Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bookede Daniel til min svigermors 80-års fødselsdag, og det var et kæmpe hit. Han formåede at få alle gæster med og skabte en fantastisk stemning med masser af grin, overraskelser og imponerende... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde den store fornøjelse at have besøg af Daniel til vores datters konfirmation. Alle, store som små var meget underholdt fra start til slut. Kan varmt anbefale at booke Daniel til dit næste a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi holdt konfirmation for vores barnebarn. I den anledning havde vi hyret Daniel, og det var vi glade for. Han tryllebandt såvel store som små. Vi kan varmt anbefale Daniel.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk optræden 🤩 Vi havde Daniel ude og optræde til vores søns konfirmation. Daniel var rigtig god til at inddrage mange af gæsterne, både børn og voksne. Og han kan nogle seje trylletricks. V... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bedrijfsentertainmentservice
  2. Impresario
  3. Feestwinkel

Geschreven door het bedrijf

Jeg hedder Daniel Thomsen og har i mere end 20 år haft tryllekunsten som min helt store passion. Jeg går op i at skabe nærvær og tilstedeværelse i et personligt show, som rykker ved opfattelsen af, hvad der kan lade sig gøre og bliver et samtaleemne mange år frem.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Fantastisk dygtig tryllekunstner/entertainer

Efter at have oplevet Daniel´s tryllekunst, kan jeg herved give ham min bedste anbefalng samt 5 velfortjente stjerner.
Jeg er dybt imponeret over Daniel´s måde at formidle sine tryllekunster. Og ja, jeg sidder tilbage og tænker: -"Jamen, hvordan gjorde han lige det og det og ...."
Det var en stor oplevelse og en oplevelse man husker for livet.
Daniel´s måde at inddrage folk på, børn som voksne, var ligeledes imponerende; selv de mindste var fuldstændigt optagede af hans fantastiske show.
Tak for en utrolig oplevelse, Daniel. Du er simpelthen fantastisk dygtig.

29 april 2023

Magisk:-)

Daniel var ude og trylle til et firmaarrangement i det firma jeg er ansat i, og det var virkelig gennemført og sjovt. Har skyndt mig også at booke ham til min søns konfirmation, er sikker på det bliver et hit!

24 maart 2023

TAK DANIEL 😊

Jeg havde hyret Daniel til min reception i forbindelse med overtagelsen af mit firma. Et meget uformelt arrangement med Pølsevogn og håndbajere. - Her dukkede Daniel op ud af det blå og og tryllede med folk i små grupper, for børn og voksne samt et fællesnummer.
Daniel er en fantastisk indlevende og dygtig entertainer, men først og fremmest er han et virkeligt rart og varmt menneske. Vi har haft en meget god kontakt og dialog op til arrangementet og jeg har virkelig følt mig i gode hænder og taget meget seriøst. Det er bestemt ikke sidste gang Daniels og min vej har krydset hinanden.
Daniel fortjener helt klart de 5 stjerner oven over og den sjette jeg ikke kunne give kommer her ✳️
Tak Daniel 😊

14 april 2023

Super dygtig tryllekunstner

Han var kommet til min fars reception I hans nye firma, han var mega sjov, og gav god liv til forsamlingen.
Det var fedt og han var super dygtig, kunne ikke gennemskue det.
Han var sku dygtig🥰

14 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjov og underholdende trylleshow

Sjov og underholdende trylleshow.
Til min fødselsdag blev jeg overrasket med trylleshow af Daniel. Det var en sjov og rigtig god oplevelse. Daniel lavede mange sjove og imponerende tryllekunstner. Han får helt klart min anbefaling!

9 april 2023

1. klasses trylleshow

Daniel lavede et fantastisk show til vores fødselsdagsmiddag med hele familien. Med overraskende og meget professionelle trylleshows. Daniel var rigtig godt forberedt, men improviserede samtidig på en super god måde, hvor gæsterne blev inddraget i løjerne og trylleriet.
Jeg er meget glad for at jeg bookede Daniel. Nogle gange skal man bare gøre sådan noget – 40 mennesker fik en uforglemmelig fødselsdag.
Kun de allerbedste anbefalinger herfra

9 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Daniel er indbegrebet af den klassiske…

Daniel er indbegrebet af den klassiske Tryllekunstner - tilsat en håndfuld moderne magi og forførende charme. Hans show giver smil på læben og undren under kasketten. Jeg har oplevet ham tre gange - og hver gang med lige stor overraskelse og forundring.

30 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hyrede Daniel til min datters…

Vi hyrede Daniel til min datters konfirmation som en overraskelse til hende. Daniel leveret et show, hvor han formået at få alle gæster med. Både de små og de ældre. Et meget variende show. Alle gæster var meget begejstret og snakken gik efter Daniel var gået. Jeg vil til en hver tid anbefale Daniel til jeres næste fest.

2 april 2023

Flot performance

Flot performance. Nærværende og meget dygtig tryllekunstner. Prøv ham til en fest eller børnefødselsdag. Eller til sommerfesten i virksomheden. Kan varmt anbefales

22 maart 2023

Uforglemmeligt show

Uforglemmeligt show. Daniel var god til at inddrage vores gæster, tempoet var fint og finalen med korttricket skal opleves. Man efterlades med kæben nede på brystet. Vi har kun fået meget positive tilbagemeldinger fra vores gæster. Jeg kan varmt anbefale Daniel.

4 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har flere gange haft fornøjelsen.👍

Har flere gange haft fornøjelsen at se Daniel optræde, altid en rigtig god oplevelse, og med fokus på deltagerne, og omsætter gerne lidt sjov info, til et godt grin under et flot gennemført trylleshow.
Trods nærmest mandsopdækning til sidste optræden i vores herreklub, lykkedes det os IKKE at bringe Daniel ud af fatningen eller gennemskue det flotte show. Stærkt 👍
10 ⭐️ Herfra

26 februari 2023

En must-try oplevelse

En nærværende, personlig og imponerende performance.

Jeg har oplevet Daniel ad flere omgange; ved private arrangementer (fødselsdag, bryllupper), på Sagafjord som underholdning og på Julemærkehjemmet Liljeborg, hvor Daniel underviste børnene i nogle tricks.

Daniel er bestemt en oplevelse værd.

20 januari 2023

Trøjborg plejehjem.

Trøjborg plejehjem.
Vi havde fornøjelsen at have besøg af Daniel på vores plejehjem, det var et fantastisk show .. Virkelig godt tryllekunst og flot udført .. Rigtig god kontakt med publikum, til stor glæde både for de ældre og personale 👍🏼 Sender de varmeste anbefalinger .. Virkelig godt show👍🏼.

25 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde Daniel på besøg til et…

Vi havde Daniel på besøg til et arrangement for elever og forældre. Det var super underholdende og alle var opslugte af hans medrivende forestilling. Bagefter gik han rundt ved bordene og underholdt vores elever og besøgende til stor glæde for alle.

17 januari 2023

Helt fantastisk!!

Vi ude på Taxhuset har haft 2 helt fantastiske oplevelser med Daniel. Han er hjertevarm, nærværende og fantastisk til at tilrettelægge sit trylleshow ud fra vores borgers behov - og ikke mindst, en rigtig dygtig tryllekunstner! :)
Vi ser frem til en masse fremtidige shows med Daniel!

9 januari 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.