2770 Bilcenter  Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kommet her gennem mere end 4 år, altid super venlig service og kompetent rådgivning. Her bliver sagt fra ift opgaver, man ikke er kompetent til at løse og der søges rådgivning hos tredje part. Jeg føl... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte bil her i marts, god service og venlig betjening. Nu genbesøgt værkstedet pga problemer med olien. Bilen blev tjekket uden beregning og ovenikøbet afleveret igen nyvasket og støvsuget. Tak for g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt min aller første bil hos CVK autobiler. Alt gik som smurt. Der bliver lyttet, og afsat tid til ens spørgsmål. Og man får ærlig rådgivning omkring ens handel. Har følt mig tryg under hele... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har du købt 2 af mine firmabiler hos CVK automobiler. Og de har været meget professionelle overfor mig. Nr 2 bil skulle synes og der var så nogle fejl på bilen som gjorde den ikke kunne synes,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kan varmt anbefales!!!!

Kan varmt anbefales!!!!
Har netop købt bil hos CVK og det har været en super god oplevelse. Onur som jeg handlede med, gav en helt fantastisk service, også efter handlen var i hus
Er meget tilfreds og vender gerne tilbage en anden gang!

1 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Løber fra ansvar, snyder og bedrager

Jeg fraråder enhver at handle hos CVK Automobiler.
Virksomheden virker udadtil som professionel, men alt dette bortfalder så snart man har handlet.
Jeg købte sommeren 2022 en (efter papiret) nysynet og ny serviceret VW Polo. En måned efter købet af bilen, opstår der komplikationer på bilen, og for ikke at skulle køre for mange gange frem og tilbage til CVK som ligger et stykke fra hvor jeg bor, fik jeg den lokale mekaniker til at kigge på den i tilfælde af at det blot var småting.
Jeg bliver ringet op, og han er mildest dybt rystet over at den bil kam være nysynet.
Der er gennemtæring af rust i panelerne i begge sider fra forreste til bagerste stænklap. Den ene bærearm foran er gennemtærret, der er hul i katalysatoren, og jeg kan blive ved.
Jeg kontakter derfor færdselsstyrrelsen da de driver tilsyn med synshaller, og de lavede et kontrolsyn af bilen samt konkluderede at den aldrig burde have været kunne blive synet i den stand.
Jeg kontakter derfor CVK for at indgå i en dialog, men de fraskriver sig ethvert ansvar. De henholder til at det ikke er dem der har synet den, og mener at jeg har købt bilen engros og dermed som beset. Dette er til trods for at jeg har en slutseddel som privatperson der viser andet. Jeg er derfor desværre nødsaget til at oprette en sag hos Bilklage.dk, som efter en længere sagsgang giver mig medhold og afgør at CVK Automobiler skal lade handlen gå tilbage. Det sker desværre ikke, og jeg får derfor hjælp af FDM's jurister. I December 2022 bliver bilen indkaldt til kontrolsyn med henblik på kørselsforbud grundet den farlige stand bilen er i, og jeg er derfor nødsaget til at afmelde nr. pladerne på bilen.
Her knap et år efter har jeg stadig en bil holdende som ikke er egnet til at køre på de danske veje da den er farlig og ulovlig.
CVK's ejer har pr. telefon erkendt at handlen nok skal gå tilbage, men at de skal overføre pengene fra en udenlandsk konto, og at dette er meget besværligt.

Hver gang jeg kontakter dem og gør mit krav gældende, ender de med at blive truende og aggressive i deres ordvalg. Jeg er dybt rystet over at sådan en forhandler kan få lov til at svindle og sælge biler.
Som nævnt får man indtrykket af at de er dybt professionelle og gerne vil hjælpe, men de er kun ude på at snyde alt hvad de kan.

Jeg kan kun anbefale jer at holde jer langt væk fra dem - Nysynet og ny serviceret er her, ikke nogen blåstempling af at alt er i orden, langt fra.

11 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en god oplevelse

Jeg havde en god oplevelse, dog manglede der lidt som vi lige skulle følge op på efterfølgende med sælgeren som bliv fikset inden levering af min nye bil stor anbefaling herfra

16 mei 2023

Efter næsten 4 mdr med min nye bil

Jeg er sjældent en, der skriver anmeldelser, men med den service som jeg har fået både af sælger og værkstedet hos CVK automobiler synes jeg de har fortjent 5-stjerner

Jeg finder en pæn Audi a3 på Bilbasen, tag kontakt til CVK automobiler og Kommunikation fra starten var behagelig og respektfuld og svartiden meget kort. Sælger udviste stor fleksibilitet og hjalp med det hele, når jeg nu var førstegangskøber.
Jeg indberettede nogle fejl fundet indenfor de tre måneders garanti jeg fik med og puf, så blev det hele ordnet uden merbetaling og det synes jeg, er indbegrebet af kunderespekt og fantastisk service.

