Geweldige klantenservice. Nadat er per ongeluk iets mis ging met de bestelling ben ik eerst heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Daarna kreeg ik direct antwoord op m’n mail en werd mijn pro... Toon meer
Erg goed en deskundig geholpen in de winkel. Ook de afwikkeling van online orders verloopt erg goed. Altijd vriendelijk aan de telefoon en snel in het geven van respons per email. Vandaag extreem goe... Toon meer
Spijtig dat ze hun richtprijs (serieus) verhogen om dan te laten uitschijnen dat je serieuze korting krijgt. Ok mijn eigen schuld, had zelf wat meer opzoekingswerk moeten doen Afhandeling en levering... Toon meer
In 1e instantie kreeg ik de verkeerde kleur shirts thuis gestuurd, maar zij hebben mij gratis nieuwe gestuurd in de juiste kleur, zonder verzendkosten, en de andere mocht ik behouden. Dus dat was hele... Toon meer
Bij cyclewear.eu vindt u al uw benodigdheden om te gaan fietsen, racen, moutainbiken of spinnen tegen de laagste prijzen. Wij hebben al onze producten op voorraad en we hebben een snelle levering.
Dorpsstraat 19, 3930 , Achel, België
- 0495430949
- support@cyclewear.eu
- cyclewear.eu
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle en vlotte transactie
Alles zoals het hoort
Alles zoals het hoort. Snelle levering van de producten en over retourneren wordt nooit moeilijk gedaan.
Snelle levering en producten als…
Snelle levering en producten als beschreven.
Vrijdag besteld in de sale en zaterdag binnen.
Goede snelle levering
Sales aanbiedingen zijn sterke…
Sales aanbiedingen zijn sterke aanbiedingen. Mooi Agu spul voor weinig.
Helm met korting
Ik was van plan om een nieuwe helm aan te schaffen. Ik had nog een exemplaar van 2012.Op de site van Cyclewear had ik als eens rondgekeken maar nog niets gekocht. Enkele dagen later kreeg ik via hun nieuwsbrief helmen aangeboden met een korting van 15%. Ik kocht daarop online een rode helm van het merk Kask.
Misschien zal ik nu niet zolang met een helm rondrijden. Normaal vervang je een helm na zeker 5 jaar. De helm past zeer goed.
Herman
Snelle levering alles was oke
Snel goed netjes geleverd
Mooie fietstassen gekocht…
Wij hebben mooie fietstassen gekocht via Cyclewear. De zijtassen en de voortas waren perfect, helaas moest 1 tas weer retour omdat de maat niet goed was. Dit ging zonder problemen en het geld stond erg snel weer op mijn rekening. Perfecte service.
Gemakkelijk en snel kunnen bestellen.
Na een telefoontje over voorraad waren de tassen snel geleverd. Produkt zag er goed uit na ontvangst.
Udog distanza
Mijn oorspronkelijke maat was niet meteen beschikbaar, de week erna is deze terug binnengekomen, heb een berichtje ontvangen, daarna onmiddellijk besteld. Dag erna reed ik met me nieuwe schoenen 💯💯💯 topservice gewoon 🙏
Prima
Sportshirts besteld tegen goede prijs. Ik kende dit bedrijf nog niet dus altijd even spannend maar ze zijn netjes geleverd. Ik zal zeker vaker in deze webwinkel kijken vanaf nu!
Snelle en goede levering top.
Goede kwaliteit fietsjacks voor een…
Goede kwaliteit fietsjacks voor een mooie prijs en de volgende dag al geleverd.