Sikke en Service & levering. Bestilte online af 2 gange, og det pakkes og sendes nærmest med det samme. Modtog begge pakke dagen efter ordre. Det er hurtig levering 👍 Meget tilfreds. De kører ogs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt igennem super fantastisk service🙏 Ringede og spurgte til levering, bestilte derefter varen og 5 minutter efter var den afsendt. Modtog mine nye cykelbukser dagen efter…fedt🙏 Tusind ta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varern... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com
Hærvejen 10, 6230, Rødekro, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kompetent og god rådgivning over telefonen.
Forsvarligt indpakket cykel modtaget.
Tak for god service

Antwoord van Dania Bikes A/S
Super oplevelse ved serviceeftersyn mht afhentning og tilbagelevering, Jan er bare så serviceminded og meddelsom, ringer inden afhentning og igen ved levering, bedre kan det ikke gøres!

Antwoord van Dania Bikes A/S
God og hurtig kundeservice, selv på en søndag
Utrolig god og hurtig service fra Daniabikes. De behandlede en refundering på et par cykelbukser på allerbedste vis. Daniabikes er 100 procent pålidelige, helt klart en varm anbefaling herfra🤩🚴♀️

Antwoord van Dania Bikes A/S
Service i verdensklasse! Jeg har netop oplevet den måske bedste service hidtil som forbruger.
Udover, at Dania Bikes ydede god faglig rådgivning, og er nogle søde mennesker, så gik de også en stor ekstra mil på leveringen.
Jeg havde et stort ønske om at modtage min nye cykel med kort varsel. Det ville de gerne imødekomme, men da der var risiko for, at posten ikke kunne nå frem i tide, tog de sagen i egen hånd, og leverede den selv.
Helt fantastisk ekstraordinær service. Fem store stjerner herfra!

Antwoord van Dania Bikes A/S
Fantastic service - Esben tolk the time to help me in the best way! thank you!

Antwoord van Dania Bikes A/S
Hurtig besvarelse på mail og hurtigt afsendt. Desuden med det bedste tilbud på markedet.

Antwoord van Dania Bikes A/S
Har købt cykel til min søn - flot cykel til god pris, hurtig levering og rigtig fin service i forhold til at få monteret ekstra udstyr på, så den var helt klar tilkørsel ved levering. Meget fin og hurtig service, hvis man har tvivl eller spørgsmål efter køb også. Varm anbefaling herfra. 😊

Antwoord van Dania Bikes A/S
Købte ny racercykel med bikefit og tilbehør. Meget seriøs rådgivning, der blev lyttet til mine ønsker, og en god handel til sidst. Kan kun anbefale butikken og dens personale til andre.

Antwoord van Dania Bikes A/S
Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Dania Bikes i forbindelse med indkøb af en cykelsadel til min racercykel. Fra start til slut blev jeg mødt med en service i særklasse og en ærlighed, som virkelig skiller sig ud i branchen. Rådgivningen, jeg modtog, var ikke kun professionel, men også personlig og skræddersyet til mine behov. Det var tydeligt, at deres primære fokus var at finde den bedste løsning for mig, ikke bare at sælge et produkt. De tog sig tid til at forklare alle detaljer og svarede tålmodigt på mine spørgsmål.

Antwoord van Dania Bikes A/S
God service og meget hurtig levering. Top-rating.

Antwoord van Dania Bikes A/S
Kender I det der med, at man lige er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige man har bestilt…Jeg fik i hvert fald rodet rundt i en bestilling og endte med at ringe til Dania Bikes….og, vupti vupti, så blev jeg lige guidet super professionelt, og min ordre driblet på plads med et smil… Det er altså lækkert, når man desperat står og mangler noget til sin cykel :-)…. Så skud ud til gutterne ved Dania Bikes herfra!!!

Antwoord van Dania Bikes A/S
Jeg har netop købt en ny cykelbrille med fremragende garanti. Lyn hurtig levering og skarpe priser!
Varmeste anbefalinger på Dania Bikes!

Antwoord van Dania Bikes A/S
Gode priser, rigtig fin personlig service og ikke mindst meget hurtig behandling og levering!

Antwoord van Dania Bikes A/S
Efter at have set en video af et par solbriller, vælger jeg at købe dem. Da der i videoen bliver fortalt at man har 30 dages tilfredshedsgaranti. Og at man får pengene retur, så var der ingen betænkeligheder ved at bestille et par.
Det viser sig så, da jeg vil sende dem retur, at de kun har 14 dages retur. Når de så efter at man har henvist til deres egen video godtager en retur. Hvor man selv betaler for retur fragt. Trækker 80kr fra returbeløbet. Så man i alt står og har betalt 143kr for at bytte et par solbriller. Så bliver man lettere irriteret Og at de så siger i telefonen, at de jo har nogle udgifter ved at sende produkter. Hvis det er et problem så lad være med at køre med gratis fragt.
Vil aldrig anbefale eller handle hos Dania bikes
Jeg har lige købt en cykel hos Daniabikes og fået en eminent service. Den cykel jeg drømte om, var desværre ikke på lager, men jeg fik en lignende cykel, til den samme gode pris. Dét er god service. Jeg fik cyklen leveret samlet og da den kom var der både drikkedunk-holder, drikkedunk, refleks, ringeklokke og pedaler. Fuldstændig køreklar. Vil helt klart vende tilbage til Daniabikes for at købe cykler og cykeludstyr ☀️
Super god betjening i dag, og ærlig solid vejledning af Jimmi i butikken. Særdeles godt tilfreds 🤩😁
Great service!!
Had a cracked wheel they changed it in Under a hour. so I could continue on my journey.
Lees meer over geverifieerde reviews.