Hjemmesiden er fake, bestilt en lampe herfra, Jeg har betalt for min ordre, og pengene er allerede hævet på min konto. Jeg har ikke modtaget nogen sporingsoplysninger eller anden information, der be... Toon meer
Danmarkmode
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Første bestilling - 2 forkerte lamper ankom efter 10 ugers ventetid 🤯 Taler med kundeservice på mail, de lover, at sende de 2 rigtige lamper, vi bestilte - tænker fin service, men Kun 1 lam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Udtræksspray Touch Sensor Vandhane Køkken - Rustfrit Stål - Vandhane Udtræk Bestel den 17.04.2026 den ikke kom og de svar ikke når skive til dem
Jeg bestilte en lampe, som levede op til forventningerne. Leveringstiden var lidt lang, men der blev hurtigt svaret på spørgsmål og korrespondancer. Det havde måske været rart at være blevet adviseret... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Danmarkmode.dk er din online butik for stilfuldt interiør med karakter. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af lamper, dørmåtter, vægure og meget mere – perfekt til at fuldende enhver indretning. Uanset om du leder efter en stemningsfuld hængelampe, en minimalistisk bordlampe eller et unikt vægur, finder du hos os boligtilbehør i forskellige stilarter såsom wabi-sabi, moderne, industriel og skandinavisk. Vores kollektion kombinerer funktionalitet med design, så du ikke kun får et praktisk produkt, men også et ægte blikfang. Vi lægger stor vægt på kvalitet, tidløst design og overkommelige priser. Derudover sørger vi for hurtig levering og en god shoppingoplevelse – fra bestilling til levering. Bliv inspireret og giv dit hjem et personligt præg med de unikke produkter fra Danmarkmode.dk!
Nederland
- info@danmarkmode.dk
- danmarkmode.dk
Schending van onze richtlijnen
Venter stadig på lamper
Jeg bestilte 3 lamper d. 11/7 -2025 og til dato ikke modtaget nogle lamper. Pengene blev hævet d. 15/7 - 2025.
Til at starte med fik jeg svar på mine mail om hvor mine lamper blev af, det er nu stoppet, jeg hør intet.
Har bedt om at de returnere mine penge, heller ikke noget svar, eller penge for den skyld.
Jeg tror det er fup og svindel det hele, kan ikke anbefale at man køber noget her.
Fusk
Fusk. Har hverken modtaget ordre eller penge retur.
Derudover ligger det i Kina, hvilket ikke var til at gennemskue, da jeg købte varen.
Ubrugelig vare, ingen returmulighed - virkelig skuffet
Jeg modtog en vare, der var dækket af mug og lugtede jordslået. Den var helt ubrugelig og måtte smides ud. Jeg kontaktede kundeservice og fik tilbudt 20% refusion – men ingen mulighed for at få dækket returfragten.
Returforsendelsen ville koste næsten lige så meget som selve varen, og jeg opgav til sidst at finde et fragtfirma, der kunne levere til den returadresse, jeg fik oplyst. Det er virkelig for dårligt, at de ikke kan sende en returlabel eller tage ansvar for en vare, der ankommer i den stand.
Jeg føler mig dårligt behandlet som kunde og vil ikke handle der igen!
Cheap imitations
I ordered two designer lamps, they were expensive, even though less than the price in stores. In the website they were advertised as original but what I received is cheap imitations. The company does not comment on that, does not accept free return and offered me a 10% refund without return.
It is a scam and I would not recommend this website
Umuligt at sende retur og ingen hjælp…
Umuligt at sende retur og ingen hjælp at hente. Man tror man bestiller fra DK, men det kommer fra Hong kong.
Har bestilt en vandhane som jeg ventede…
Har bestilt en vandhane som jeg ventede 13 hverdage på at få. Pakken leveres i en plast pose som når man bestiller fra Temu. Kassen vandhanen lå i var mega trygget. Vi vil sætte vandhanen op, men må pille den ned igen da den simpelthen er så skæv, at man ikke kan holde ud og se på det. Deres kundeservice mener den er helt som den skal være, trods jeg har sendt billeder. De vil enten refundere 10 procent eller jeg kan sende den retur og afholde alle udgifter. Men kassen er smidt ud da den var smadret under fragten.. virkelig dårligt firma!!
Mega dårligt service
Mega dårligt service
Jeg bestilte min vare d. 5 juni i alt 3 lamper. 2xPH. 1x Octo lign. Jeg modtager min vare d. 27 juni, dog modtaget jeg kun 1 PH. Og den Octo lign. Lampe lignede på ingen måder den på billedet, virkelig dårlig kvalitet af den. Derudover skriver jeg til Danmarkmode at jeg kun har modtaget 1 PH. Men jeg får ingen svar retur fra dem. Jeg skriver derfor igen, men har fortsat intet svar fået retur! Mega dårligt service og de leger med folks penge.
Jeg vil gerne stå inde for danmarkmode
Jeg må være ærlig og sige, at jeg nok tidligere var lidt hurtig på tasterne og gav en anmeldelse der ikke var Danmarkmode fortjent. Jeg fik mine 4 lamper af 2 omgange, men fik mails dagligt om at jeg var i trygge hænder og at jeg godt kunne stole på, at mine sidste 2 lamper nåede frem, hvad de også gjorde.
Jeg må sige tak til Sofie for hendes næsten daglige undskyldende mails, angående min pakke ikke kom samlet. Der har ikke været på noget tidspunkt, hvis jeg har haft skrevet, at jeg ikke har fået svar tilbage, tak for det.
Jeg vil også sige, at produktet, som jeg bestilte, lever op til det forventede. Så jeg vil på ingen måde, være nervøs eller skeptisk, for at bestille noget derfra igen.
Tak for jeres svar og mails, det gav mig en tryghed og stor tak til Sofie, for altid at svare hurtigt tilbage.
Mvh Lasse
Blomster joggingsæt
Min mor gav mig et tøjsæt til fødselsdag og hun troede det var rigtigt jeg havde på en dag nu er det gået stykker ik køb her fra
En rigtig god kundeservice
En rigtig god kundeservice, varen var af rigtig god kvalitet. 👍🙂

