Wij hebben ons dak project laten uitvoeren door Curodak en zijn zeer tevreden met het resultaat. Een volledig nieuw dak met Zonnepanelen! Alles werd van A tot Z zeer professioneel georganiseer... Toon meer
Toen ze langskwamen om de offerte op te maken kregen we een grondige uitleg, er werd voldoende tijd genomen om alles rustig te doorlopen en geen vraag was te veel. De kosten werden gedetailleerd ge... Toon meer
Curodak is jouw partner voor dakwerken, zonnepanelen, ramen & deuren en gevelrenovaties. We streven ernaar om de meest innovatieve bouwbedrijf van Vlaanderen te worden. Duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit is de rode draad doorheen onze dienstverlening.
Venecolaan 52, 9880, België
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heel tevreden over de samenwerking met Curodak. Het project startte met de betrouwbare intro & sales van Thijs en het team van Domi & Jorgen volgde alles verder goed op. Van begin tot einde, alle afspraken werden keurig opgevolgd en de beloftes nagekomen. Het resultaat is ook een kwalitatief en esthetisch dak. Ik raad Curodak zeker aan!

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Een correcte afspraak en offerte gekregen,van de werken kan ik geen commentaar leveren omdat ik
Nog steeds geen bouwvergunning heb

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Degoutant hoe ze klanten behandelen, in de kou laten staan. Onprofessioneel. Laten weken niets van zich horen. Sturen on ervaren mensen naar uw werf. Asbest wordt onprofessioneel verwijderd. SOrry ik kan deze firma niet aanraden!

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Topservice! Goede Dakwerken werkte snel, netjes en correct volgens afspraak.

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Ik heb dit bedrijf ingeschakeld om mijn dak te renoveren, maar helaas is mijn ervaring zeer teleurstellend geweest. Na de dakrenovatie waren er heel wat lekken met waterinsijpeling en schade tot gevolg. Elke interventie werd er lapwerk gebracht maar geen struturele oplossing. Veel loze beloften maar geen gedegen werk voor de gevraagde prijs.

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Het werk was heel snel gedaan en goed gedaan.
Alleen zou de communicatie wel beter kunnen tijdens het verloop van de werken.

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Dit stuk beschrijft mijn persoonlijke ervaring en mening naar aanleiding van een dakrenovatie met zonnepanelen in 2025. De voorbeelden hieronder zijn gestoeld op onze eigen foto’s, mails en bezoekverslagen.
Transparantie™ — nu met doe-het-zelf detectiemodus
Curodak zegt transparant te communiceren. In de praktijk betekende dat bij ons: als er iets veranderde t.o.v. het plan, mocht ík het ontdekken. Opvolging na de werken? Eén keer, en dan nog op mijn vraag. “We kijken het na” bleek de automatische reply-generator: geruststellend als je van echo’s houdt.
Probleemoplossing 2.0: zagen is leven
Nieuwe isolatie → zoldertrap past niet meer dicht. Klassiek bouwkundig dilemma. De gekozen oplossing? Een stuk van de trap afzagen.
Voor de niet-bouwers: een zoldertrap hoort volledig op zijn geleiders te rusten. Kort je die in, dan krijg je een wiebelend, onveilig mechanisme dat zich gedraagt als een escape room: leuk voor spanning, minder leuk voor je scheenbeen en verzekering. Toestemming gevraagd of werkbon getekend? Nee.
De “herstelling” nadien bestond uit gaten opvullen rond de trap, waarmee de trap helemaal niet meer dicht kon. Innovatief, dat wel.
EPC & papieren stoelendans
Over het EPC werd gezegd dat “alles klopte”. Hun eigen man gaf later aan dat er zaken ontbraken en zelfs dat hij een andere ‘laatste’ versie had dan wij ontvingen. Waren onze vragen onredelijk? Nee. In de offerte staat netjes dat men instaat voor volledige installatie + indienststelling en keuring door een erkende organisatie. Dan hoort ook correcte administratie erbij, geen schaduwdossier.
Communicatie: de greatest hits
Een bloemlezing die iedereen kent:
“We zullen dit bekijken.”
“We plannen dit in.”
“We laten iets weten.”
Meestal na 14 dagen stilte en na herhaaldelijk vragen. Wie van sereniteit houdt, krijgt er een gratis mindfulness-cursus bij.
Isolatie volgens het Zwitserse-kaasprincipe
Afwerking, zeiden ze. Afgewerkt. Alleen zaten er hele gaten zonder isolatie in het dak—een minimalistische ode aan de buitenlucht. Nadat we dit meldden, werd er “ingegrepen”. Resultaat? De vers geplaatste isolatie viel daags nadien alweer uit het dak. Je zou bijna denken dat men een gravitatie-test uitvoerde: jammer, ook die werd niet gehaald. Transparantie hadden we al; nu kregen we er tocht bij.
Verantwoordelijkheid: pingpongtafel inbegrepen
Het mooiste moment? De suggestie dat wij misschien wel isolatie zouden hebben losgemaakt. Dat is zoals een brandweer die vraagt of je het vuur zelf extra aanblies. Bij een factuur van ongeveer €54.000 verwacht je kwaliteit in werk én communicatie — geen raadseltjes en insinuaties.
Eindoordeel
Wie uit is op veel betalen om vervolgens belachelijke afwerking, non-opvolging, schuldverschuiving en een snauw per e-mail te ontvangen, kan Curodak gerust vijf sterren geven.
Wij zochten voor ons spaargeld kwaliteit, correcte opvolging en heldere, eerlijke communicatie — en die vonden we niet.
Mijn score: ⭐☆☆☆☆ (1/5).
---
Update na vraag van bewijs en duiding:
Curodak reageerde hier dat ze “bereid waren te kijken naar een oplossing” mits extra uitleg en bewijs. Dat is geleverd. Sindsdien: geen enkel teken van leven. De communicatie is blijkbaar enkel actief zolang ze publiek zichtbaar is.

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Afspraak voor plaatsbezoek tot tweemaal toe verplaatst waardoor er van onze zijde meermaals moest geschipperd worden met agenda.

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Curodak een betrouwbaar bedrijf georganiseerd team met vakmensen. Goeie service. Duidelijke offerte

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Wij vroegen een offerte op voor onze dakrenovatie. Heel snel kregen we die alsook zeer goede prijskwaliteit. We gingen dan ook met curodak in zee en zijn heel tevreden van het resultaat alsook de werkwijze en klantvriendelijkheid

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Wij zijn ontzettend tevreden over de service die we gekregen hebben tijdens het opmaken van de offerte. Vanaf het eerste moment werd alles duidelijk en stap voor stap uitgelegd. Er werd tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en onze wensen goed te begrijpen.
Dat geeft niet alleen een prettig gevoel, maar ook het vertrouwen dat je met een professioneel en betrouwbaar bedrijf samenwerkt!

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Snelle offerte en goede opvolging
Zal iets verder laten weten als de andere offertes zijn binnengekomen
Dank u

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Vriendelijke man en zorgzaam voor afmetingen van ramen en deuren en ook een heel goede uitleg

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Ik heb onlangs mijn dak laten doen door dit bedrijf en ben ontzettend tevreden. De communicatie verliep vlot en het geleverde werk is van uitstekende kwaliteit. Alles werd netjes en professioneel afgehandeld. Een echte aanrader!

Antwoord van Curodak Bouwgroep
Zeer tevreden over het plaatsen van onze zonnepanelen, snelle en vriendelijke service.