Cykelnatur  Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel

Geschreven door het bedrijf

En cykelverkstad och cykelaffär som även säljer cyklar, nya och begagnade både i butiken och på nätet. Hos oss kan du boka en verkstadstid och få tillbaka din cykel samma dag som du lämnat in den. Vi tar självklart även emot drop-in av din cykel och lagar den då i turordning så snart vi kan. Vi hjälper fler att cykla oftare och vill gärna få vara med och hjälpa dig till din nästa cykel. Tillsammans går vi igenom hur dina behov ser ut av din nya cykel och sedan kan vi gemensamt fundera över vilka cykelmodeller är aktuella för dig att välja bland.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

reparation av elcykel

Lämnadein min elcykel efter att min vanliga verkstad dömt ut motorn. Efter ca 2600 cyklade mil sades skrapljudet jag hörde bero på att motorn totalpajat och inte gick att fixa/byta. Hos cykel & natur fick jag snabbt tid på verkstaden som kunde konstatera att skrapljudet berodde på en lös skruv vid kedjeskyddet.För bara några hundralappar var skruven bytt och jag slapp köpa en ny cykel. Jättenöjd förstås!

7 juli 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Okej reparation, men inlämnade cyklar borde hanteras tryggare

Helt okej reparation av cykeln och till rimligt pris. Nu har jag hunnit köra Vätternrundan och en hel del ytterligare på cykeln de fixade.

Det som drar ner betyget lite är de dels inte lämnar kvitto på inlämnad cykel och dels ställer inlämnade cyklar ganska obevakat utanför butiken. Nu blev det inga problem denna gång, men det skulle kännas tryggare om de kunde ändra rutinerna.

13 mei 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Slarvig service

Slarvig service

Bor i Årsta och har lämnat in min cykel här några gånger för olika saker. Jobbet blir gjort men det har varit något problem varje gång.

- En gång hade jag lämnat in cykeln för två grejer (trasig växelvajer och bromsjustering), när cykeln var klar några dagar senare och jag kommer dit är bara det ena fixat. Tog några dagar extra.
- Bytte hjulbult, och då glömde att sätta dit tillräckliga brickor, så hjulet satt inte fast ordentligt i ramen. Märkte det snabbt efteråt pga cykeln kändes helt mjuk när man cyklade, och kunde lösa det genom att sätta dit en bricka själv.
- Bytt handtaget på en handbroms. Någon vecka efteråt ramlar handtaget av. Skruven lossnade av vibrationerna. Ordnade det själv, bytte till en längre skruv och använde skruvlåsning (loctite).
- Lämnade cykeln för service och justering av växlar. Hämtade cykeln, märker att växlarna inte var bra på vägen hem. Åker dit igen. De kunde lösa det på plats men verkade inte ha testat cykeln själva efter de servat den.

Min poäng är att de kommer lösa ditt problem och ta (bra) betalt, men litar inte alls att de faktiskt gör ett bra jobb längre. Jag är inte så cykelkunnig egentligen så har haft svårt att bedöma deras insats på plats.

Kommer hitta ett nytt ställe framåt.

21 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utökad service kostade mer än utlovat

Valde utökad service på oväxlad, fotbromsad cykel. Fick trots detta betala det dubbla utan att detta meddelades i samband med bokningen. Bemöttes också på ett otrevligt sätt när jag ställde frågor om reparationen.

19 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The whole crew was great

The whole crew was great, very friendly, A team of Pro. I came with no knowledge about bicycles and I got the best service I could ask for, ended up buying 2 bikes to both my wife and I :)
Thanks Erik and the sweet Lady and the other nice guy 😉. If you need anything about bicycle, they sure got you.

31 mei 2023

Snabbt och enkelt

Jag cyklar året runt och stråket utanför ligger i min normala dagliga färdriktning - nästan. Jag brukar använda denna butiken för lagningar och service och det har hittills alltid varit prisvärt och bra. För min del gör det ingenting att jag då och då måste lägga ned lite pengar på cykeln. Efter 20 års cyklande i staden inser jag att jag sliter på hjul, drivlina, kransar, bromsar etc etc, och då är det bättre att få ett väl utfört jobb till rätt pris än att cykla runt och leta. Jag vill lämna in till fackmän som ibland vänligt antyder att jag kanske borde lägga ned lite pengar på en ny vajer eller liknande. Jag jobbar med datorer och ofta säger folk till mig; "Jag vill bara att det ska funka" - det får inte ta någon tid i anspråk och det ska vara billigt och gratis och väldigt snabbt. När jag lämnar in min cykel här får det kosta vad det kostar, bara det blir bra och driftsäkert och det har det hittills alltid blivit. Rekommenderas varmt.

4 december 2022

Dit is Trustpilot