Sikke en Service & levering. Bestilte online af 2 gange, og det pakkes og sendes nærmest med det samme. Modtog begge pakke dagen efter ordre. Det er hurtig levering 👍 Meget tilfreds. De kører ogs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt igennem super fantastisk service🙏 Ringede og spurgte til levering, bestilte derefter varen og 5 minutter efter var den afsendt. Modtog mine nye cykelbukser dagen efter…fedt🙏 Tusind ta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varern... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com
Hærvejen 10, 6230, Rødekro, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
F A N T A S T I S K Service… Bestilte i aftes og får her til morgen tilsendt en bekræftelse samt lille video af mine nye BIB short med vaskeanvisninger og et ønske om en god dag🥰🤟👍 Intet mindre end fantastisk service og lynhurtig levering. Tak og god dag til jer. Hilsen Carsten

Antwoord van Dania Bikes A/S
Fantastisk service af Esben og hans team. Blot få timer efter at ordren var placeret online, modtager jeg et opkald, hvor der følges op på ordren samt en sms med en video af min cykel for at tjekke, alt er som det skal være inden afsendelse. Videoen er personlig og fortæller også alt om forsendelsesforløbet. Top professionel behandling, hvor jeg yderligere bliver tilbudt en gratis drikkeflasken.
10/10 - jeg ser frem til at modtage cyklen 🤩🙏🏻

Antwoord van Dania Bikes A/S
Jeg bestilte et par specialized cykelsko på Dania bikes, eftersom de havde dem til den bedste pris. 7 minutter efter min bestilling, modtog jeg en personlig video om produktet, og nogle gode råd. 2 Dage efter bestilling, modtog jeg pakken foran min dør.
Kan bestemt anbefales.

Antwoord van Dania Bikes A/S
Dania Bikes har både gode priser, hurtig levering og et særdeles højt serviceniveau 👌

Antwoord van Dania Bikes A/S
Jeg havde bestilt et par cykelsko fra deres hjemmeside, som var en del af deres outlet sortiment. Jeg får hurtigt skoene leveret, men grundet sommerferie og rejser, kunne jeg først prøve skoene 3 uger efter modtagelse. De var uheldigvis for små. Jeg ringer ind til Dania Bikes, og selvom deres politik er 14 dages returret, fik jeg alligevel lov til at returnere skoene til en anden størrelse. Da det var et outlet produkt, havde de ikke skoene i en anden størrelse. Jeg bliver ringet op, og vi finder sammen en ny sko, som jeg kan få tilsendt med det samme. Hvis der er noget Dania Bikes ikke går ned på, så er det deres serviceniveau. Det bliver ikke sidste gang, at jeg handler hos dem!
De får min varmeste anbefaling.

Antwoord van Dania Bikes A/S
Købte en MTB til min 8 årige søn ved Dania Bikes, den blev bestilt på nettet tirsdag aften og dagen efter blev den leveret med fragtmanden i vores garage.
Kan kun anbefale denne cykel butik👍

Antwoord van Dania Bikes A/S
Bestilte pige cykel på nettet og kort tid efter fik jeg besked fra forhandleren.
Leveret direkte til døren og fik en meget fin retro cykel som min datter er lykkelig for.

Antwoord van Dania Bikes A/S
Super service og en god handel. Vi kan varmt anbefale butikken

Antwoord van Dania Bikes A/S
Jeg kan desværre ikke tildele andet end 1 stjerne.
Har man købt en cykel hos Dania Bike (som under selve forløbet med køb er fantastiske) kan man kun håbe på, at der ikke opstår problemer med cyklerne.
Her hopper kæden da totalt af for dem. De frasiger sig al ansvar nu, og købet er pludselig mellem dig, og impotøren af cyklen. Vi er nu blevet kontaktet af Dania, der kan fortælle, at de ikke samarbejder med Specialized mere, som er det mærke vi har købt. Altså slet ikke nogen hjælp at hente hos Dania Bike, der samtidig kan fortælle, at der ingen importør er i sønderjylland. Hmmm hvor mon man nu skal gå hen med 2 cykler, der stadig er defekt,og har garanti på.
Excellent service in getting a great assos shirt sent over to Belgium. Great communication, speedy delivery and properly packaged.
Købte en witt elcykel,der var problemer hele vejen igennem også med at få ordentlige svar på fejl,cyklen blev 2,5 år gammel kostede over 26.000 fra ny,fik den dog billiger da det var en udgået model,motoren er nu i stykker og en ny koster ca 13000kr,handler aldrig der igen.

Antwoord van Dania Bikes A/S
Super hurtig service - og ikke mindst
kunne man ringe til en person i butikken.
Jeg havde uden at have opdaget det bestilt de forkerte dæk, men Dania Bikes havde det på fornemmelsen, så jeg fik en diskret sms. Bestillingen blev ændret hurtigt, nemt og venligt - Alle tiders service!

Antwoord van Dania Bikes A/S
Alt spiller. cykelbuksen var for lille eller jeg var for stor. MÅ være buksen der er problemet 😂
Bytte bytte ingen problemer.
Der er superservice. Kun positivt herfra 👍
Fantastisk service. Helt igennem fantastisk team som hjælper en hele vejen igennem fra beslutningen til købet og service. Meget hjælpsom og svare også gerne på "dumme" spørgsmål, så selv jeg kan være med.
Det var bare fantastisk at handle hos jer! Rigtig god service, hurtig svar på email og meget fleksibel med akt angående prisen, aflevering og betaling. Jeg fik et godt tilbud på min første racercykel og hurtig aflevering. Det bliver helt sikkert ikke den sidste gang jeg handler hos jer!
100% anbefales!
Mvh
Ali Mejren
Tak for en fantastisk service. Jeg bestilte et par cykelsko via sitet med en note om at pakken først måtte afsendes til mig om en uges tid (grundet ferie, og jeg slipper for, sandsynligheden pakken ryger tilbage grundet for sent afhentning) , Ca en halv time efter bestillingen var kørt igennem på en sen eftermiddag, så modtager jeg en sms med billede og tekst angivet at den først vil blive sendt fra shoppen dagen før jeg kom tilbage fra ferie. Højt Service, gode priser og god leveringstid. Stedet anbefales!

Antwoord van Dania Bikes A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.