3 uger efter køb af bilen er jeg punkteret på vej hjem (egen skyld) men ringer så til CVK automobiler i et håb om at de kunne hjælpe mig 1 time 20 min efter Wupti, så er jeg ude at køre igen. De kom med et reserve hjul som de havde på lager

Det hele har været så god en oplevelse at jeg nærmest kun kan se mig selv købe biler hos CVK igen.

16 november 2022

Magen til uprofessionelt!

Magen til uprofessionelt skal man lede længe efter!

Køber bil, hurtigt nemt og hjem igen. Dagen efter lyser motorlampen.
Vi aftaler at bilen sendes retur og bliver tjekket. Kører den selv derned, det viste sig at være flere ting, så vi aftaler en ny tid hvor de kan lave den hen over en weekend. Aflevere bilen fredag og får lovning på at bilen bliver lavet i løbet af weekenden. Det bliver mandag og har intet hørt. Skriver og skriver og først onsdag fortæller de at mekanikeren der sku lave den har været syg!? Hvorfor ringer man ikke lige og giver kunden en opdatering! Nååh bilen bliver "lavet" eller det tror vi da. Ikke engang 20 min senere starter det forfra og bilen må endnu engang retur! Og de har den en uge mere! D.20 jan. Får jeg en besked om at den endelig er klar men de først kan levere den lørdag eller søndag? Jeg siger jeg får den afhentet samme dag om aftenen. Jeg glæder mig så meget til at ha min lækre bil tilbage.
Jeg når på motorvejen og den gør det igen!!! Tikker, hopper og danser og trækkraften er fuldstændig væk.. jeg kontakter dem igen men de kan først se den nogen dage efter. Bilen holder stiller i al den her tid imellem af frygt for at den sku gå mere i stykker.
Imens kommer der en tester på, for nu vil vi sku gerne vide hvad der er galt med vores bil! En krumtapsføler slår ud og flere fortæller os at det er en stor fejl der kan være påvirket af at kæden enten er indstillet forkert eller hopper!! Dette skriver jeg til dem og de tror ikke på at det er det.
SOS Afleverer bilen 2 dage efter og vi står endnu en gang uden bil. Der går 5 dage og jeg får en fin besked på at det var kæden, efter min kæreste har måtte råbe af dem fordi de ikke gav os nogen form for opdatering "vi har fint ku skrive før" nu vil vi faktisk bare lade bilen gå retur, det længe at mangle en bil. de påstår nu at bilen er solgt engro!? Hvilket der ikke er oplyst nogen steder og loven er heldigvis på vores side er! Det skal være oplyst.
Vi bliver tilbudt 5000 kr så ku vi selv skifte kæden !? Flot enhver ved sku da det ligger mellem 10000-15000 at få det lavet! Så nej kan der ikke være tale om! Så vi vil ha vores penge tilbage! Vi mister i forvejen 1400 på nr plader, er vi selvfølgelig klar over. Men da de forlanger vi skal betale for de brugte km bilen har kørt bliver jeg så harm!! Bilen har været ude og handle en gang! En tur på 24 km i alt! Men den havde jo kørt rigtigt meget!? Ja frem og tilbage til jeres firma! "Nej påstår de, SOS har jo kørt den!?" Nej de har kørt den engang!!! Men jeg magter ikke mere kamp med dem og skriver under.
Yderligere 2000 mistet + 2300 kr til lånebil!!!
Får afvide der vil gå 1 til 2 uger før pengene er tilbage på vores konto. Der gik de første 14 dage, der var ikke kommet noget. Ringer men får svaren. Hvor jeg fortæller at jeg er utilfreds og jeg virkelig har brug for pengene da anden bil er ved at blive købt! De ringer kort efter, men der er min pause forbi og de ligger en svare og siger der står pengene skal senest være på kontoen d.23.02. Okay det havde jeg så ikke set, går bare ud fra at når de siger en til to uger. Så er det en til to uger.

