Daek Outlet Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

KØB ALDRIG DÆK HOD DET FIRMA. VAR SÅ DUM AT KØBE HELÅRSDÆK HOS DEM. IMPERIAL. DE HAR VÆRET UTÆTTE SIDEN DE BLEV MONTERET. HELE BILEN RYSTER SELV EFTER DER ER FYLDT LYST I EFTER FORESKRIFTERNE. 1-2 G... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte 4 fælge med dæk. Havde undersøgt markedet og her fandt jeg bedste pris. Fandt dog også ud af, at samme (Tyske) firma står bag flere forskellige hjemmesider med forskellige priser på samme produ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en tirsdag og den efterfølgende mandag blev alufælge monteret med de bestilte vinterdæk leveret. Komplet sæt inkl. TPMS ventiler bestilt så var lidt spændt på om det ved ventilerne nu virke... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bandenwinkel
  2. ook in
  3. Auto-accessoire winkel
  4. Velgenshop

Over Daek Outlet

Geschreven door het bedrijf

Daek-outlet.dk er din personlige online specialist i dæk af alle mærker og størrelser. Find det rette dæk til dit køretøj i det unikt store sortiment – uanset om det er til en bybil, en limousine, en motorcykel eller en let varevogn, finder du altid det perfekte dæk til en fordelagtig pris.

Hurtig levering er en nøglefaktor hos Daek-outlet.dk: Fra nettet direkte til vejen. Selv i højsæsonerne om foråret og efteråret sikrer den online dækleverandør konstant tilgængelighed takket være et enormt lager af dæk.

Daek-outlet.dk tilbyder et enestående bredt sortiment af dæk og biltilbehør inden for mange produktkategorier, såsom:

Som operatør af Daek-outlet.dk er Delticom AG en af pionererne inden for online dæksalg med webshops i mere end 40 lande. Siden årtusindskiftet i 1999/2000 har virksomheden tilbudt et omfattende udvalg af dæk online.

Et omfattende netværk af monteringspartnere giver desuden kunderne mulighed for at få deres nye dæk sendt direkte til en professionel montør allerede under bestillingen.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umulige at komme i kontakt med

Prøvede at købe vinterdæk, men deres betalingsside ville slet ikke loade. Kontaktede support og blev omstillet til en Indisk support som blot kunne sende samme link igen. Måtte opgive at købe. Fik 2 dage senere en mail om at min ordre stadig mangler betaling, men ikke engang denne mail er det muligt at besvare og har ikke fundet anden mulighed at kontakte dem på.

9 november 2021

Pas på

Pas på ! - at retunere et defekt dæk er umuligt - de stille urimelige krav, som billed af fejl, skriftlig erklæring fra dæk montør samt udfyldelse af et meterlangt skriv med spørgsmål om alt fra dæk type til køretøj, og vil ikke aceptere omkostninger som på og afmontering af defekt dæk - dækket max 15 euro, som ingenvejne forslår. De er en flok røvere - hold jer langt væk !!!!!

10 september 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveringtiden er laaang

Leveringtiden er alt alt for lang og de lover noget helt andet når man bestiller, og pakkenumrsporingen er ikke aktive før efter 4dage når pakken har forladt tyskland kun oprettet elektronisk

19 juni 2021

Snyder kunderne GROFT

Ordrenummer: 39366214

Købte 4 dæk som der efter kort tid kom tørsprækker i. Oprettede klagesag hvorefter ulovlighederne startede.

De snyder så groft med købeloven at jeg ikke har oplevet noget lignende.

Her er deres vilde ulovlige krav!:

"Vi har lige oprettet en klage på de 4 dæk.

Skriv venligst hvornår vi kan afhente de reklamerede dæk.

Du vil får en reklamationsformular via mail, som vi venligst vil bede dig om at underskrive og sende tilbage til os hurtigst muligt, så vi kan sende dækkene til producenten. Vi vedhæfter den også her for sikkerheds skyld.

Bemærk, at vi vil forsøge af afhente de reklamerede dæk tre gange. Hvis det tredje opsamlingsforsøg mislykkes, vil vi annullere reklamationen. Du bør også bemærke, at behandlingen af en teknisk påstand kan tage op til 6 måneder.

Hvis reklamationen afvises af producenten, vil vi fakturere dig for udskiftninger, som du har modtaget. Ved oprettelsen af klagen bekræfter du, at du er indforstået med, at du vil blive opkrævet betaling herfor, såfremt klagen ikke kan imødekommes.

Bemærk venligst at reklamationen kun kan behandles, hvis du sørger for, at dækkene er til rådighed for os. Hvis du ikke er i stand til at returnere dækkene vil vi bede om tilbagebetaling af det refunderede beløb.

Når vi modtager formularen, vi vil sende dig et udskiftningsdæk og arrangere opsamlingen af det reklamerede dæk til nærmere undersøgelse.
(Bemærk venligst: Vi afhenter kun det reklamerede dæk og ikke flere dæk, som muligvis blev købt på samme tid.)
For at fremskynde processen, vil vi venligst bede dig vedlægge en kopi af anmodningsformularen i en kuvert og fastgøre den til det/de elementer, der sendes tilbage. Hvis det er muligt, skal du markere det defekte område på dækkene.

Bemærk, at vi vil forsøge af afhente det reklamerede dæk tre gange. Hvis det tredje opsamlingsforsøg mislykkes, vil vi annullere kravet og vil fakturere dig for de nye dæk. Du bør også bemærke, at behandlingen af en teknisk påstand kan tage op til 6 måneder.

Hvis du ønsker at få refunderet udgifterne til montering af dæk, skal du sende os en kopi af fakturaen dertid.

Hvis dit krav afvises af producenten, vil vi fakturere dig for eventuelle udskiftninger, som du måske har modtaget. I tilfælde af du fik refunderet pengene for de reklamerede dæk, vil du blive bedt om at overføre beløbet tilbage til vores konto.

Bemærk venligst at kravet kun kan behandles, hvis du sørger for, at dækkene er til rådighed for os. Hvis du ikke er i stand til at returnere dækkene, fordi dækkene ikke længere er i din besiddelse, vil vi fakturere dig for de nye dæk eller vi bede om tilbagebetaling af det refunderede beløb.

Hold jer LANGT VÆK fra dette bedrageriske svindlerfirma. De er iskolde og ligeglade.

8 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke sidste gang jeg handler…

Ikke sidste gang jeg handler der..fornuftige priser og dæk og fælge kom samlet efter ca 10 dage på trods af at fælge ikke var på deres hjemmeside længere..men jeg havde lagt dem i kurven så jeg tog chancen og bestilte

24 februari 2021

Godt

Godt, hurtig, alt er ok. Dækkerne er nyst dato. Pris er meget ok. Montering partner er meget ok.
Alt er ok.

18 februari 2021