Barslechte ervaring met deze dakwerker!
De asfalteringswerken die uitgevoerd zijn, zouden normaal gezien 15 à 20 jaar moeten meegaan. In werkelijkheid begonnen de problemen al veel vroeger. Er werden fouten gemaakt bij de uitvoering, zoals het aanbrengen van een nieuwe laag bovenop 'twee bestaande oude lagen' waar al water onder zat. Bovendien werden de nodige dichtingen rond de schoorsteen en het glazen platform niet correct uitgevoerd. Het gevolg laat zich raden: opnieuw vorming van waterbobbels en insijpeling.
Na amper 8 jaar mochten we vaststellen dat alles opnieuw moest gebeuren. Uiteindelijk moesten er drie lagen verwijderd worden en diende het volledige dak opnieuw vernieuwd te worden. Dit is compleet onaanvaardbaar.
Wat het nog erger maakt, is de houding van de zaakvoerder. Hij kwam zijn aandeel en verantwoordelijkheid totaal niet na. Afspraken werden telkens uitgesteld omdat het “niet paste” en hij stuurde gewoon zijn kat bij de voorgestelde datum. Uiteindelijk waren we genoodzaakt om iemand anders vanuit de hoogdringendheid te laten komen om de schade te herstellen.
De tienjarige aansprakelijkheid was nog niet verstreken, dus dit viel normaal onder garantie. Toch weigerde de zaakvoerder zijn verantwoordelijkheid op te nemen en ontkende hij de duidelijke structurele fouten en ontkende wederom ook de uitgevoerde werken. Deze werkwijze en klantgerichte houding heeft mijn grootoom hem toen niet aangeleerd. Beschamend hoe dit nu in de praktijk wordt uitgevoerd.
Zeer betreurenswaardig dat een firma op deze manier werkt en omgaat met klanten. Ik raad een samenwerking met deze zaak ten stelligste af!