DANENERGI Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service, Alex hjalp os fra start til slut så det kørte gnidningsfrit - vil helt sikkert anbefale danenergi.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Solcellepartner. Hele processen er gået rigtig godt, og vi har fået god service hele vejen igennem. Hver gang vi har haft spørgsmål, har Ludvig været hurti... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super god service

16 september 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kaotisk forløb, varede 8 måneder.

Jeg fik at vide, at anlægget ville blive opsat efter 1,5 - 2 måneder. Der gik 8 måneder, før jeg fik det. i mellemtiden var det nærmest umuligt at kontakte firmaet, telefonen blev ikke taget, og hvis den gjorde, var det af en medarbejder, jeg ikke vidste, hvem var, eller hvis funktion var, og som i øvrigt ikke vidste noget om min sag.
Der kunne kun være 13 af de 14 paneler, der var blevet stillet mig i udsigt.
håndværkerne kom ikke til tiden, om overhovedet.
jeg blev ikke orienteret om, at jeg skulle have en produktionsleverandør, vis jeg skulle sælge overskudsstrøm.
Gennemført uprofessionel håndtering. 0 stjerner.

1 september 2026

LANGT FRA professionelle

LANGT FRA professionelle. Burde stå NUL stjerner. Startede op den 8/4 (uge 15) og blev lovet 14 dage levering og montage. Efter MANGE breve kom paneler i uge 29 og monteret i uge 30. Ved montagen kunne montøren dog konstatere at der IKKE var plads til de 42 paneler - mod syd (som anbefalet af Solcellepartner) Vi fik plads til 30 mod syd, 10 mod vest og opgav de sidste (man kan jo regne forkert.......)I uge 32 var der ikke kommet mere - og der var ikke bestilt montør - så rigtig mange mail og telefonsamtaler - med mange "gode" undskyldninger - men ingen udsigt til montage. i uge 33 - efter 18 uger var bægeret fyldt - annullering af montage/afslutning på projektet. 18 uger er langt fra de 2 uger der blev lovet ved kontrakten - jeg kom ud af "kløerne" på denne "leverandør" med skindet nogenlunde i behold - men kan kun på det kraftigste fraråde denne "leverandør" - men er i dag en glad mand, da ny leverandør var 2 dage om at levere de sidste komponenter, og efter 2 uger kørte det hele - dejlig slutning på en grim LANG historie.

8 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alex fra SolcellePartner var virkelig professionel

Alex fra SolcellePartner var virkelig professionel og ydede en super service.

Efter at have sammenlignet tilbud fra fire andre firmaer, var SolcellePartner de billigste.

Han hjalp mig hele vejen med at afdække mine behov.

18 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Hver gang vi har haft spørgsmål, har Ludvig været hurtig til at hjælpe og givet os god vejledning. Arbejdet blev udført som aftalt, og vi er rigtig tilfredse med resultatet.

Alt i alt et rigtig godt forløb, som vi sagtens kan anbefale.

13 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver fem stjerner for en god og…

Jeg giver fem stjerner for en god og behagelig samtale jeg havde med Morten. Jeg havde spørgsmål angående regning, hjælp til summationsmåler samt app til solcellerne. Han guidede mig igennem the hele, var hjælpsom og svarede på alle mine spørgsmål.

31 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe cadeau til jeres medarbejdere

Kæmpe cadeau til jeres medarbejdere!

Servicen er tiptop og man bliver mødt af rigtige mennesker fra første samtale til anlægget er monteret

Jeg har talt med flere forskellige fra firmaet og de er alle sammen nogle stjerner
Min indledende samtale med energirådgiveren Ludvig var hjertevarm, men stadig professionel, sidenhen har dialogen primært været med projektlederen Mads, som også har leveret en rigtig god service!

Nu står jeg med et færdigmonteret anlæg, så tak Ludvig og Mads for jeres helt igennem fantastiske og professionelle tilgang!

1 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk fra Solcellepartner.

Hold jer væk fra Solcellepartner.

I mit tilfælde har de solgt mig en gammel inverter som kun virker halvt og nu har de hold mig hen i omkring et halvt år. Og det virker stadig ikke som det skal.

25 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk og professionel service fra Mads

Fantastisk og professionel service fra MadsJeg har haft et super forløb med Solcellepartner. Projektlederen Mads har ydet en absolut topklasse service hele vejen igennem. Han har været utrolig høflig, lyttende og professionel i vores dialog. Da vi valgte at ændre planer, blev en fuld refusion ekspederet lynhurtigt og uden nogen former for problemer. Kæmpe ros herfra for en ærlig og ordentlig måde at drive forretning på. Kan varmt anbefales!

19 juni 2026

Hurtig levering og installation

Godt produkt, god service og vejledning.
Kan anbefales!

2 juni 2026

Antwoord van DANENERGI

Vi siger mange tak for din fine anmeldelse!😊

Vi forsøger altid på at forkorte processen løbende, så man kan få glæde af anlægget hurtigt ☀️

Hej Vu,

Tusind tak for de fine ord! Vi er glade for at høre, at Jacob har givet dig en god oplevelse — det vil vi sørge for at give videre til ham. Tak fordi du valgte os. 🌞

- SolcellePartner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, pænt arbejde, og god information af Morten Villadsen om hvor stort et anlæg der var nødvendigt for mig. Det køre bare uden problemer, og lever den mængde strøm jeg har brug for, og resten kommer på mit batteri. Det er bare en super løsning.

