Lige startet på min investerings rejse, og Daniel gør det simpelt og overskueligt ved hjælp af sin platform 😊 5/5, jeg glæder mig til at komme i gang.
Bedrijf heeft geantwoord
Et super godt gennemarbejdet kursus, man kan tage i steps som passer ind i ens hverdag. Arbejder hele tiden på forbedringer, nye regneark og håndbøger, hvilket gør at man sparer enorm meget tid på... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Enormt godt kursus. Mit største take away har 100% været at få min formue til at arbejde for mig hele tiden, uden “egentlig” at skulle bruge tid på at handle. Kurset lærer dig det mest essentiel... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Daniels Pengetips er et af Danmarks førende navne inden for privatøkonomi og investeringer med mere end hundrede tusinde følgere på sociale medier. I sine forløb 'Daniels Investeringskursus' og 'Investering for begyndere' har han hjulpet tusindevis til at få en bedre økonomi og mere frihed i deres liv siden 2021.
5/5, jeg glæder mig til at komme i gang.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Daniel er enormt troværdig og meget rolig i sin formidling. Det kan anbefales.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Har lige gennemgået begynderkursus, og det er bare super. Overvejer at gå skridtet videre til investeringskursus.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Om du er nybegynder eller mere eller mindre øvet i investering er Daniels investeringskurser alle pengene vær. Her er en hel platform hvor der er lagt et fantastisk stykke arbejde bag, du finder svar på stort set alt (hvis ikke alt) vil jeg mene. Daniel er vild dygtig til lærer fra sig. Der er masser af sparing i fællesskabet, man kan til en hver tid stille spørgsmål og få svar. På platformen er der rigtig mange værktøjer at bruge når først man har købt adgang.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Utroligt stykke arbejde som Daniel har lagt og stadig lægger i kurset. Man føler virkeligt man får noget for pengene! Og det er super godt både til nybegyndere og erfarne investorer. Kæmpe 5 ⭐️ herfra.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Med alle de Gode andmeldelser får jeg jo helt lyst til at deltage. Dog er jeg meget i tvivl da min ungdom blev brugt på at løfte jern køre Mc og tage i krig når ikk jeg var dørmand jeg har dog fundet Stor interesse i aktier meeen ved bare ikk om min IQ er høj nok til at tjene mere end jeg kommer til at miste. Pt får jeg dog 3 måneders Gratis hjælp af Sofie der virker SUPER dygtig.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Prisen er heftig, men set i lyset af et hel livs investeringer, er det småpenge. Kurset laver en super grunding intro til alt med aktier, investering osv, så man bliver godt rustet til at lave sin egen lykke.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Daniel er god til at fortælle og forklare, så alle kan være med. Han tilbyder en god læringsplatform, hvor der er plads til spørgsmål og vidensdeling.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Daniel for mine varmeste anbefalinger han er en meget dygtig formidler og hvad der forhen føltes som en fjern verden, blev pludselig opnåeligt efter jeg fik viden om investeringsverdenen på en nem og forståelig måde så tak for det Daniel.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Jeg syntes Daniels Investeringskursus, for begynder, er godt sat samme. Det er korte videoer, og med gode tips og trick I mange af de videoer har lavet. Du får også en del værktøjer, til at komme vider og nørde i forskellige områder hvis det har din interesse. Nu er jeg igang...

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Jeg har været for Daniels investerings kursus - meget nemt at forstå og et godt værktøj til at komme godt i gang inden for den store investeringsverden. Kan klart anbefale :)

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Købte Daniels Investeringskursus for snart 4måneder siden og det har været alle pengene værd.
Syntes i starten at det var mange penge, men hold nu op, dem har jeg fået så mange gange igen 🙂
Alle de gratis værktøjer i form div. Excel ark og beregner gør forståelse omkring økonomi og aktiekøb meget nemmere.
Daniel formår at forklare investering på en simpel måde og er altid god til at svare på spørgsmål i de ugentlige Live QA

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Et helt fantastisk kursus, som kan ses igen og igen, det sværeste for mig var helt klart skattedelen, som holdt mig tilbage med at investere, men det var slet ikke så slemt, Daniel formidler det simpelhen på en nem og enkelt måde, desuden er der altid nogen til at hjælpe med dvs. spørgsmål i fællesskabet. Det er klart alle pengene værd og jeg glæder mig til at dykke mere ned i det hele.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Jeg havde set og fulgt Daniel på Youtube et stykke tid og hans måde at forklare og formidle emnet på, gjorde at jeg turde springe ud i mine første investeringer. Jeg oprettede en konto på Nordnet og så var jeg i gang. Men hurtigt meldte en del spørgsmål sig; Skatten, distribuernede vs akkumulerende, AKS vs aktiedepot osv.
Disse spørgsmål gjorde, at jeg meldte mig til Daniels Investeringskursus for begyndere. Og det levede op til og overgik min forventninger. Kurset er delt op i moduler af overkommelig længde, hvor Daniel forklarer alt.
Ydermere var man tilknyttet et 'Community' med andre deltagere, hvor man kunne udveksle erfaring mm.
Og hvis man havde spørgsmål, var Daniel altid hurtigt til at svare, enten mail eller en lille video.
Jeg anbefaler klart dette kursus til dem som tøver med at kaste sig ud i at investere.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Kurset er alle pengene værd, derfor de varmeste anbefalinger herfra!
Jeg havde begrænset viden om økonomi inden kurset, men efter forløbet har jeg opnået god forståelse for, hvad det vil sige at investere. Det som tidligere virkede helt uoverskueligt, er jeg nu rustet til at kaste mig ud i.
Desuden sidder Daniel og medkursister altid klar i kursets community til at besvare spørgsmål og erfaringsudveksle, derfor er der altid mulighed for at lære mere.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Jeg er selv medlem i "Investering for begyndere". Jeg kan klart anbefale Daniels forløb. Dette gælder både begyndere, men også dem, der måske selv har været investeret i et stykke tid. Her venter der både velarbejdede værktøjer til hjælp med investeringer samt privatøkonomi. Debatforumet er også enormt lærerigt, hvor der altid er hurtigt og skarpt hjælp at hente.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Jeg tilmeldt mig Daniels investeringskursus for begyndere. Det har jeg slet ikke fortrudt. Selvom jeg investerede i forvejen har jeg lært utrolig meget på vejen, ting hvor jeg kunne se jeg har lavet fejl og givet mig en bedre forståelse af investering det er forklaret, på en nem overskuelig måde. Følger man, videoerne trin for trin får man det på serveret på en overskuelig måde og hvis man stadigvæk ikke har forstået det helt korrekt, er der hver måned en Q&A Hvor man kan få svar eller gode diskussioner på ens spørgsmål. Udover det er der et helt forum hvor at man kan stille spørgsmål og alle kan have dialog med hinanden.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Lærerigt og gavnligt kursus, som alle kan få gavn af!

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Fantastisk kursus. Daniels måde at anskue og forklare tingene på er helt perfekt til en nybegynder.
Her får du alt det viden du har brug for uden at føle dig for overvældet med information.

Antwoord van Daniels Investeringskurser
Lees meer over geverifieerde reviews.