Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode og komfortable løpesko. Mitt andre par så langt og ser frem til nye modeller. Veldig god kjøpsopplevelse med rask levering.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har prøvd å få tak i dem i 3 ulike kanaler, nå har det snart gått 2 uker siden jeg tok kontakt første gang. Det er for dårlig. For meg blir dette for useriøst. Skoen er veldig god på, men den blir... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Synes ikke den var god å ha på, og lite demping. Prøvd på mølle en gang. Kan hende den er god hvis man løper veldig fort, men fungerte ikke så bra på 10km/t

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Hardloopwinkel
  2. Fitnesswinkel
  3. Sportartikelengroothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Cyd Sport AS er stolte importører av Vimazi - verdens første tempojusterte løpesko. Utforsk våre løpesko, designet for å gi optimal demping og fremdriftseffektivitet basert på tempo og formål, og få enestående kundeservice og støtte fra vårt dyktige team i Kristiansand, Norge.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Fast delivery

Fast delivery. Product was as good as expected.

22 augustus 2024

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Elendige sko

Jeg kjøpte skoene, men gikk ut på ferie før jeg hadde prøvd dem. Da jeg kom hjem fra ferien og prøvde skoene, oppdaget jeg at de ikke levde opp til forventningene. Dessverre kunne jeg ikke returnere dem på grunn av at angrefristen var på to uker. Jeg er svært skuffet over skoene, da de dessverre ikke var verdt prisen jeg betalte.

24 augustus 2024

Hei Haji,

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi beklager å høre at skoene ikke levde opp til dine forventninger, og at du føler de ikke var verdt prisen. Vi forstår at dette er skuffende, spesielt når man oppdager det etter at angrefristen har gått ut.

Vi vil gjerne forstå mer om hva som gjorde at skoene ikke møtte dine forventninger, slik at vi kan forbedre oss og sørge for at dette ikke skjer igjen. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi setter stor pris på om du kan dele litt mer om hva som ikke fungerte for deg.

Vi har tidligere fått gode tilbakemeldinger på disse skoene, så vi ønsker å forstå hva som har gått galt i ditt tilfelle. Selv om angrefristen på to uker har passert, vil vi gjerne se på mulighetene for å finne en løsning som kan gjøre deg mer fornøyd. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på mail eller send oss en melding i vår blå chat boble på hjemmesiden, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg videre.

Vi setter pris på at du valgte å handle hos oss, og vi håper vi kan få muligheten til å rette opp i dette.

Vh, Cyd Sport

Super service!

Super service!

10 juli 2024

Veldig gode sko!

Veldig gode sko. Jeg er overrasket! Utrolig god demping også ser de kjempefreshe ut, som er en stor bonus!

10 juni 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig gode sko og kjapp levering

Veldig gode sko og kjapp levering. God nettside med bra forklaring på diverse sko til mitt formål

20 mei 2024

2 mei 2024

Fast delivery

16 april 2024

Antwoord van Cyd Sport AS

Hei Therese! Beklager hvis det har vært vanskelig å få svar fra oss! Ta gjerne kontakt med oss angående situasjonen på vår mail igjen: fs@cydsport.com så skal vi svare så fort vi kan! Så håper vi at vår videre hjelp og service gjør opp for anmeldelsen. 💙

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikkje handle her om du verdsetter GDPR.

Sendte meg epost og klaga over at dei ikkje har høyrt frå meg på ei stond. Eg har ikkje sagt ja til nyheitsbrev, eller at dei kan bruke mine personopplysningar til den slags. Har derfor fint lite tillit til at dei behandler informasjonen til kundane med den respekta dei fortener. Kvifor har dei lagra eposten min i utgangspunktet?

29 maart 2024

Hei Ole!

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med vårt nyhetsbrev. Hos Cyd Sport tar vi personvern svært alvorlig, og vi ønsker å forsikre deg om at vi respekterer våre kunders GDPR-rettigheter.

Vi vil gjerne påpeke at vårt nyhetsbrev kun sendes til de som aktivt har valgt å melde seg på og da godtar man vår personvernerklæring. Etter å ha undersøkt litt, så er det mulig du har glemt å huke av boksen for å signere deg opp på nyhetsbrevet under kjøpsprosessen når du kjøpte sko hos oss for 3 måneder siden. Vi forstår at det kan være enkelt å glemme denne detaljen, og derfor er det veldig enkelt å avslutte abonnementet nederst i hver e-post vi sender. Vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe og muligheten til å kontakte oss om dette mye tidligere så vi kunne hjelpe, men vi ser nå at du i dag har klart å avslutte abonnementet selv.

Vi beklager hvis opplevelsen din har vært forvirrende, og vi setter stor pris på din tilbakemelding. Vi streber alltid etter å forbedre våre tjenester, og hvis det er noe annet vi kan gjøre for å gjøre opp for din erfaring eller for å gi deg en bedre opplevelse, ber vi deg vennligst kontakte oss direkte. Vi ønsker å sikre at du er fullstendig fornøyd med tjenestene våre, og vi er her for å hjelpe deg på enhver måte vi kan.

Vennlig hilsen, Cyd Sport.

Great experience

Great experience, fast delivering.

15 maart 2024

Effektiv levering

Effektiv levering, fikk det jeg bestilte

15 maart 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.