Damsgaards CaravanCenter - Silkeborg ApS Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Snyder med modellerne og sælger en campingvogn på falske grundlag. Samt nægter så tage campingvognen tilbage. KAN IKKE ANBEFALE MAN KØBER CAMPINGVOGN HER. De er ubehøvlet og snyder med modellerne. Sa... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte en mindre vogn (T@B 320) som førstegangskøbere og fik en god gennemgang af, hvordan både vognens funktioner og generel "how to camp". Guide til køb af ekstraudstyr var baseret på reelle beho... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nok jyllands bedste service indenfor camping findes hos Damsgaard caravancenter i Silkeborg Vi har købt vores første campingsvogn der og følte os så godt behandlet lige fra vi kom første gang bare f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kampeerwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Damsgaards CaravanCenter-Silkeborg ApS Vi forhandler kvalitetsmærkerne, Fendt, Isabella Camp-let & Isabella fortelte . I vores campingbutik tilbyder vi masser af udstyr, og fortelte fra Isabella. På vort værksted har vi uddannet personale der kan servicere og reparere din campingvogn.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste service vi har fået ved nogen campingvogn forhandlere nogensinde kan kun anbefales

18 augustus 2023

Damsgaard, en reel forhandler

Bo Damsgaard er en tillidsvækkende sælger, som er langt fra "smartienfart" type. Vi fik en rigtig fin behandling som kunder. Kim fra værkstedet sendte os på vejen med vores nyerhvervelse på fornem vis med yderst kompetent assistance. Vi giver butikken 5 velfortjente stjerner .

19 mei 2023

Super god service

Havde brug for en reservedel til mit køleskab. Der var usikkert om producenten ville dække udgiften, selvom der fortsat var reklamationsret på produktet.
Damsgaard valgte, uden uderligere diskusion og tidskrævende sagsbehandling, at friholde mig for udgiften.
Det er rigtig god service - og kan vist ikke gøres bedre - mange tak for det
Lars M Hansen, Hou

11 april 2023

Fantastisk, intet mindre..

Har netop handlet min nye brugte vogn hos Damsgaard, hold nu op hvilken service hele vejen.
Der var virkelig nogen der kunne lære noget her.
Salg er i top og ikke mindst servicen efter handlen.
I kan godt være stolte. Tak!!!
Vh
Martin

3 april 2023

God service hvergang

Vi har i været butikken nogle gange og uanset om man er ude og søge ny inspiration, købe udstyr eller en campingvogn

Er servicen og udvalget altid i top, medarbejdere og ejer der er helt nede på jorden

Når man går og kigger udvalget af brugte vogne så oplever vi generelt en høj standard og fin klargøring, derfor var vi heller ikke i tvivl da vi havde solgt vores nyere vogn for at købe en lidt ældre og større vogn der passer bedre til vores behov hvad angår indretning og vægt

Kommer gerne igen uanset om det er udstyr eller når behovet for ny vogn opstår igen

25 februari 2023

Service helt i top

campingvogn udleveret for ca 1 1/4 år siden, brugt og selvfølgelig lidt fejl. Hver gang har servicen været i top.
Kom med vognen, det skal vi have lavet, har det lydt hver gang. Tusind tak til Damsgaard Caravan og Heino på værkstedet

7 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde vores vogn i kommissions salg

Havde vores vogn i kommissions salg, yderst professionel rådgivning i forhold til dette. Ved salg, varetog de med stor tryghed og højt informations forløb alle opgaver forbundet med salget. Kan varmt anbefale Damsgaard Caravan.

14 oktober 2022

Nok jyllands bedste service

Vi har købt vores første campingsvogn der og følte os så godt behandlet lige fra vi kom første gang bare for at kigge og anden gang for at skrive under. Fantastisk betjening lige fra salg, butik og værksted hvir vi blev sat 100% ind i vognen inden vi forlod Damsgaard carravancenter. Tak for handlen og vi ses helt sikkert igen☀️👍🏻.

20 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og helt igennem god og fair behandling!

Vi har købt en brugt Camp-Let hos Damsgaards CaravanCenter og har lyst til at anmelde vores gode oplevelse her. Vi har kun roser at give. Vores Camp-Let er super lækker og flot holdt, og vi ELSKER den! Når man køber brugt, kan der jo godt opstå lidt problemer hist og her, og det har der også været for os, men vi har fået så god hjælp og fair behandling hele vejen igennem, og vi er den dag i dag enormt glade for, at vi købte lige netop her. Vi kommer til at anbefale Damsgaards til alle der er på udkig efter en god camping-butik.

17 augustus 2022

Campingvogn køb

Vi har lige købt en brugt campingvogn der, og de var bare så super søde og hjælpsomme, de får min uforbeholdende anbefaling, der kan man roligt handle vogn, og vi køre gerne turen fra Vestsjælland, kan ikke finde alt det gode, der at sige om dem, de fortjener alle fem stjerne, jeg gav dem gerne flere hvis man kunne.....

8 juli 2022

Godt sted og handle

Har lige handlet campingvogn hos Damsgaard CaravanCenter i Silkeborg.
Fik en venlig og professionel behandling ved handlen og utrolig god service fra værkstedet i forbindelse med klargøringen og afleveringen.

30 mei 2022