Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen top klasse online shop. Bestilte Fredag morgen, fik bekræftelse på varen var pakket og sendt allerede 1,5 time efter bestilling. Og jeg modtog pakken Lørdag omkring middag. Endda med en eks... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min foretrukken damp "pusher". Ja han er selvfølgelig ikke pusher i almindelig forstå nu lige humoren bag :) Kunne ikke finde på at være Martin utro. Alle andre damp butikker kan godt pakke sam... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en damper til min mand, 24 timer efter brug gad den ikke længere at fungere - intet problem, hurtig label for at sende retur og en ny blev sendt afsted samme dag varen var modtaget hos dampex... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har gennem længere tid handler hos dampexperten, med stor glæde. Han er meget imødekommende og venlig, hjælper altid med spørgsmål om produkterne, og ved meget om dem. Han genkender kunder, selv... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var ikke samme produkt

Var ikke samme produkt, på trods af at reklamen sagde 100% det samme, bare nyt navn

1 maart 2023

Hej Jenny
jeg er lidt uforstående overfor den ene stjerne, du har købt En spearmint smag som altid har heddet det samme, og den er også billed af alm. spearmint, og ikke spearmenthol som andre også kalder den, og har endda sagt ok til at det selvfølgelig ikke er noget problem at returnere, selvom jeg har vist dig at den er registreret med samme EC ID nummer som den anden, jeg kan ikke gøre så meget mere desværre..

Får uden tvivl 5 stjerner herfra

Får uden tvivl 5 stjerner herfra. Jeg har nu bestilt varer flere gange og servicen er fantastisk hurtig. Ofte modtager jeg varene dagen efter de er bestilt, max 2 dage, hvilket er et kæmpe plus, når man som jeg, ofte først får bestil ny juice i sidste øjeblik 😁👍
Og så er det jo bare rart at der er plads til at afsender lige laver en smiley på pakken. Det gør en glad og sætter et smil på læberne. Det viser også at kunderne bliver værdsat og at man lige gør lidt ekstra. En lille ting, som betyder meget❤️ Stor ros skal der lyde !

14 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er altid nervøs når jeg skal købe smag…

Er altid nervøs når jeg skal købe smag andre steder, men deres ry4 double flavor er den bedste jeg har prøvet.

Hurtig respons på min mail med spørgsmål, hurtig levering, god pris og god smag - det kan kun blive 5 stjerner.

Hej Daniel, Tak for de 5 stjerner

Hej Rasmus
Tak for de 5 stjerner, godt at høre at du er tilfreds med levering og priserne
bedste hilsner

Fantastisk sted.

Altid gode priser og hurtig leverring. Aldrig problemer med at få hjælp til sit grej :-)

8 februari 2023

Hej Steen
Tak for de 5 stjerner, og godt at høre at du er tilfreds med pris/levering samt support :-)
bedste hilsner

Altid super service.

7 februari 2023

Hej Kent
Tak for den fine anmeldelse, de 5 stjerner sætter jeg stor pris på :-)
Mvh. Martin

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke sidste gang jeg handler her.

Super god service og hurtigt svar fra kundeservice.

Antwoord van www.dampexperten.dk

Tak for den fine bedømmelse og ros, det sætter jeg stor pris på
Bedste hilsner

Nice

nogle ok produkter og meget hurtigt leveret

Antwoord van www.dampexperten.dk

Tak for de 5 stjerner, og godt at høre at produkter og levering lever op til forventningerne

VENDER ALTID TILBAGE! 😍

Du får et stort stort 5 tal af mig! 😍 Min mand og jeg har købt alle vores mods hos dig (6-7) stk samt alt vores juice, vi har altid været yderst tilfredse! Plus priserne altid har været de skarpeste, sammen med betjeningen, vejledningen og din tilgang til kunderne. 🙏🏼

25 januari 2023

Hej Pia
Tak for de 5 stjerner og de rosende ord, det sætter jeg stor pris på :-)
Mvh. Martin

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. Priser er nok Danmarks billigste og servicen er altid god. Martin er altid god til og vejlede dig ved køb af både væsker og udstyr.

5 stjerner herfra .

25 januari 2023

Hej Søren
Tak for den fine anmeldelse og dejligt at høre at service og vejledning lever op til forventningerne

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte lige inden jul 2 ego aio (har kun…

Købte lige inden jul 2 ego aio (har kun brugt ego aio i de 5 år jeg har dampet). Normalt har jeg 3-4 af dem, da de er billige.
For 14 dage siden begyndte den ene med blot at blinke uden at give damp, når jeg brugte den. Det skrev jeg til Dampexperten, som så gav mig et grundkursus i hvordan man skulle bruge sin damper 😆 følte mig lidt snakket ned til, men fair nok. Jeg svarede, at efter 5 år, så havde jeg nok styr på det, hvortil de kort svarede, at så skulle jeg sende den retur, da der så måtte være fejl på batteriet.
Det orkede jeg ikke, så jeg lod det ligge.
Nu er nr. 2 også begyndt at blot blinke, når jeg vil dampe.
Jeg ved ikke hvorfor og har aldrig oplevet det før. Men det er aldrig sket med alle dem, jeg har haft tidligere.
Jeg har selv valgt at jeg ikke sender retur, hvilket jeg har skrevet til dem, men jeg har ikke rigtig lyst til at få dem byttet til nye, som måske har samme problem.
Nu har jeg bestilt nye, ved en anden leverandør, som tidligere har leveret upåklagelige Ego Aio.

23 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min foretrukken damp "pusher"

Kunne ikke finde på at være Martin utro. Alle andre damp butikker kan godt pakke sammen.

Men nøj hvor er jeg træt af at politikerne tvinger mig til 2 ELENDIGE smage. De vil åbenbart heller have at man ryger, men det kan man hvertfald ikke bebrejde Dampexperten for overhovedet.

Love it.

18 januari 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.