Stol ikke på dette firma
Stol ikke på dette firma. De debiterede mit kort to gange, det tog tre uger at sende varen, og nu ignorerer kundeservice fuldstændigt mine e-mails.

Antwoord van Dampamok
Vi forhandler bars til markedets mest attraktive priser, med et vedvarende fokus på høj kvalitet. Vi lægger vægt på et gennemtænkt sortiment, effektiv levering og en tryg og professionel købsoplevelse.
Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Dampamok
De sendte mig den forkerte farve, den forkerte styrke og en helt anden smag. Det er som om den, der pakkede min ordre, bare tog tilfældige ting fra hylden med lukkede øjne.

Antwoord van Dampamok
Absolut skrammelkvalitet. Den fungerede fint i præcis fem minutter, før spolen brændte helt ud, og nu smager den bogstaveligt talt af røg.

Antwoord van Dampamok
Leveringsforsinkelsen var latterlig, og da den endelig dukkede op, var den ydre kasse fuldstændig smadret. Indeni var enheden ridset, som om den allerede havde været brugt.

Antwoord van Dampamok
Saften var løbet ud gennem opladningsporten, før jeg overhovedet havde åbnet den. Hele enheden er klistret, ødelagt og fuldstændig ubrugelig.

Antwoord van Dampamok
Den virker, ja, men den er langt fra den premiumkvalitet, de hævder i annoncen til denne pris.

Antwoord van Dampamok
Hver eneste del af bestillingen herfra var dårlig. Langsom behandling, forsinket levering og billigt produkt.

Antwoord van Dampamok
Smagen er brændt, kassen var revet op, da den ankom, og sælgeren svarer ikke. Modbydeligt.

Antwoord van Dampamok
Glem det. Det er et fupnummer til denne pris, og forsendelsen tager alt for lang tid.

Antwoord van Dampamok
Den værste kundeservice nogensinde. De ødelægger forsendelsen, leverer en åben pakke og giver postbudet skylden.

Antwoord van Dampamok
Det tog 14 dage at ankomme, kun for at det skulle vise sig at være en helt forkert ordre. Denne butik er et rod.

Antwoord van Dampamok
Kvaliteten er chokerende. Den begyndte bogstaveligt talt at affyre sig selv i pakken og ødelagde hele ordren.

Jeg bestilte 4 dampere og det gik problem frit🙏🏻
Udover der manglede 2 men så fik firmaet sendt de manglende vare samt en ekstra alt i alt super god behandling 🙏🏻