Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem super fantastisk service🙏 Ringede og spurgte til levering, bestilte derefter varen og 5 minutter efter var den afsendt. Modtog mine nye cykelbukser dagen efter…fedt🙏 Tusind ta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte 2 radar baglygter, der ikke fungerede som forventet. Jeg bad om at få dem byttet. Ingen vrøvl, returlabel og penge retur med det samme. I kan roligt købe noget der.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varern... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com

4,8

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, meget imødekommende og rar tone.
Klar anbefaling herfra

5 februari 2026

Hej Laura
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder virkelig meget for os.
Vi gør os umage for at give alle en god oplevelse – både i butikken og online – så det er fantastisk at høre, at du har følt dig godt behandlet.
Du skal være mere end velkommen hos os igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er første gang jeg handler ved…

Det er første gang jeg handler ved Dania Bikes, og absolut ikke den sidste! Hurtig ekspedition af ordre og ligeså hurtigt svar på mail.
Kan varmt anbefales👍

20 januari 2026

Hej Mikkel
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget!
Dejligt at høre, at både ekspedition og mailsvar har levet op til dine forventninger. Vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen næste gang.
Rigtig god dag.

Fantastisk service

Fantastisk service

7 januari 2026

Hej Lars
Tusind tak for de fem stjerner – det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi gør os umage hver eneste dag, så din feedback betyder meget.
Du er altid velkommen forbi igen.
Esben, Dania Bikes

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service er som i reklame rigtig god

Havde købt openear bone f1 og var kommet til at smide oplader ud med emballage ringede og spurgte om jeg kan få en løs lader dagen efter var det i posten tusind tak ikke sidste gang jeg har handlet her

7 januari 2026

Hej Claus
Hvor er det fedt, at du deler din oplevelse – og tak for de fem stjerner.
Godt at høre, at vi fik sendt en ny oplader afsted, så du hurtigt var kørende igen.
Det glæder os, at du har lyst til at handle hos os fremover. Vi står klar, hvis du får brug for noget som helst.
Mange tak for tilliden
Esben, Dania Bikes

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superservice - flinke folk.

Meget fin service hos Dania. Stor venlighed og imødekommenhed, da jeg gerne ville tilføje et par ting til en ordre, som næsten var klar til afsendelse - man vil jo gerne spare lidt på “portoen” 😉
Første men ikke sidste gang jeg handler med de flinke folk i Søndejylland.

5 januari 2026

Hej John
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for de venlige ord! Det betyder virkelig meget for os.
Vi er glade for, at vi kunne nå at få dine ekstra varer med i samme forsendelse. Det er altid rart, når man kan spare lidt på portoen, og vi gør selvfølgelig vores bedste for at hjælpe, når timingen er tæt på.
Dejligt at høre, at det blev en god første oplevelse hos os. Du skal være mere end velkommen en anden gang – vi står altid klar i Sønderjylland med samme imødekommenhed.
Mange tak igen for din støtte til Dania Bikes.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her kan man handle trygt.

Jeg kan kun give Dania Bikes de allerbedste anbefalinger. Jeg havde problemer med en defekt lygte som blev byttet uden det mindste besvær👍🏻😁

15 november 2025

Antwoord van Dania Bikes A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!
Det glæder os virkelig at høre, at udskiftningen af din lygte gik nemt og hurtigt. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at vores kunder kommer godt videre – også når noget driller.
Tak fordi du valgte Dania Bikes. Du er altid velkommen hos os igen! 🚴‍♂️

Virkelig imponerende kundeservice

Jeg købte en hjelm hos Dania Bikes A/S som julegave til min søn. Der var desværre sendt en forkert størrelse, men da jeg ringede til dem, blev jeg mødt af hjælpsomhed fra første øjeblik.

Uden diskussion sørgede de for at sende en ny hjelm i den rigtige størrelse med det samme og lagde en returlabel ved, så det var nemt for mig at sende den anden retur. Hele processen var enkel, hurtig og meget professionel.

Det er sjældent, man oplever så god service – og det var ærligt talt helt uventet. En virksomhed, der virkelig tager ansvar og sætter kunden først. Stor anbefaling herfra!

2 januari 2026

Antwoord van Dania Bikes A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den betyder virkelig meget for os.
Det er selvfølgelig ærgerligt, at størrelsen ikke var korrekt fra start, men vi er glade for, at vi kunne få det løst hurtigt og uden besvær for dig. Vi gør os umage for at gøre processen så enkel som muligt, når noget ikke går som planlagt, og det er dejligt at høre, at du oplevede netop det.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du valgte at handle hos os. Vi håber, din søn bliver glad for hjelmen.

