Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke en Service & levering. Bestilte online af 2 gange, og det pakkes og sendes nærmest med det samme. Modtog begge pakke dagen efter ordre. Det er hurtig levering 👍 Meget tilfreds. De kører ogs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem super fantastisk service🙏 Ringede og spurgte til levering, bestilte derefter varen og 5 minutter efter var den afsendt. Modtog mine nye cykelbukser dagen efter…fedt🙏 Tusind ta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varern... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb cykel lokalt !

Det har været en "cirkus"oplevelse at købe el-cykel her. Grundet dårlig montering/samling af cykel har vi på helt ny cykel oplevet fejl på gear, fejl på lys, fejl på computer (der skulle 3 forsøg til) - og senest er tandhjul imploderet. Seneste fejl på ny cykel vil man ikke stå ved "idet et tandhjul er en sliddel". Hele cykel er jo en stor sliddel... Lokal cykelhandler oplyser, at fejlen er opstået grundet dårlig montering fra sælger af cykel - ellers går et tandhjul ikke i stykke. Vores råd - køb din cykel lokalt - det gør vi fremover

29 oktober 2023

Hej Jørgen
Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den varmer og giver arbejdslyst også i Påsken, jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye cykel og ønsker dig en rigtig god påske

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great service. No problems!

Have used daniabikes a few times. Great experience. Very fair prices, and allways quick and friendly communication. Can easily recommend 👍

25 maart 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Hi Rune, I'm really happy about your great review, thank you very much, we look forward to serving you in the future

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god hjælp og vejledning

Super god hjælp og vejledning. Virkelig hurtig respons fra Dania Bike med gode ideer og muligheder.

24 maart 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Hej Morten, det glæder mig med din tilfredshed, jeg ønsker dig en fantastisk dag og ser frem til gode handler i fremtiden, tusinde tak for din anmeldelse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er lige flyttet til København

Jeg er lige flyttet til København, hvor jeg havde stor glæde af min cykel, der stadig kørte fantastisk efter ni år. København bød mig velkommen ved, at stjæle min trofaste cykel. Men hvordan melder man den stjålet uden kvittering eller stelnummer. Et enkelt opkald til Dana Bikes Rødekro og fem minutter senere var der en venlig besked, fra medarbejde Esben, med en kopi af fakturaen.

21 maart 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

København kan være en rigtig dejlig by, men om den slår din fine anmeldelse ved jeg ikke, mit humør er bare i top når man får 5 stjerner, tusinde tak for dine flotte ord og god fornøjelse på øen :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse at handle hos…

Rigtig god oplevelse at handle hos Dania Bikes. Ikke en finger at sætte på noget. Gode til at svare på spørgsmål over mail og tlf. Levering ligeledes super! 2 dages levering. Kan kun anbefale at handle her!

16 maart 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Hej Kasper, det glæder mig at du har haft en god oplevelse med Dania Bikes, og så vil jeg gerne takke dig for din flotte anmeldelse

Cykelkøb over nettet

Jeg sendte en forespørgelse pr. mail i weekenden uden for åbningstiden og fik svar stort set med det samme. Cykel monteret med ekstra tilkøbt udstyr blev leveret dagen efter på privat adressen med fragt firma. Cyklen var pakket fint ind og alt var som aftalt. Utrolig hurtig betjening og levering. Er meget tilfreds.

18 maart 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Hej Jan tak for en rigtig flot og udførlig anmeldelse, den er med til at give os flere kunder og et godt humør, god fornøjelse med din nye cykel.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde bestilt et par løbesko

Havde bestilt et par løbesko. De var desværre kommet til at sende en forkert str. - en menneskelig fejl. Kontaktede dem og dagen efter modtog jeg den rigtige str. inkl. returlabel + drikkedunk og powerbites…… super god og hurtig service, endda med en lille “gave”.

13 maart 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Det er også en gave et få sådan en flot anmeldelse, mange tak Bitten

Utrolig hurtig service

Havde en reklamation på en saddel, jeg sendte en mail søndag og samme aften fik jeg svar tilbage, mandag morgen var en ny afsendt.

Utrolig hurtig service 👍

10 maart 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Og utrolig dejlig anmeldelse, mange tak Emil

Incomparable experience

I chose Dania bikes due to the competitive prices and the TrustPilot reviews. After experienced the service, I can only say that the reviews are short. Since I placed the order, there was a continuous communication on its status, receiving even a picture of my order when it was ready for shipping, got the bike even before than the original estimation (which was already very short in my opinion) and it was in a perfect ready to use state. I can only say that they made a difference, the 5 stars are more than deserve. Keep it up Dania bikes!

29 januari 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Hi Miguel thank you so much for your great review, you make our day wonderful

Rødekro

Vi købte 2 cykler i Rødekro, virkelig en god gennemgang af cykler samt service ved afhentning (de tilbød også at levere dem).
Lækkert at handle et sted hvor man føler at personalet godt gad at tage på arbejde, tommel op herfra.

10 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tør man købe en cykel online

Tør man købe en cykel online?
Det korte svar er ja.
Bestilte en elcykel hos Dania Bikes, da de havde den bedste pris. Cyklen blev leveret samlet (og godt pakket ind) et par dage efter med fragtmand. Modtog også mail med videoguide mv.
Super oplevelse at handle en cykel online hos Dania Bikes

19 januari 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Hej Sune, tusinde tak for din flotte anmeldelse, jeg ønsker dig god fornøjelse med cyklen

100% i orden

Bedste pris på Winther Superb 1 elcykel. Butikken ringede og vi aftalte leveringstidspunkt. Var fint pakket ind og 100% samlet. God service og hurtig levering. Kan klart anbefales.

21 januari 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Hej Nicolai, tusinde tak for din fine anmeldelse, jeg ønsker dig god fornøjelse med din nye elcykel, tak for handlen og ha en helt fantastisk søndag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fast delivery and a sms to…

Super fast delivery and a sms to explain how to use the product. Will absolutely use them again

20 januari 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

What a lovely message, thank you so much for your great review, looking forward to doing business with you again, have a nice weekend :-)

Fantastisk service!!

Fantastisk service!!! Hold da op!!!! Kan varmt anbefales

20 januari 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Hej Kenneth, en helt fantastisk anmeldelse vil jeg bare sige, tusinde tak for det, jeg håber du får en god søndag og en fantastisk kamp, hvis du ser håndbold i dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpel hjemmeside og gode priser

Simpel hjemmeside og gode priser. Rigtig sød personlig video jeg fik 🥹

17 januari 2024

Antwoord van Dania Bikes A/S

Mange tak for din anmeldelse, jeg håber du får rigtig mange glade timer med din nye cykel

Lees meer over geverifieerde reviews.