2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Opgelicht.

We kregen een offerte om 132 hoekdakpannen vast te laten zetten en een stukje plat dak van 2 x 2 mtr te laten vernieuwen. Totaal € 3805,45. We konden contant betalen, dat scheelde € 700,- Meneer Hendrick kwam op een zaterdag tegen 10:00 uur in zijn privé auto. Geen ladder, niks bij zich. Na 3 uur was het werk klaar. Ik zei hoe kan dat nu zo snel. Meneer Hendrick had alleen de onderste dakpannen vastgezet. Daar kwamen we pas achter toen meneer weg was. Collega kwam om 12:30 uur nog even dakje plakken. Uurtje werk. We hebben € 2500,- betaald, de rest zouden we betalen als de ontbrekende dakpannen geleverd zouden worden. We zijn opgelicht door R&H Dakwerken, of SkyeLia of hoe ze ook mogen heten, zijn telefonisch onbereikbaar. Uiteraard hoeft meneer Hendrick niet meer terug te komen. Ga alstublieft niet met deze mensen in zee, u wordt genaaid waar u bijstaat.

22 april 2023

Super pannen

Super pannen. Precies de goede maat, goede kwaliteit. Snelle levering en persoonlijke service. Echt een aanrader!

2 maart 2023

Geen eerlijke tarieven. Maken misbruik van je vertrouwen.

Via Werkspot bij dit dakbedrijf uitgekomen. Ze komen inderdaad na een telefoontje bijna de volgende dag al aan je deur staan. Kunnen niet meteen een prijs opgeven, maar gaan toch kijken wat er zou moeten gebeuren. Toen ik dan zei dat er nog dakwerkers gingen komen kijken, kwamen ze met de melding dat ik dan voorrijkosten moet betalen. Ze kunnen de werken wel meteen starten met de melding dat er nadien moet gepind worden. Uiteindelijk de werken dan maar laten uitvoeren. Tijdens de werken merk ik op dat ze zonder vragen mijn onkruidbrander aan het gebruiken zijn op het dak. Zonder vragen gepakt met de melding dat die beter zou zijn als die van hen. Maar als ik zo in de auto keek, lag daar helemaal geen elektrische brander in. Hadden voor dakwerkers ook relatief weinig materiaal bij. Na de werken werd meteen de factuur vanuit hun kantoor gemaild en moest ik dus pinnen. Bedrag 2662 euro. Om een soort rubber laag aan te brengen en de overlappingen met dan nog met mijn toestel te branden. Veel te duur voor zo'n werk. Toen ik zei dat ik het ging overschrijven gingen pas de poppen aan het dansen. De heer HH was niet meer te genieten en zei dat ze nog meer dan 40000 euro tegoed hadden van andere klanten. Mijn zorg toch niet, lijkt me. Toen ik zei dat er geen rekeningnummer op de factuur stond hebben ze toch maar een nieuwe gestuurd met nummer. Meteen de overschrijving gedaan, wat ik dus niet had mogen doen nu ik verschillende reviews lees. Ik mag hopen dat de reparatie van mijn dak goed is, want anders zal ik me genoodzaakt voelen om hier verdere stappen te ondernemen.
Overigens heet het bedrijf op Werkspot "Totaalbouw Holland" maar staan ze voor je deur als C&H Dakservice en op de factuur staat dan weer als website schoorsteendakservice.nl/ maar die site is off line en hun de eigenlijke website zou dan schoorsteenendakdirect.nl/ moeten zijn. Veel verschillende namen dus....

14 februari 2023

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Niet mee in zee gaan. Leveren prutswerk en reageren niet als je garantie nodig hebt.

30 januari 2022

Oplichters!

Oplichters!

Na stormschade kwamen ze om dakpan te vervangen. Dat deden ze provisorisch. Zouden daarna terugkomen en klus afmaken en namen daarvoor 350€ contant. Zouden factuur mailen maar factuur nooit ontvangen en kwamen natuurlijk ook nooit meer opdagen om klus af te maken. Contact met klantenservice onvoldoende.

