Bedrijf heeft geantwoord
Har köpt däck och fälgar hos Molway i säkert 20 år, senast i mars 2025. Bor utanför Malmö men kör alltid upp till Asmundtorp för toppservice. De är alltid behjälpliga med mina önskemål om att flytta d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Första gången jag hade kontakt med Däckvaruhuset Molway. Kontaktade dem per telefon och behövde råd inför köp av nya sommardäck till bilen. Fick all information jag behövde av en mycket kunnig och hjä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Däck & fälgar online hos Däckvaruhuset ✓ Mer än 15 år på nätet ✓ Toppbetyg från nöjda kunder ✓ Alltid fri frakt
Verktygsvägen 16, 26175, Asmundtorp, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Enkelt att beställa
Tydlig information om fraktfritt
Snygg och bra hemsida...
Bra kontakt med säljaren som gav utförlig information om däcken. Här kommer jag handla mer. PLJ

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Jag kan varmt rekommendera denna firma fina färska däck när dom dök upp efter strul med postnord som vanligt kommer köpa mer däck därifrån i framtiden

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Snabbt och enkelt och många alternativ för betalning.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
En mycket trevlig,😊tålmodig och informativ första kontakt med Moolway,samt pris och leverans 🚚 som utlovats hölls.Men,det är naturligtvis inte bara ett bra pris som är viktigt, utan även toppkvalitet på däcken, är för mig väl så viktig.Tack Molway,jag kommer att fortsätta handla hos er./Christian🇸🇪

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Idag fick jag 2 utav 4 däck som jag köpt av däckvaruhuset fina däck inga problem med dom men var är dom andra 2 ja 1 däck kommer förmodligen på måndag? Och 1 däck är försenat av okänd anledning står det??? Utgår från att däckvaruhusets lagerpersonal plockar 4 däck när ordern är på 4 däck då kan man ju undra vad som händer på vägen sen???????? Så nu måste jag va hemma 2 gånger till för att ta emot dom men när ja det vet ingen????

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Superb service. They even contacted me to make sure the wheels would fit for my car.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Det har alltid fungerat perfekt när jag handlat från Molway, snabb leverans rätt däck.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Bra produkter till ett bra pris och snabba leveranser

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Supernöjd med allt, från kundservice, leverans och däck samt pris!

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Jag fick jättebra hjälp med storlek på däcken när jag va osäker på vilka jag skulle ha.Snabb service och ett väldigt bra pris oxå.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Finns inga, eller få, med högre kunskap i branschen om man är i behov av råd och kanske ligger på gränsen i alla dimensioner😊 Jag menar om man vill gå över standard men ändå något som fungerar för en speciell bil. Ovärderligt! Däck och fälgar kommer också att levereras väldigt väl emballerade, ingen risk för skador. Jag tror till och med att jag fick extra hjulbultar på köpet. Toppbetyg från mig! /Michael

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Smidig kontakt för frågor, enkelt beställa, bra pris, snabb leverans trots uppkommande julperiod och perfekt passform det blev check på allt denna gång

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Pålitligt företag som levererar kvalitet!
Bästa rekommendationer.

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Har handlat mina senaste sommar och vinterdäck hos er Bra pris och problem fri leverans båda tillfällena

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Bra och snabb återkoppling. Lite otydligt på hemsidan om TPMS men löste sig bra ändå. Grymt bra priser på kvalitetsdäck. Kommer handla igen 👍🏻

Antwoord van Däckvaruhuset Molway AB
Lees meer over geverifieerde reviews.