Ik heb 3 weken geleden een bestelling geplaatst. Bezorging door PostNL ging paar keer mis, kwam niet aan. Curly samples heeft moeite genomen en er voor gezorgd ,via een andere bezorgservice DHL, dat... Toon meer

Ik wist niet zo goed welke producten ik het beste kon aanschaffen, dus stuurde ik curly samples via Instagram een DM. eerst kreeg ik een aantal vragen over mn haar en vervolgens een hele uitleg met wa... Toon meer

Snelle verzending! Qua prijs/kwaliteit had ik eigenlijk wel iets meer verwacht. Het zijn kleine potjes maar blijkbaar zijn de producten die ik had gekozen zelf behoorlijk prijzig. De potjes zij... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Haarproductenwinkel

Happy curls with curly samples! Online verkoop van verschillende CG merken in 30ml samples om te testen. Als het product bevalt kun je de grote flessen bij ons aanschaffen, evenals haaraccessoires en tools. Curly Samples biedt gratis, persoonlijk advies voor alle krullenbollen. www.curlysamples.com

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Snelle verzending!

Snelle verzending!

De potjes zijn op zich te doen, maar niet voor alles even handig. Ik had een soort travelsize van het product verwacht en met je natte handen in zo'n klein potje doet volgens mij ook iets met het product voor een volgend gebruik.

Na verzending nog een mail met gebruiksaanwijzing voor de producten vond ik heel netjes.

21 maart 2023

Meer van verwacht

Flinke allergische reactie gehad op de shampoo. De verpakking waar de samples in komen is enorm onhandig.

23 januari 2023

Hoi Kelly,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je zo’n ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Onze excuses hiervoor. We hebben je een mailtje gestuurd.

Heel fijn

Snel opgestuurd en fantastische producten

22 december 2022

Antwoord van Curly Samples

Bedankt voor je review. Het is fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en de producten!

De samples waren echt enorm mini

De samples waren echt enorm mini. Er stond dat je 5x mee kon wassen. Het lukte mij echt net 3 keer. En het heeft gewoon helemaal niet geholpen. Vroeger altijd krullen gehad.

20 december 2022

Antwoord van Curly Samples

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het niet goed is overgekomen dat het 30ml samples betrof. We hebben de product omschrijving aangepast om eventuele andere misverstanden te voorkomen. Bedankt voor je eerlijkheid! We hopen je in de toekomst beter te kunnen helpen.

Goedemorgen service en snel binnen

12 december 2022

Antwoord van Curly Samples

Curly samples heeft moeite genomen en er voor gezorgd ,via een andere bezorgservice DHL, dat ik alsnog mijn bestelling binnen heb gekregen.
Een goede service, ik ben hier heel blij mee.

29 november 2022

Misleiding

Voor dat bedrag krijg je maar heel weinig! Op de foto zag je de producten veel groter. Vervolgens krijg je hele kleine potjes. Viel erg tegen....

16 november 2022

Hi Anna,

Dankjewel voor je positieve review. We zijn erg blij dat je tevreden bent! Veel plezier met de producten.

Zeer tevreden!

Fijn dat er samples besteld kunnen worden van de verschillende CG producten die er zijn, nu kan ik wat proberen zonder grote verpakkingen te hoeven kopen die misschien niet fijn zijn voor mijn krullen (minder verspilling dus). Ik had het verkeerde setje opgestuurd gekregen, maar dat maakte mij niet uit. Ze wilde wel gelijk een nieuwe opsturen en een retourlabel om het verkeerde terug te sturen, dus ze denken goed mee. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

5 augustus 2022

Hi Allison,

Dankjewel voor je review. Nogmaals excuses voor het toesturen van de verkeerde set. Lief dat je dit geen probleem vond en deze ook wilde proberen. We hopen dat je de producten fijn vindt!

Goed contact

Goed contact, snelle levering. Erg tevreden.

4 augustus 2022

Hi Inge,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn dat je goed geholpen bent! Dat doen we in de toekomst graag weer.

Snel verzonden.

Snel verzonden en goede service 😁

31 juli 2022

Hi Mariska,

Dankjewel voor je review. Fijn dat het pakketje snel bij je thuisbezorgd is. Veel plezier van de producten!

Basispaket voor curlies gekocht

Basispaket voor curlies gekocht. De bestelling snel verzonden en snel aangekomen, helaas doen de producten niet veel bijzonders voor mijn haar, dus niet geschikt voor elke curly.

29 juli 2022

Hi Elena,

Dankjewel voor je review. Wat jammer dat de producten niet zoveel voor jouw haar doen, helaas dat kan gebeuren. We helpen je graag verder met je zoektocht! Heb je onze nieuwe sample sets al gezien? Wellicht is dat iets voor jou. Je kunt via onze haar quiz erachter komen wat je haar nodig heeft. Mocht je nog andere vragen hebben, stel ze gerust.