28 maart 2022

Zouden komen kijken deze ochtend tussen…

Zouden komen kijken deze ochtend tussen 08.00 en 11.00 uur, maar zijn niet op komen dagen zonder dit te melden. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Nummer is uit de lucht. Lekker professioneel.. wij hebben er geen vertrouwen in en zoeken een ander bedrijf.

27 oktober 2022

Onze dakkapel laten repareren maar het…

Onze dakkapel laten repareren maar het lekt nog steeds. 2 afspraken gewoon niet gekomen zonder afbericht. Bijzonder klantonvriendelijk. Ook bij ons lieten de stroken los omdat er geen primer was gebruikt.
Nooit met dit bedrijf in zee gaan.
Echt waardeloos!!

13 oktober 2022

Niet binnen 24 uur geholpen, nee, helemaal niet

Een week geleden meldde ik een lekkage in het dak, dat drie jaar geleden werd vernieuwd door Dakdirect.
De afspraak was, dat men tussen 8-12 uur, een week later, 16 september, zou langs komen. Ik belde vanmorgen: ja, er was een haastklus tussen gekomen. En dit is niet de eerste keer dat Dakdirect een afspraak niet nakomt. Ik kan helaas daarom Dakdirect niet aanbevelen. L.W.Wiegersma, Utrecht

16 september 2022

Slecht geleverd werk en nemen nooit meer contact op daarna

MAAK NOOIT GEBRUIK VAN DE DIENSTEN VAN DIT BEDRIJF. Na storm dit bedrijf moeten bellen om 2 dakpannen terug te plaatsen. Zelf terugplaatsen lukte niet door ligging. 275 euro moeten betalen voor 10 seconden werk. Moest meteen betaald worden en contant. De week erop lagen echter weer dezelfde dakpannen eraf. Bedrijf weer gebeld. Zou terug gebeld worden, maar niets gehoord. Dus weer erachteraan moeten bellen. Uiteindelijk een afspraak voor over 3 weken. Deze keer zouden ze het vasthaken, wat ze de eerste keer ook al hadden moeten doen lijkt mij. Vervolgens komen ze echter niet eens opdagen op de afgesproken dag zonder enig bericht. 3 keer moeten bellen op de desbetreffende dag. Elke keer afgepoeierd met belofte dat ik meteen teruggebeld zou worden. Niet gebeurd helaas. De volgende ochtend weer bedrijf gebeld. Geen enkele empathie, niet eens een poging een verklaring te geven waarom ze niet gekomen zijn of waarom ik op z'n minst niet teruggebeld ben. U kunt het al raden. Niets anders dan weer zelfde belofte dat ik meteen teruggebeld ga worden wat natuurlijk niet meer gebeurd is. Zeer onprofessioneel dit bedrijf. Raad anderen aan nooit met dit bedrijf in zee te gaan.

18 maart 2022

Enorm slechte kwaliteit.

Nieuw lood geplaatst (lapjes kunstof oid tegenaan geplakt) Liet na een paar maanden los. Komen terug, maar niet op afgesproken tijdstip waardoor ik er niet was. Hebben 1 lapje terug op zijn plek geduwd, "het was niet geprimed" en zijn weer vertrokken. Achterkant niet gecontroleerd, zijkant niet gecontroleerd, garages niet gecontroleerd.

13 december 2021

Wegens kapotte dakpannen Dakdirect een…

Wegens kapotte dakpannen Dakdirect een offerte gevraagd om dit te repareren. Zij kwamen uit op €540,-
Dit was stukken hoger dan ik verwacht had en daarom heb ik bij een 2e bedrag ook een offerte opgevraagd. Zij konden exact dezelfde klus voor nog geen €100,- doen. Dit vind ik een schrikbarend groot verschil

25 augustus 2021

slecht werk, garantie niet waargemaakt.

Dakdirect maakte een offerte voor reparatie van lekkage met garantie. Was ca 800€ ex btw. Er is 2 uur aan gewerkt. Daarna nog steeds lekkage. Andere kleine acties hielpen niet. Ook geen geld terug gezien. Was wel toegezegd.

3 mei 2021

Is dit jouw bedrijf?