Det bliver så d.23.02. De var stadig ikke gået ind, hverken om morgen eller formiddagen! Jeg bliver virkelig tosset og skriver til dem efter jeg har snakket med FDM at hvis pengene ikke er der inde kl 16. Så politi anmelder jeg dem! Skal lige siges at FDM har været med næsten helt fra starten og hele tiden har rådført mig med dem i hvad vi sku gøre.

Pengene kommer meget hurtigt efter jeg skriver jeg anmelder dem.
Tænk at jeg skulle true med politiet før de tog os seriøst.

Det værste er at de var skide flinke i starten. "Da de sku ha penge fra os" men var virkelig uprofessionelle da de sku håndtere bilen og os.
De sku bare ha taget bilen tilbage fra starten af som vi ville, efter de havde forsøgt at lave den og lade vær med at lyve om fejlen. De vidste længe at det var den føler der og kæden var defekt.. vi købte bilen d.30.jan og d.06.feb blev den langt om længe taget tilbage.
Jeg vil aldrig nogen sinde anbefale dem til nogen.
De søde og flinke når de vil ha "jeres" penge. Men du skal kæmpe for at få dem tilbage igen med et stort minus efter.
Nr. Plader - 1400. Km -2000 Ca. Lånebil -2300 kr!! Det kan godt være det ikke lyder af mange penge! Men det al den tid vi også har mistet sa vi ikke har haft noget at kører i! Har jeg måtte tage fri flere gange og til sidst leje en lånebil, da det offentlige er bæ her.
I al den tid vi har ejet bilen var den samlet her Ca 10-11 dage af tiden! Resten hos dem!

Og nu vil de 100% skrive en kommentar med at det er de kede af den oplevelse vi har haft
"men de kan jo ikke selv nikkende til den"
Har en ting at sige! Lad vær med at stole på dem! I får ikke jeres penge tilbage hvis bilen er defekt og hvis i gør, skal i kæmpe for dem og i får dem med tab. 😤 tænk at tage penge for kørte km frem og tilbage til deres eget firma så de ku "lave den"

Og spar mig at svare CVK, vi ved begge at det ikke nytter.

23 februari 2023

Useriøs bilhandel!!!

Den mest useriøse bilhandel jeg nogensinde har været ude for, har købt ca. 20 biler.
Købte en Bmw 320ci den 26-10-2022, under prøveturen lyste motorlampen men fik at vide det var viskose koblingen der skulle skiftes, hvilket den også blev.
Men motorlampen fortsatte med at lyse og de prøvede indtil flere gange at lave bilen så lampen ville slukke, men det er ikke lykkedes endnu.
Onsdag den 11. januar var jeg igen forbi og de fandt fejlen og ville bestille reservedele hjem og få lavet bilen, har ikke hørt fra dem endnu d.d. 26. januar.
Ikke nok med det blev jeg lovet, står også i slutsedlen, at kørelys skal kodes, bilens bremser piver hvilket de også har lovet at lave fik også lovning på hjulkapsler hvilket jeg heller ikke har fået!!!
Har nu fået nok og får fejlene lavet på det værksted jeg plejer at bruge, selvom garantien burde dække men har mistet tålmodigheden og tilliden til dem.
Jeg har givet dem en stjerne fordi de var flinke og virkede "troværdige".
Ps. Den reservedel der ikke var kommet efter 3 uger fik min mekaniker hjem efter 4 dage, kostede 2100 kr., det var måske derfor det ikke hastede!!

1 februari 2023
Logo 2770 Bilcenter

Antwoord van 2770 Bilcenter

Hej Henrik,

Du nævner faktisk selv i din anmeldelse, hvordan det hele er forløbet, hvorfor du definerer det som en useriøs og utroværdig bekendtskab med os er vi faktisk lidt uforstående overfor.

Du har fået købt en bil, fejlen der var ved leveringen er blevet udbedret som du selv beskriver, herefter melder bilen fejl på noget helt andet, hvilket vi får udbedret juleaften, selv om vi havde lukket, men du insisterer på at du absolut skulle bruge bilen, der blev så aftalt, en anden tid på værkstedet. -Vi ville så bestille nogle reservedele, som du så har fået fortalt at det kunne tage tid da det var originale dele, som vi ikke kunne fremskaffe via aut. forhandler herhjemme. hvorfor du ikke har hørt fra os.

Der blev aftalt inden salg at vi skulle prøve at få kodet kørelyset i din bil, hvilket ikke lykkedes og det fik du at vide ved lev. og sagde det var også helt fint.
Hjulkapslerne har vi flere gange fortalt at det ikke var glemt men du nok skulle få dem nu når du alligevel skulle ind til os igen, ligeledes det samme med bremserne.