Klasse service

Jeg bestilte en TPU slange og en momentnøglen.
Momentnøglen havde en defekt og Slangen ankom med forkert ventil længde.
Jeg skrev en mail, og under en time efter fik jeg en kvittering på at de rigtige varer var på vej.

Jeg har aldrig oplevet lignende service og det er ikke sidste gang jeg handler hos Dania Bikes.

29 december 2025

Hej Tobias
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at give os chancen for at rette op på fejlen. Det betyder meget, at du tog dig tid til at skrive til os, så vi hurtigt kunne få sendt de rigtige varer afsted.
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – også selvom ordren ikke var helt rigtig fra start. Du skal altid kunne regne med hurtig og ordentlig service hos os.
Tak fordi du handlede hos Dania Bikes. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

God behandling og nærvær

God behandling og nærvær. Der bliver lige gjort det ekstra for kunden som vi måske blot kunne kalde medmenneskelighed. Dejlig, direkte og nærværende kundeservice

28 december 2025

Antwoord van Dania Bikes A/S

Tusind tak for din anmeldelse, Martin.
Det betyder meget at høre, at du har følt dig godt mødt. Jeg forsøger bare at gøre mit bedste i hver enkelt situation, så det glæder mig virkelig, at det har gjort en forskel for dig.
Tak fordi du valgte at handle hos Dania Bikes og for at dele din oplevelse. Det sætter jeg stor pris på. vh Esben

Online køb hos Dania Bikes

Jeg foretog et online køb hos Dania Bikes den 22/12-25 efter at have set en racercykel, jeg var meget interesseret i. Jeg skrev en mail lørdag eftermiddag med nogle spørgsmål og spurgte samtidig, om cyklen kunne reserveres, indtil butikken åbnede mandag. Jeg fik meget hurtigt svar om, at det sagtens kunne lade sig gøre.
Om mandagen gennemgik vi mine spørgsmål telefonisk, og vi Facetimede, så jeg kunne se cyklen. Jeg havde desværre ikke mulighed for at møde op personligt, men Facetime viste sig at være et glimrende supplement til en ellers ren onlinehandel.
Jeg har aldrig tidligere købt en cykel online og foretrækker normalt et køb i butik, men hele forløbet var meget professionelt. Efter at have set min bikefit-rapport kunne de stå inde for, at størrelsen passede mig.
Jeg kan sagtens anbefale Dania Bikes til andre, der er på udkig efter en racercykel – også hvis man, som jeg, er nødt til at handle online.

22 december 2025

Hej Andreas
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de fem stjerner. Det betyder virkelig meget for os.
Det glæder mig, at hele forløbet – fra reservationen i weekenden til vores samtale og Facetime‑gennemgang – gav dig den tryghed, du havde brug for, når du ikke havde mulighed for at komme forbi personligt. Vi gør os umage for at give samme oplevelse online som i butikken, så det er dejligt at høre, at det fungerede godt for dig.
Tak også for tilliden i forhold til størrelsen. Det er altid en fornøjelse at hjælpe, når vi har en bikefit‑rapport at arbejde ud fra.
Du skal være mere end velkommen til at kontakte mig igen, hvis du får brug for justeringer, rådgivning eller noget som helst andet fremover. Og tak fordi du vil anbefale os videre – det sætter vi stor pris på.

Perfekt service!

21 december 2025

Antwoord van Dania Bikes A/S

Tusind tak for de 5 stjerner og den korte, men virkelig dejlige anmeldelse.
Det betyder meget for os – og det er altid en fornøjelse at høre, når vores service rammer plet.
Skulle du få brug for hjælp igen, står vi altid klar.
Esben – Dania Bikes

Kundeservice....uovertruffen

Kundeservice....uovertruffen
Har aldrig oplevet en så god kundeservice og så hurtig håndtering af ordre bestilt på deres site....de bedste anbefalinger herfra

1 december 2025

Hej Kasper
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de meget flotte ord.
Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores kundeservice og den hurtige håndtering af din ordre. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god kundeservice

Ringer til Dania Bikes da jeg for over 14 dage siden havde fået en ordrebekræftelse på mit køb af en cykelpumpe. Havde dog endnu ikke modtaget pakken.
Dania Bikes undskylder på vegne af GLS, da pakken skulle være afsendt. Uden tøven sender de en ny elektronisk cykelpumpe afsted til mig. Det er god service! Tak!

