Daan Tech Nederland Reviews 165

4,4

Product arriveerde snel, alles erop en eraan. Helaas bleek het voor mij niet te voldoen: kleiner dan verwacht en ik maak blijkbaar te veel afwas op een dag. Na twee keer gebruik was ik al klaar met h... Toon meer

Prachtig apparaat op je aanrechtblad. Naast het espressoapparaat is het niet zoveel groter wat betreft de diepte en hoogte. Daarnaast is het `duikbootachtige` uiterlijk best grappig. Het systeem met e... Toon meer

Over Daan Tech Nederland

Welcome !

Daan Tech, founded in 2016, is a French industrial company that designs, manufactures, and markets innovative electronic and household appliances with a bold vision: reinventing household appliances to meet the challenges of the 21st century.

Our flagship product is Bob, a standalone, compact, and fast mini dishwasher:

alt

Bob addresses two issues: on one hand, allowing individuals or couples to own a mini dishwasher suited to their needs; on the other hand, to meet the challenges of the circular economy with a device designed to last at least 10 years, without planned obsolescence and partially made from recycled plastic (65%).

Bob fits all your spaces ! 😍

👌 Super compact : only 34cm wide
💧 Only consumes 2.9L/express cycle
👍 Autonomous with its integrated tank
🇫🇷 Made in France
🛠 Easy to install without a water supply !
⏱4 to 5 washing programs
🌈34 color combinations

DISCOVER BOB !

But the innovation does not stop there, in 2023 Daan Tech launched the pre-orders of their upcoming product Joe the Fantastic. It is a multifunctional cooking appliance that offers a multitude of features in one device for an exceptional cooking experience.

Joe offers 5 different cooking modes :

>Steam oven
> Microwave oven
> Grill / toaster
> Convection oven
> Airfryer

Thanks to its various cooking modes, you can quickly prepare tasty and healthy dishes. Whether you want to use steam cooking to preserve your food's nutrients, air frying for crispy food, or gentle low-temperature cooking for tender meats, Joe will satisfy all your culinary cravings .

DISCOVER JOE

Daan Tech was created to design, manufacture and market a range of devices and services to meet the major challenges of the 21st century, with Bob the autonomous and eco-responsible mini dishwasher as its first product.

Since its creation, Daan Technologies has acquired in-depth know-how in mechanical design, plastics, electronic and software development, and the integration of finished products in its 2500m2 factory located in Vendée, France.

VISIT OUR WEBSITE

4,4

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Tot nu toe een echte verademing!

Tot nu toe een echte verademing!

Ik was nooit een held met afwassen, door mijn drukke baan had ik er nooit de puf voor om de stapels weg te werken. Uiteindelijk bijna bergbeklimmers nodig dus toen de Bob aangeschaft, een uitkomst voor elke harde werker!

9 mei 2022

Fijne toevoeging aan het huishouden

Fijne toevoeging aan het huishouden

Ik gebruik sinds een maand of 2 nu de Bob minivaatwasser en ik ben er tot nu toe erg over te spreken. Afwassen is niet mijn favoriete bezigheid en ik had vaak ook een berg afwas staan waar maar ik eens in de zoveel tijd aan begon.

Bob helpt mij om die berg significant kleiner te houden of compleet weg te werken. Door zijn formaat past er niet alles in, maar nu ik in principe alleen pannen hoef af te wassen, maakt het alles al een heel stuk makkelijker.

Bob is ook makkelijk bij te vullen van bovenaf en met het gebruik van vaatwastabletten wordt alles ook netjes schoon. Eens in de zoveel tijd komt er iets niet helemaal schoon uit, maar dat komt doordat ik er dan teveel in heb proberen te stoppen haha.

Ik zou op dit moment niet meer zonder Bob willen. Een aanrader als je een klein huishouden hebt en niet al teveel ruimte kwijt wil hebben aan een vaatwasmachine (op het aanrecht).

5 maart 2022

Afwerking product.

Ik ben heel tevreden over deze vaatwasser BOB. Voor 2 personen ideaal en zeker als je weinig inbouwruimte hebt. Heb 1 opmerking men zou iets meer aandacht kunnen besteden aan de afwerking van de zijpanelen vs de onderkant deze zitten niet al te strak gemonteerd en kunnen hinderlijke bromgeluiden veroorzaken Worden veroorzaakt precies op de plek waar de panelen aansluiten . Als je je hand er tegenaan houd wordt de BoB hoorbaar stiller.
Klein stukje plakband op de naad verhielp dit probleem aanzienlijk.

4 maart 2022

Antwoord van Daan Tech Nederland

Dank u voor uw opmerking, wij houden rekening met uw opmerkingen die van essentieel belang zijn om de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren.