Som jeg ser det, har din utålmodighed fået dig til at definere hele forløbet som utroværdig og en useriøs handel.

Det lyder lidt som, om du fra start af har ventet på at give os en dårlig anmeldelse, for det undrer os at den kommer lige efter din garanti periode slutter.

En lille reminder til den bytte bil vi fik ind hvor det absolut ikke kun var en sølle sensor til et par hundrede, der skulle fejle som du fortalte, hvor det endte med en kæmpe regning i reservedele, præcis her viste vi tillid til dig og stolte på dine ord og undlod at sætte tester på bilen.

- Vi har dog stadig de hjul kapsler, så du er mere end velkommen til at hente dem.

- Vi har håber dog stadig du bliver glad for din bil og ønsker held lykke i fremtiden.

De Bedste Hilsner
CVK Automobiler

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

OPRÅB - OPRÅB - OPRÅB !!!!!!!!!

OPRÅB - OPRÅB - OPRÅB !!!!

Har købe en Mercedes, som stod fint nypolerede samt NYSYNET, d 21.December 2022, kørte til Mercedes Benz d 28. December for at få afbalanceret vinter hjul, den er et sminket lig, bagbro TOTAL råden, begge bag fjedere knækket, bremse rør så råden at det et et spm om tid for det sprænger og så kan bilen ikke bremse, stort olie spild fra motor.
CVK Automobiler fralækker sig et hvert ANSVAR, så jeg har købe en bil til 100.000,- som IKKE må køre på de Danske veje.
Jeg kan dok ALT, billeder samt video fra Mercedes Benz.

DE ER SÅ USERIØSE, når du har betalt for bilen. ( læs venligst andre anmeldelser, de laver blot lappe løsninger ).

HUSK I har 24 mdr. reklamationsret ifølge
KØBELOVEN i Danmark.

Selv vil jeg nu bruge FDM’s jurister samt Ankenævn for biler, det koster 400,- som jeg får retur, når de ser alt dok/foto og video af “liget” jeg har købt.

Ret skal være ret, biler er solgte som formidlingesalg for kunde.

Navn, efternavn, adresse, poster samt by SKAL stå på slutseddel - og det gør det ikke!!!!

Jeg skulle overføre 82.500,- til et Reg og konto nr. ???? Samt 17.500,- til CVK Automobiler.

De har haft bilen i næsten 2 uger, hvor de lovede mig at den nok skulle blive lavet uden omkostninger for mig. I Fredags d 20 Januar fik jeg oplyst af Kemal samt bror at jeg bare kunne fjerne min l…. bil fra deres grund, for tidl ejer ikke vil betale!!.

Men nu er det CVK Automobiler jeg har handlet med, så det er dem der skal betale, så må de jo få pengene af tidl ejer.

Tænker at de har fået de 17.500,- for at polere bilen og så har de ikke noget ansvar mere.

Jeg kan BEVISE ALT.

Nu skriver de jo nok en helt anden forklaring, ( jeg kan desværre ikke oploade vores “samtaler” fra SMS samt WhatsApp her men jeg jeg alt som dokumentere dette forløb.

Mere kommer!!

Lad være med at handle bil hos DEM!!, de er SÅ ligeglade med dig når du er kørt!

NB fik først en faktura d 20 Januar på min mail, hvor der er navn på tidl ejer.

NBB at de er medlem af Autobranchen Danmark samt DBR ( Dansk bilbranchens ), er IKKE nogen GARANTI for dig.! Men det ser Godt ud.

Kunne jeg give minus stjerner, ja så ville det være minus 5

ALT ER RIGTIGT - SÅ IKKE ULOVLIG. MÅSKE SKADELIG FOR CVK AUTOMOBILER, men det et dem det ikke efterlever Købeloven samt “køre” en anstændig Bilforretning.

Trustpilot I er så velkomne til at kontakte mig, så kommer jeg gerne til jer med alle beviser.!

Kære Trustpilot,
Jeg har lige været på politigården, vist politiet ALT, det er bedrageri af både CVK Automobiler samt synshallen.

Mvh
Palle

Jeg vil bare gerne ha mine 100.000,- Retur.

Kære Trustpilot, jeg har forsøgt at ringe til jer 89 87 15 73 uden held???

Få nu set på ovenstående sag - ellers falder troværdigheden!!

