Har haft Daniel til juletræsfest
Har haft Daniel til juletræsfest. Super sjov og fantastisk til at fange både store og små, et show med masser af grin og latter .
Her kan vores kunder give os en anmeldelse for, hvordan jeres oplevelse med Daniel har været. Om det er trylleshows, ballonmand, bugtalershows, konferencier eller andet. Alt vores underholdning kan anbefales på denne side.
Rødager alle 58 St. Tv, 2610, Rødovre, Denemarken
Han var så god til at underholde børnene på Marielyst Street food :) håber han kommer igen 🤩🤩
Vi fik en meget engageret og glad julemand ud, til at underholde ca 40 børn.
Vi vil helt klart bruge ham igen.
Daniel ballonmester Hr. Prik er super dygtig. Han har et godt tag på børnene og er meget glad og smilende. Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ham 2 gange nu og det er bestemt ikke sidste gang.
Godt show i børnehøjde, og naturligvis også for voksne. - Jeg undret mig ihvertfald. :-)
Et multitalent med showbizz i blodet! Daniel er en yderst flittig entertainer, som har en tydelig begejstring for sit arbejde.
Det var et godt show og alle de voksen mennesker var godt tilfreds med showet
KAN KUN ANBEFALES AT HYRE DANIEL
Efter at have set Daniels show i sommer viste jeg at der kommer en god entertainer du af ham. I kan forvente mere fra ham igennem årene.
Kan virkelig fange bør og unges opmærksomhed med sit sjov
En super sød og behagelig und fyr med talenter for at optræde.