Wij wilde graag een relatie die van sneakers houd, verrassen met gepersonaliseerde sneakers. Het leek ons leuk als afbeeldingen van zijn tatoeages op zijn sneakers waren afgebeeld. Enrique heeft d... Toon meer
Wij hebben met het gezin een workshop sneakers customizen gedaan. Er werd goed de tijd genomen om een leuk maar ook haalbaar design te ontwerpen die we vervolgens zelf gingen toepassen op de sneakers.... Toon meer
Opzoek naar custom sneakers? Hier ben je op het juiste adres!
Zijlstraat 5, 4811RZ, BREDA, Nederland
Voor onze personal trainer zochten we een speciaal cadeau. Last minute, binnen een week contact gezocht met Enrique, onze wensen en het design besproken waarin hij goed meedacht in wat wel/niet mooi zou kunnen zijn. De communicatie als zeer prettig ervaren. De customized sneakers kwamen op tijd binnen en wat was hij blij toen hij ze uit pakte: “mooiste cadeau ooit”.

Antwoord van Customkicksnl
Ter eren van een jubileum recent 2 paar custom sneakers bij Enrique besteld. Bij eerste benadering werd er zeer snel contact opgenomen vanuit zijn kant. Vervolgens is er gedurende het hele proces prima contact gehouden wat betreft de voortgang.
Het product zelf voldoet zeer zeker aan de verwachting. Ondanks de deadline op korte termijn zijn de schoenen ruim optijd geleverd.

Antwoord van Customkicksnl
Great service and the shoes came in looking really fresh💯❤️
Enrique heeft voor ons super gave schoenen gemaakt.
Het was makkelijk communiceren en ideeën uitwisselen.
We raden hem zeker aan voor een speciaal custom made schoenen
Enrique heeft wederom een perfect paar schoenen voor mij gemaakt.
Dacht weer goed mee met het ingediende ontwerp wat wel en niet mogelijk was.
Perfecte kwaliteit, vlotte service en snelle levering!
Een kleine correctie die uitgevoerd moest worden is ook perfect gedaan.
Ben zeer tevreden!
Want me erfors custom ding is kapot gegaan tijdens de verzending

Antwoord van Customkicksnl
Top, aanrader voor iedereen. Goed en snel contact via Instagram en product heeft kwaliteit.

Antwoord van Customkicksnl
Er was geen bevestigingsmail na mijn bestelling. Daarnaast werd er een mailtje gestuurd waarin er werd gevraagd naar mijn ervaring, maar voordat het product werd geleverd.
Beide gevallen zorgden voor onzekerheid aan mijn kant (of de bestelling wel correct was binnen gekomen en of ik de levering van het pakketje had gemist). De mail was trouwens in verschillende lettertypen geschreven...
Deze factoren samen zorgen voor een afname in professionaliteit wat jammer is, want de website en het product zelf waren gewoon goed.

Antwoord van Customkicksnl
De schoenen zijn super mooi! Ze waren er ook binnen een week!! Top service en klantvriendelijk! Je krijgt alle hulp die je nodig hebt

Antwoord van Customkicksnl
Super snelle en fijne service! De schoenen zijn echt super! Heel tevreden!

Antwoord van Customkicksnl
Enorm snel antwoord. Snelle levering en goede verpakking. Precies het design zoals ik vroeg en geen lelijke creases of andere dingen in de schoen. Ik zou zeker aan vrienden en familie recommanderen!!

Antwoord van Customkicksnl
Had customs nodig voor een bepaalde datum, helaas is dat niet gelukt.
Wel is er súper mee gedacht en heb ik uiteindelijk toch diegene blij kunnen maken met súpermooie kicks!