Wat een fijne kraambox met alleen maar natuurlijke producten. Als zwangere voelde ik me ontzorgt met deze complete kraambox. Een musthave die elke zwangere moet hebben.
Producten lijken mij erg passend bij een goede kraamtijd. Helaas was er iets met de bestelling niet goed gegaan en heb ik 2 keer moeten mailen en 1,5 week moeten wachten.
Ik heb het vertrouwen gekregen die ik hoopte te vinden. Ook de producten die hebben en naar eerlijkheid aanbevelen gebruik ik, heerlijk,
Dalalou biedt natuurlijke kraampakketten & producten voor rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd, die bijdragen aan een ontspannen en natuurlijke geboorte. Over alle producten in de pakketten is nagedacht en is een duurzaam alternatief voor gevonden. Jij hoeft het zelf niet meer uit te zoeken. Dalalou heeft alle benodigde producten voor je geselecteerd en zorgvuldig in een tas gedaan, zodat jij zorgeloos je zwangerschap, geboorte en kraamtijd kan beleven! Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, een geboortecentrum of thuis.
Herenweg 15, 3602 AM, Maarssen, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Dalalounatuurlijk
De producten van Dalalou zijn een warme en welkome toevoeging in de geboorte- en kraamtijd. Mooie cadeaus voor de kraamvrouw, maar ook van grote toegevoegde waarde voor haar welzijn. Een kraampakket van Dalalou is echt een feestje om uit te pakken en al helemaal te gebruiken. Het assortiment van Dalalou is met ontzettend veel liefde, wijsheid en toewijding samengesteld. Een mooi bedrijf met bezieling, gedragen door een kundige vakvrouw. Ik zou het iedere zwangere vrouw aanraden en toewensen. Wat Dalalou biedt zou de standaard moeten zijn.

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Zo blij met de natuurlijke producten van Dalalou. Vol liefde en passie geselecteerd, snel verzonden en perfecte service. Zeker aan te raden!

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Geweldige, duurzame onderneming die met hart en passie is opgebouwd – en dat merk je aan alles! Van de prachtige producten tot de uitstekende service en het complete aanbod van Dalalou.

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Zelfs nu mijn jongste kindje al ruim 3.5 jaar is, blijf ik de fijne losse producten bij Dalalou bestellen. Je weet dat als je hier iets koopt, dat het goed overwogen en kwalitatief uitstekend is.
De service is fantastisch, ruim te laat besteld en met een opmerking bij de bestelling is het alsnog dezelfde dag verzonden.

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Ik ben ontzettend blij dat ik de borstvoeding superfood heb ontdekt. In de eerste weken na mijn bevalling merkte ik dat ik wel wat extra energie en ondersteuning kon gebruiken. Dankzij dit natuurlijke product voel ik me krachtiger en merk ik dat mijn melkproductie echt een boost heeft gekregen.
Wat ik heel fijn vind, is dat het puur en verantwoord is samengesteld zonder onnodige toevoegingen. Het voelt goed om mijn lichaam en mijn baby op een natuurlijke manier te voeden. Daarnaast gaf mijn kraamverzorgende mij nog meer uitleg en tips hoe ik het het beste kon gebruiken, dat maakte het nóg makkelijker om vol te houden.
Kortom: ik zou dit zeker aanraden aan elke moeder die borstvoeding geeft en zichzelf wat extra ondersteuning gunt.

Uitstekende service
Goeie eerlijke produkten èn: ik had ons huisnummer per ongeluk verkeerd ingevuld. Die buren waren op vakantie zodat ik niet bij het pakket kon. Het was niet meer ongedaan te maken. Dalalounatuurlijk zond snel de zending nogmaals en nam de retourkosten van het pakket dat bij de buren terecht was gekomen voor hun rekening. Echt super opgelost, chapeau!

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Ik woon zelf in Portugal en ben momenteel 38 weken zwanger. 2 weken geleden met veel plezier het luxe kraampakket besteld ter voorbereiding op de komst van mijn eerstgeborene. Helaas had de verzending vertraging vanwege een miscommunicatie in het adres waardoor levering van het pakket uitbleef. Dankzij de top klantenservice van Dalalou uiteindelijk mijn kraampakket alsnog mogen ontvangen en super blij mee, enorme aanrader vanwege service en product!

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Dalalou bundelt de natuurlijk werkende zorgprofessionals op een heerlijk eenvoudige manier. Ze voorziet in een behoeft om mooie en eerlijke producten voor bijv. kraamvrouwen heel eenvoudig te bestellen. Dalalou is insprirerend.

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Natuurlijke producten met uiterste zorg en liefde uitgekozen. Ik ben heel blij met Dalalou en de producten voor mijn bewuste zwangerschap!

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Mooi pakket gekregen en hele goede service, pakket was ergens anders per ongeluk gekomen en werd weer teruggestuurd. Dalalou stuurde het pakket gelijk terug naar goede adres.
Dalalou is een bedrijf met een gouden randje.
Zo dankbaar voor de producten die me liefdevol wisten te ondersteunen zowel tijdens de zwangerschap als in de postpartum periode.

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Ik word blij van jullie aanbod, zulke mooie en kwalitatieve producten die elke (bijna) mama kunnen helpen.
Prachtig kraampakket met heerlijke producten. Het is geen standaard pakket, maar echt met zorg verpakt. Het was een feestje om uit te pakken. Alle spullen zaten in een mooie ruime tote bag, die ik nu vaak gebruik voor de boodschappen. De (gratis) affirmatie kaartjes die ik erbij heb gekregen zien er niet alleen prachtig uit, maar ze helpen me ook echt. Er zat ook een gratis slaapzakje bij, van zeer goede kwaliteit. En zo nog wat leuke en handige gratis extra's! Ik raad alle vrouwen het aan om hier te bestellen. Je betaald ietsjes meer dan gemiddelde kraampakketten, maar het is het in mijn ogen dan ook echt waard!

Antwoord van Dalalounatuurlijk
Cadeaucode werkte niet. Vriendelijk geholpen, snelle oplossing. Zeer tevreden.
Bestelling geplaatst, enkele artikelen bleken niet op voorraad, maar zeer heldere snelle communicatie en goede oplossingen aangeboden. Fijn als een bedrijf je zo'n persoonlijke klantenservice kan bieden, dat doet lang niet iedereen.
Heb het bedrijf voordat ik de bestelling deed nog gebeld om te vragen hoe lang het zou duren met de bezorging en of het met spoed kon (ben wat laat met mijn kraamspulletjes bestellen). nog geen dag later had ik het al in huis. Alles klopt en netjes verpakt, super!
Ik had ijzer te kort. Ik moest dringend beginnen. Ik heb via een kennis nano ijzer besteld. Na 3 dagen heb ık al grotr verschil gevoeld met mijn lichaam. Ik voel mij minder moe. Ik heb nu 2 flessen weer besteld omdat de andere bijna op is😀