16 december 2025

Hej Cille
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi beklager meget den forsinkelse, der opstod med GLS, men er glade for at høre, at du hurtigt fik en ny pumpe sendt afsted og er tilfreds med servicen. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Great and fast service

Great and fast service - thank you

16 december 2025

Hi Thomas
Thank you so much for your 5‑star review and kind words.
We’re delighted to hear that you experienced great and fast service with us. Your recommendation means a lot, and we look forward to assisting you again in the future.
Best regards,
Esben Lorenzen
Dania Bikes

Meget tilfreds

Købte en Cannondale gravel bike hos Jimmy. Fint tilbud. Skrev frem og tilbage indtil alt var på plads. Ingen problemer ved modtagelse ca. 1 uge efter bestilling. Alt var monteret perfekt. Meget tilfreds.

28 november 2025

Hej
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både tilbuddet, processen og leveringen – og at cyklen kom frem hurtigt og var monteret perfekt. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Super vejledning. 👌

God, forståelig og grundig vejledning👍 Aldrig vist så meget om en sadel som efter besøget hos Dania Bikes. 😊

5 december 2025

Hej
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os meget at høre, at du fik en god, grundig og forståelig vejledning – og at besøget gav ny viden om sadler. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Seriøs

Seriøs håndtering og tilbagemeldinger, kan kun anbefales

3 december 2025

Hej Evald
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede en seriøs håndtering og god tilbagemelding. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har i dag modtaget min cykelhjelm

Har i dag modtaget min cykelhjelm, men den var beskadiget. Jeg ringer til butikken og får kontakt med det samme og fortæller om mit problem. I løbet af ingen tid bliver der sendt en ny afsted. Sublim kundeservice. Stor anbefaling herfra ☺️👏

29 november 2025

Antwoord van Dania Bikes A/S

Hej Esben Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os at høre, at du hurtigt fik den rigtige hjelm, og at du er tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du får stor glæde af hjelmen fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Magen til ringe kundeservice

Opdatering på jeres svar.

Stop jer selv. Jeg har på ingen måde fejlmonteret støttefoden eller spændt den for hårdt. Jeg ved ude mærket godt at man aldrig må spænde ting for hårdt kval mit nuværende arbejde. I forsøger at fralægge jeres ansvar og beskylder kunder for at det er egen skyld. Bare stop. Som jeg sagde jeg ønskede ikke yderlig at betale for endnu en støttefod og fremover vil jeg bestille reservedele og den nye MTB et andet sted….

Magen til ringe kundeservice. Levering fejler bestemt intet, fantastisk hurtig.
Men man melder en reklamation ind på knækket vare efter en uges brug, så er det så langt ude.
Det er åbenbart kundens skyld og ikke tale om en mulig defekt varer.
Nu har jeg arbejdet indenfor butik og reklamationsafd. i 18 år så kender alt til regler osv.
Nu cykel bliver bestemt ikke købt her. Havde desværre eller fundet en.

14 november 2025

Kære Heidi
Tak for din anmeldelse – og for at fremhæve den hurtige levering, som vi altid bestræber os på.
Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med produktet og reklamationen. For at forstå sagen bedre ringede jeg til dig og spurgte, om støttefoden var monteret med korrekt moment, da det har stor betydning for holdbarheden. Du nævnte, at du ikke havde kendskab til det, og det tyder på, at monteringen muligvis ikke er sket efter producentens anvisninger.
Vi ser desværre jævnligt, at støttefødder knækker ved forkert montering – især hvis de ikke spændes korrekt. Det er ikke et spørgsmål om at fralægge ansvar, men om at vurdere, om der er tale om en produktfejl eller en monteringsrelateret skade. I dette tilfælde mener vi, at fejlen skyldes forkert montering og ikke en defekt vare.
Jeg respekterer din erfaring fra branchen og håber, du forstår, at vi skal følge både producentens retningslinjer og reklamationslovgivningen. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du ønsker at drøfte sagen yderligere eller har spørgsmål til korrekt montering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en super god astra expert gul…

Købte en super god astra expert gul solbrille med udskifteligt glas, det kunne jeg ikke finde ud af og ringede og inden jeg kunne nå at sige pizza havde jeg en video af hvordan jeg skifter og de ringede og fulgte op om det virkede… super sol sports solbrille og fantastisk service

12 november 2025

Hej Hans
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den varmede virkelig! 😄
Det glæder os at høre, at du er glad for din Astra Expert solbrille, og at videoen og opfølgningen gjorde en forskel. Vi elsker at kunne hjælpe hurtigt og personligt – og du fik da også sat en ny rekord med “pizza”-målingen 🍕😉
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os og hjælper andre med at finde den rette gear til deres eventyr.
Esben Lorenzen

Lees meer over geverifieerde reviews.