Het Daan Tech Team

Mijn aller eerste vaatwasser ooit

Mijn aller eerste vaatwasser ooit. Ontzettend tevreden scheelt zo veel tijd, weinig watergebruik super schoon resultaat

Het Daan Tech team

Het komt na een maand en een paar…

Het komt na een maand en een paar dagen, De vaatwasser was nat en er zat water in de doos, het lijkt erop dat iemand hem al heeft gebruikt en terugstuurt. wifi is helemaal niet handig dus dat optie gebruik ik niet. Maar ben blij met mijn vaatwasser

Antwoord van Daan Tech Nederland

Dank u voor uw geduld en uw feedback, we zijn verheugd dat je Bob leuk vindt. We houden rekening met uw opmerkingen die essentieel zijn voor de verbetering van onze kwaliteit van product en service. Voor verzending controleren we of de Bobs goed werken door ze te testen, daarom kan er water in zitten.

Daan Tech-team

Wit met paarse Bob ❤

Ik heb een wit met paarse Bob en het ziet er echt heel leuk uit! Het past ook op het aanrecht. Makkelijk in gebruik. Vond alleen de handleiding niet helemaal duidelijk, de vertaling naar het Nederlands was niet 100%. Heb de Bob ook niet kunnen verbinden met wifi/bluetooth.
Maar ik ben er blij dat ik niet meer hief af te wassen.

Antwoord van Daan Tech Nederland

Dank u voor uw feedback, wij houden rekening met uw opmerkingen aangezien deze van essentieel belang zijn om de kwaliteit van onze producten en diensten te verbeteren.

Te lange levertijd

Te lange levertijd. Bij tijd en wijlen hele trage communicatie en klantonvriendelijk. Kapot geleverd, uiteindelijk wel betrekkelijk snel een nieuwe gekregen. Heb zelf ook een eigen bedrijf, had wat gedaan om het goed te maken. Erg tevreden over het gebruik van apparaat, doet wat ie moet doen.

Ontzettend snelle aktie

Ontzettend snelle aktie. Goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Antwoord van Daan Tech Nederland

Dank u voor uw commentaar!

Goede communicatie

Goede communicatie.
Vaatwasser is goed van kwaliteit!

Veel plezier van de BOB.

Veel plezier van de BOB.
Heel geschikt in een kleine keuken.
Nu een opgeruimd aanrecht.

Top machine werkt prima

Super apparaat, alleen omdat deze handgemaakt word duurde de levering erg lang

Het Daan Tech Team

Ben heel blij met de BOB

Ben heel blij met de BOB. Gebruiksvriendelijk en er kan best heel veel in.
Ik heb de BOB nu ongeveer 1 maand en zou niets anders willen.
Het fijne is dat je de BOB overal kan neerzetten. Je hebt geen aansluiting voor het water nodig.

Het Daan Tech Team

Na een jaar nog steeds tevreden

Inmiddels hebben we onze Bob een jaar en nog altijd zijn we zeer tevreden. We zijn met z'n 2en en eigenlijk alle afwas past erin op wat pannen na.
Hij doet z'n werk goed, al blijft er wel eens her en der wat zitten maar dat heb je met een grote vaatwasser ook wel.
Normale vaatwasblokjes werken ook goed, gewoon onderin de vaatwasser gooien.
Zeer sporadisch loopt de software vast maar na een jaar is dat ook nog steeds op 1 hand te tellen.
Wij zijn er dus erg blij mee en raden hem aan veel mensen aan!

Hier 'de Bob' vaatwasser gekocht

Hier 'de Bob' vaatwasser gekocht, een geweldig product. Doet wat 'ie moet doen en staat ook nog eens leuk in de keuken. Snelle levering, duidelijke website, goede klantenservice (er ontbrak een doosje vaatwastabletten in mijn bestelling, maar deze is meteen nagestuurd).

Plus en min

Positief: ik geniet dagelijks van de afwas machine, hij doet wat hij moet doen
Negatief: vanuit Nederland kan ik de lege cassettes niet gratis naar Frankrijk opsturen om ze te laten vullen: niet erg duurzaam.
Helaas moet ik ze nu weggooien. Hopenlijk komt daar een oplossing voor

1 maart 2022

Antwoord van Daan Tech Nederland

Dank u voor uw commentaar, wij houden rekening met uw opmerkingen die van essentieel belang zijn om onze kwaliteit van dienstverlening te verbeteren.

geweldige vaatwasser

geweldige vaatwasser, lekker klein en zuinig, wel jammer dat personaliseren je weer geld moet kosten. maar jullie willen natuurlijk ook verdienen.

28 februari 2022

Antwoord van Daan Tech Nederland

Dank u voor uw commentaar!