjuder skräddarsydda lösningar för dricksvatten och kaffe till kontor, skolor, sjukhus, restauranger och andra arbetsplatser. Våra miljövänliga vattenautomater är utrustade med Firewall® UV-C-reningsteknologi och BioCote®-skydd, vilket säkerställer rent, säkert och hållbart dricksvatten på arbetsplatsen. Culligan som koncern har ett starkt fokus på att vara miljövänlig och etisk i vår verksamhet. Vi producerar våra vattenmaskiner i egna fabriker, där vi säkerställer att arbetsmiljö, hälsa och säkerhet samt rättvisa löner upprätthålls för våra medarbetare. Dessutom tillverkas alla våra kaffemaskiner och övriga vattenlösningar i Europa under förhållanden som säkerställer arbetsmiljö, miljöhänsyn och rättvisa löner. Emmett Culligan startade sitt företag 1936 med en vision om att leverera bättre vatten till privata hushåll. Idag bidrar Culligan International till människors hälsa och välbefinnande världen över genom att erbjuda vattenlösningar via miljövänliga produkter och en enastående kundservice.
Hammarbacken 12 , 191 49, Sollentuna, Zweden

Antwoord van Culligan Sverige
Fantastiskt trevlig man som levererar och bär in vårt goda vatten.

Jag är nöjd med Mats allt fungerar toppen 😀 26397

Antwoord van Culligan Sverige
Mats är den bästa chauffören på Eden, super nöjd med helhetslösningen kaffe och vatten

Antwoord van Culligan Sverige
Mycket bra service med vattenledernas. Trevlig personal

Antwoord van Culligan Sverige
Vi får alltid förstklassig service av Niklas, som är lyhörd och glad.
Han är snabbt på plats och ger det lilla extra vid varje tillfälle!
Var rädd om honom.

Antwoord van Culligan Sverige
Snabb, trevlig och serviceminded personal.
Kundnummer 1000258

Antwoord van Culligan Sverige
Super bra service, go kille som alltid är glad och hjälper till med det som behövs

Antwoord van Culligan Sverige
Nöjd med vattnet och bra leverans!

Utomordentligt skött.