Bedrijfsgegevens

2. Activewear winkel
  3. Kledingwinkel
  4. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Custom-sportswear er grundlagt for at kunne give andre de oplevelser, vi som unge ikke selv havde mulighed for, nemlig at have noget tøj, der gav en fælleskabsfølelse, stolthed og sammenhold. Værdier der betyder meget for os hos Custom-sportswear. Det at føle sig som en del af noget større. Fx at spille i en klub, hvor vi har ens tøj, som ingen andre har. Sammen med vores kunder vil vi ud fra deres ønsker og behov skabe noget magisk. Vores vision er at være medskaber af gode fællesskaber, sammenhold og udvikling - At skabe et sted hvor alle kan være med.

4,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Trøjer til forening

Custom-sportswear har lavet trøjer til vores esport forening, vi er super tilfreds med kvalitet og design.
Altid super service og hurtig hjælp.

Kan kun anbefales!

5 augustus 2024

Antwoord van Custom Sportswear

Tusind tak for din anmeldelse Steffen. Vi er glad for vores samarbejde, som forhåbentlig blive ved mange år frem.

Super god service

Super god service. Svarer på alle spørgsmål. Kan klart anbefales

15 maart 2024

Hej Andreas.
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glad for du tænker vil anbefale os til andre 💪😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

NC22922 fra Netcompany vandt…

NC22922 fra Netcompany vandt Esportligaens bedste gruppe for firma hold, og som en del af præmien vandt vi også trøjer til holdet. Vi fik fra start god vejledning, og ønskede egentlig selv at lave et oplæg til design, men hverdagen har ikke altid nok timer, så vi bad CS-wear om at komme med et design i stedet. Det blev superfedt, og godkendt af holdet i første hug. Der er bare god service og vejledning, og super professionelle designs.

27 april 2024

Antwoord van Custom Sportswear

Hej Jesper og resten af NC22922.
Endnu engang kæmpe stort tillykke med førstepladsen og jeres nye tøj.
Tak for de rosende ord 💪🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik produceret tøj til UKC Esports…

Vi fik produceret tøj til UKC Esports hold. Super nem fremgang samt enorm god kundeservice og respons!

Vi har været glade for at købe vores tøj hos custom-sportswear.

13 april 2024

Hej Oliver.
Tusind tak for din anmeldelse, dejligt samarbejde hele vejen igennem og vi glæder os til at se jer live til gameboxen i næste weekend..

Hurtig og god Service

Vi har fået designet mega fede trøjer til vores dartklub. Og vi har bestilt mange trøjer over flere gange og de kommer hurtigt og uden problemer. Og det er lækker kvalitet. Tak for samarbejdet. Mvh BakkeDart 🎯

23 maart 2024

Hej Danni aka BakkeDart
tusind tak for jeres anmeldelse, det sætter vi stor pris på, og vi er glade for i kan lide vores produkter og services.
selv tak for samarbejdet.

Findes ikke bedre!

Efter omtrent 1000 mails, så lander vi en aftale, alene på baggrund af processen, har ikke oplevet stærkere professionalisme under hele forløbet. Vi har været uenige, også drøftet det, du har taget kritik til dig, du har stået model til både det jeg taler hurtigt og ufattelig meget.

Så jeg vil starte med at sige tak til dig, for den respekt du har vist under processen, samt at du har været deltagende og spørgende for at sikre det rette for AmagerEsport.

Tak for AmagerEsport, for et samarbejde som heldigvis nu kan fortsætte, forhåbentlig med en masse fed merchandise og nogle fede samarbejdsvoteringer undervejs. "Jeg glæder mig allerede", spø til side, du har været dygtig og professionel, så tusind tak.

Der er ingen andre vil ville indgå et samarbejde med, end Custom-sportswear, på både den lange og korte bane, så tak for samarbejdet og lad os få mere af det i fremtiden.

Mvh. Ronnie & AmagerEsport

18 maart 2024

Antwoord van Custom Sportswear

1000 tak for anmeldelsen Ronnie og AmagerEsport.
Jeg er glad for vi fik lavet en super fedt design i samarbejde med jer, og håber på vores samarbejde vare ved langt ind i fremtiden :-)
vi arbejder videre med en masse lækre merchandise til jer :-)

Behageligt samarbejde

Jeg var en af Christoffer og co.'s Første kunder, så de skulle lige finde formen. Det er fair nok - alle laver fejl når man lige er startet på noget.

Hvad der betyder noget er hvordan fejl håndteres, og her var custom-sportswear.Dk gode til at erkende fejl, og kompenserede os pænt for hvad vi manglede. Vi har stadig vores webshop hos custom-sportswear.Dk

16 maart 2024

Antwoord van Custom Sportswear

hej Morten, tak for ordene og tak fordi du holder ved vores samarbejde trods start vanskeligheder, sådan går det jo når markeder prøves at undersøges.
håber samarbejdet varer længe.

Fedt tøj

Rigtig god kundeservice.
Fede designs og god kvalitet,
Perfekt til dem som kunne ønske sig holdtøj til e-sport eller andre sports-grene.
Helt klart en anbefaling herfra, jeg har kun haft gode oplevelser!

13 maart 2024

Hej Frederik.
tusind tak for de rosende ord, det sætter vi stor pris på.
Vi bestræber os på at give kunden den bedste oplevelse og følger deres ønsker og drømme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin trøje i lækker og holdbar…

Super fin trøje i lækker og holdbar kvalitet.
God kommunikation og service.

8 januari 2024

hej Lena.
tusind tak for din anmeldelse, vi er glad for at høre du kan lide vores produkt og vores service.

Lees meer over geverifieerde reviews.