19 mei 2026

Antwoord van DANENERGI

Hej Kim, og tak for de søde ord!

Det betyder meget at høre. Morten bliver glad, når han ser den her! :-)
Og at det hele bare kører og batteriet tager resten, det er jo lige sådan det skal være :-)

Bedste hilsner
SolcellePartner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The Solcellepartner team has been…

The Solcellepartner team has been extremely helpful in suggesting the right equipment for our needs - and quick to respond to all of my questions. As someone new to solar & battery technology - they made this process easy and understandable.

29 april 2026

Defekt batteriinstallation

Jeg fik fra Solcellepartner leveret og tilsluttet solcelleanlæg med batteripakke, Deye TOWER - Model AI-W5.1 med 12kWh i august 2025. Pris 115.000 inkl. moms.
1. Anlægget blev ikke sluttet til el-nettet, selvom det ifølge kontrakten var en del af installationen. Jeg rykkede mange gange for dette men blev først tilmeldt primo marts 2026. Der var flere personer fra Solcellepartner ind over, når jeg ringede om hjælp, men ingen greb bolden.

2. Den 6. marts, 2026 opdager jeg, at batterierne ikke oplader, og det viser sig, at batterisystemet er fuldstændigt ude af drift. Jeg kontakter umiddelbart Solcellepartner, som efter 1 uge sender en elektriker. Elektrikeren konstaterer, at anlægget er ude af drift og fejlmelder det. Yderligere sker der ikke. Jeg kontakter dagligt Solcellepartner per telefon og sender face-time optagelser af anlægget, hvor jeg dokumenterer, at det ikke virker. Solcellepartner anfører, at de er i kontakt med leverandøren, men der sker ikke noget. Angiveligt kan Solcellepartner ikke hjælpe førend leverandøren indser, at der er fejl på anlægget. Ved kontakt til Solcellepartner, er der tre personer ind over, når jeg ringer til den som er ansvarlig for min sag (Jakob). Men det er ikke ham, jeg får lov til at tale med.
Den 7. april, 2026 kommer en ny elektriker. Han konstaterer de samme fejl på anlægget som den foregående. Jeg får oplyst, at Solcellepartner har skiftet elektriker grundet samarbejdsproblemer.
Den tidligere elektriker kontakter mig uopfordret. Han fortæller, at mit anlæg leveret af Solcellepartner er et 2.-sorteringsanlæg, samt at der er mere end 10 andre kunder, der har fået konstateret samme fejl på deres anlæg.
Jeg kontakter stadig Solcellepartner hver dag. De beklager ventetiden, og lover at de hurtigst muligt vil hente anlægget og sende det til leverandøren. så jeg kan få et nyt anlæg. Åbenbart kan Solcellepartner ikke bestille et nyt anlæg, før leverandøren har modtaget det gamle. Lige nu sker der ikke noget i sagen; anlægget står afmonteret og klar til afhentning, men det bliver ikke hentet.
Jeg har været uden solcelleenergi siden den 6. marts og frem til nu (18. april), og udsigten til en løsning ser ikke lovende ud. Solcellepartner har meddelt, at jeg ikke vil blive kompenseret for mit tab af strøm. Får jeg mon nogen sinde et ny anlæg, selvom jeg er dækket af garanti?

18 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topklasse rådgivning fra Jacob og et…

Topklasse rådgivning fra Jacob og et fantastisk udført arbejde!

Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Solcellepartner, og jeg vil især fremhæve Jacob for hans fremragende rådgivning. Fra de første beregninger til det færdige anlæg har Jacob udvist en teknisk indsigt og professionalisme, der ligger langt over det sædvanlige. Han forstår virkelig at nørde detaljerne, så man som kunde føler sig 100% tryg i de tekniske valg.

Selve eksekveringen har været lige så imponerende. Montagefolkene mødte op med god energi og fik panelerne op hurtigt og snorlige. Samtidig var deres elektrikere yderst kompetente; man kan tydeligt se, at der bliver kælet for installationen. Der er ikke bare trukket kabler, men tænkt over alt fra korrekt dimensionering til støjfiltrering og en helt præcis opsætning af min Deye-inverter.

Det er sjældent at møde et firma, hvor både de rådgivende led og de udførende håndværkere spiller så godt sammen. Jacob har været en fantastisk tovholder gennem hele processen, og kommunikationen har været hurtig, ærlig og løsningsorienteret.

Hvis man leder efter en seriøs samarbejdspartner, der har styr på hardwaren og leverer et stykke håndværk i topkvalitet, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Jacob og resten af teamet hos Solcellepartner. Det er kvalitet fra start til slut!

Fem store stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐"

2 maart 2026

Antwoord van DANENERGI

Tusind tak for de virkelig flotte ord – det sætter vi kæmpe pris på! 🙏

Det har været en fornøjelse at have dig med hele vejen, og hvor er det fedt at høre, at du har lagt mærke til detaljerne :-)

Tak fordi du tog dig tid til at skrive så grundig en anmeldelse – det betyder mere, end man lige tror. Og du siger bare til, hvis du får brug for noget fremover 👍

De bedste hilsner
Solcellepartner ☀️