17 januari 2025
Logo 2770 Bilcenter

Antwoord van 2770 Bilcenter

Kære Palle,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med dit bilkøb, og vi tager dine bekymringer meget alvorligt, derfor fik du også tilbudt at vi ville stå inden for, at rette fejlen på vores regning selvom det var en kundebil, som du også fik oplyst. Vi kunnei selv konstatere, at en eller flere de nævnte fejl ikke var tilstede, som værende livsfarlig men dele som bør skiftes på et tidspunkt, som sliddele
Bilen har været synet inden den kom til os.
Du fik af vide, at du skulle tage kontakt til den pågældende synshal eller tidl. ejer, da det er dem der har ansvaret for en mangelfuld syn og værste tilfælde anmelde dem til færdselstyrelsen.

- Vedrørende de optagelser, du nævner, Vi opfordrer altid til åben og ærlig kommunikation, og vi er altid åbne for at finde en løsning gennem dialog fremfor skjulte optagelser, som vi tilfældigt opdagede i dit tilfælde.
MVH
CVK AUTOMOBILER

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har lige købt en polo fra 2002 hos CVK…

Har lige købt en polo fra 2002 hos CVK auto, den var lige som beskrevet i annoncen i super stand.
Der var lidt galt med den men det fik de lavet og den blev leveret nysynet.
Jeg vil anbefale alle at handle med CVK da de er utrolig venlige og meget serviceminded .
Tusind tak for handlen Onur
Bedste hilsner
Carsten Rasmussen

7 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse og god service!

Købte i januar en ældre Audi A3, og synes at jeg har fået meget bil for pengene. Der har været et par ting der skulle laves efterfølgende, men alt er blevet klaret ærligt, professionelt og til fair priser, og ikke alt for lang ventetid på værkstedet. Personalet er venligt og imødekommende, og jeg føler mig tryg ved værkstedet, så jeg kan kun anbefale CVK Automobiler.

20 juli 2022

Super behandling

I november 2021 købte jeg en ældre årgang Audi A3 med forbehold for klimaanlæg der ikke synes at virke. Bilen blev leveret nysynet og rengjort. Efter kort tid kunne det konstateres at klima kompressor var defekt ligeledes konstateres enormt olieforbrug forårsaget af 2 defekte rør. CVK automobiler fik bilen til reparation og de to fejl blev udbedret. Onur og værkstedet var under hele forløbet meget troværdige og jeg har ingen betænkninger ved at købe brugte biler igen hos CVK Automobiler

31 mei 2022

Super oplevelse !

Jeg købte en BMW af Onur hos CVK Automobiler, får jeg en rigtig god oplevelse. Han var super professionel og hjælpsom fra start til slut. Jeg kunne ikke være mere tilfreds, og vil klart anbefale CVK Automobiler, hvis man står og skal købe en ny bil eller har det til overvejelse.

19 december 2021

Køb af BMW 318i Touring

Jeg købte en ældre BMW 318i Touring hos CVK Automobiler, og jeg oplevede stor professionalisme og seriøsitet hele vejen gennem købet. Samtidig var det fedt at købe bil et sted, hvor man kan mærke, at indehaverne selv har stor passion for de firehjulede. Da jeg hentede bilen, var den nypoleret og nyserviceret - ren fornøjelse. Jeg vil til hver en tid anbefale køb af bil hos CVK Automobiler.

9 november 2021

Klasse Bil - Klasse Service

Fik en rigtig god gammeldags service. Onür vidste en del om bilen, og fortalte om den før han lavede den obligatoriske køreseddel.

Bilen jeg købte var fra 2007, men de havde poleret den og gjort den virkelig flot og ren, og det betyder meget når man køber bil synes jeg.

Bilen som CVK beskrev i annoncen, afspejlede de præcise præcis forhold. Så ingen spildtid for køber eller sælger.

Hurtig levering, klargøring og syn UDN anmærkninger.

Tusind tak for handlen og særlig tak til Onür og klasse service.

Bedste hilsner
Kenneth
Mazda 3'eren

5 oktober 2021

Tak CVK Automobiler!

Jeg kan kun anbefale at købe bil hos CVK-biler, de er super troværdige og imødekommende. De er professionelle og leverer en god og tilfreds service.
Den bil jeg købte hos dem var over forventning, jeg er så tilfreds med mit køb hos dem❤️. Lavet nyt service på den og nysynet, hvad mere kan man forlange!
Tusind tak for det.

19 september 2021