Antwoord van Danmarkmode
Siden fremstår til at være fra danmark
Siden fremstår til at være fra danmark. Hovedpuden jeg bestilte kom fra Hong kong, og er bestemt ikke den kvalitet som er beskrevet på hjemmesiden. Puden er heller ikke samme model som på billedet.

Jeg har bestilt en GPS
Jeg har bestilt en GPS , som jeg ikke har modtaget endnu, det er en måned siden. Jeg synes det er virkelig dårligt service. jeg mistænker denne hjemmeside til at være fusker. De havde lovede mig at sende min pakke igen. Jeg har stadig intet hørt fra dem. Jeg har heller ikke fået mine penge refunderet . Virkelig minus stjerner herfra

Dårlig service
Har bestilt en vare hos Danmarkmode. Da jeg modtager varen mangler der noget. Jeg skriver straks en mail til deres kundeservice, og bliver her bedt om at tage billeder af hvad fejlen er. Det er lidt svært at tage et billede af noget som mangler.
Desuden er de langsomme til at svarer og jeg føler mig snydt
Danmarkmode er mere end velkomne til at kontakte mig for at løse problemet

Antwoord van Danmarkmode
Fik en mail med at min bestilling var…
Fik en mail med at min bestilling var på vej. 2 dage senere en ny mail der oplyser at de ikke kan levere varen?
Som andre har skrevet, så svarer de ikke på henvendelser.
2 talt useriøst firma.
Man bør lukke websiden så den ikke kan vises på danske sider.

Antwoord van Danmarkmode
Useriøst foretagen der udgiver sig for…
Useriøst foretagen der udgiver sig for at være dansk men i navn mv. men er rent faktisk fra kina... det opdagende jeg desværre for sent og der er nu gået 2 måneder uden at jeg har fået min pakke men pengene er de løbet med og de svarer ikke på henvendelser.
Rent og skær fusk

Antwoord van Danmarkmode
Betaling meget utryg ogdet er en…
Betaling meget utryg ogdet er en tvivlsom webshop. Måtte spærre kort efterfølgende

Antwoord van Danmarkmode
Lees meer over geverifieerde reviews.