Dansbutiken Stockholm Reviews

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

DANSKLÄDER OCH DANSSKOR ONLINE OCH I BUTIK Vi för alla sorters dansskor: sneakers, balettskor, buggskor, salsaskor, tåspetsskor mm, samt dansdräkter, danstrikåer och tillbehör. Välkommen in i vår butik!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svarar inte i telefon

Beställde ett par skor från Fuego i storlek US9,
Fick hem ett par skor i storlek US9W vilket tydligen är damstorlek och motsvarar US8 för män. På skolådan stod det US9W samt US8 och det senare är då tydligen herrstorlek… vilket är jäkligt märkligt, Varför är US9W och US8 samma storlek?? Så om man ska ha storlek 42 som jag brukar ha då ska man tydligen beställa i storlek US10W för det motsvarar US 9 för män. Ni hängde med va? Supertydligt verkligen. Och det framgår inte när man väljer storlek i beställning att det är US9W, för det står bara US9 i droplisten.
Ett litet genialiskt tips vore att man i storleksväljaren får välja storlek 42 istället… alltså helt sjukt smart idé av mig……….
Det här har jag fått räkna ut själv då jag inte får svar på telefon, har ringt ca 10 dagar i sträck och det är bara telefonsvarare varje gång. Sjukt dålig service där!!
Ingen returfrakt eller reursedel ingår heller så det var onödigt krångligt och dyrt med retur, fick betala 150 kr ca + originalfrakt på 49 kr. Så för 200 kr så fick jag inte ens några skor.
Jag fyllde dessutom i på retursedeln att jag ville lägga ny order för att göra ett byte.
Men ingen hörde av sig och jag gjorde väldigt många försök att nå dem via telefon för att försöka fixa detta och få reda på vilken storlek jag skulle beställa istället… slutade med att jag fick ett automatiskt mail där det stod att ordern va krediterad förutom frakten.

Så slutgiltigt tips blir att om ni vill beställa ett par skor i storlek 42, så ska ni kanske eventuellt beställa i storlek US10 i droplisten, för det är egentligen US10W som motsvarar US9 i herrstorlek vilket alltså är samma som storlek 42. Glasklart!
Sen har jag ingen aning om Fuego är små eller stora i storlekar för det fick jag aldrig reda på eftersom dom aldrig svarar i telefon.

Men om man köper skor för 1600 kr kanske man inte ska förvänta sig nån särskild service…

Jag får leta vidare efter bättre ställe att handla på.

27 februari 2026
Logo Dansbutiken Stockholm

Antwoord van Dansbutiken Stockholm

Hej Thorbjörn!

Tack för din feedback och det är mycket tråkigt att höra att du är missnöjd med både vår storlekstabell och service.
Vad gäller storlekarna på FUEGOS skomodeller, precis som för många andra av våra leverantörer, är dessa angivna i US och de europeiska storlekarna blir inte en direktöversättning utan ungefärliga, därav anger vi den korrekta storleken som står i artikelnumret.
Fuego själva anger detta som damstorleken trots att deras modeller är Unisex med samma läst och form för dam och herr.

Storleksöversättningen har vi placerat i produkttexten för att ge denna information.

Vi tar dock med oss detta och undersöker hur vi kan förbättra detta på vår hemsida.

Telefonen är vår butikstelefon som vi tyvärr endast svarar i mån av tid, vilket även telefonsvararen berättar.
Frågor kring din order hänvisas till order@dansbutiken.com, där får du snabbast svar och hittar även många svar kring retur på hemsidan.

Om du har fler frågor och/eller synpunkter är du varmt välkommen att höra av dig till oss igen till stockholm@dansbutiken.com eller order@dansbutiken.com.

Mvh Lovisa, butiksansvarig
Dansbutiken

Alltid varit bra

Jag har handlat här massor av gånger genom åren. Både i butiken i Stockholm och på nätet. Det har alltid fungerat bra. Bra hjälp i butiken och snabba leveranser vid näthandel.

28 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevlig och serviceinriktad…

Väldigt trevlig och serviceinriktad personal! Provade ut mitt första par tåspetsskor och han som hjälpte mig var verkligen rätt person på rätt plats! Jag var väldigt nervös, men han fick mig att känna mig trygg! Kan inte vänta på att få testa mina nya skor!😍

31 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Detta hände i Stockholms butiken för ca…

Detta hände i Stockholms butiken för ca 2-3 månader sedan.

Höll på att prata med personal för att få ett par latino dans skor att testa, men hon gick istället till någon annan kund och hjälpte de som om jag inte hade sagt någonting och jag fick inte hjälp efter mer än 5 minuter ståendes efter det.

Planen var alltså att byta ut ett par dansskor mot ett annat par.

Sedan när jag skulle byta ut dans skorna i kassan, skämde kassapersonalen ut mig framför alla då hon pratade väldigt högt och tydligt samtidigt som flera gäster fanns bakom mig och annan personal, och säger att jag har förstört dansskorna som jag ville returnera och byta ut.
Första gången jag kom dit rekommenderas jag att köpa en stålborste med skorna, och hon berättade för mig hur man skulle borsta men ingen sa något om hur försiktig man skulle borsta.

Jag hade endast borstat dansskorna så försiktigt som jag kunde då ingen visade mig hur man borstar de med stålborse. Materialet är mocka.
Jag hade endast testat dansskorna och försökte lära mig mycket försiktigt att borsta mockan men tydligen hade jag förstört de enligt henne.

Åkte hem besviken och fick inte byta ut skorna. Fick inget bra bemötande under besöket.
Jag hoppas att bemötandet blir bättre! Tack

10 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superbra varje gång jag varit dit

Superbra varje gång jag varit dit! Bästa Helena har hjälpt mig båda gångerna med utprovning av tåspetsskor och varit otroligt serviceinriktad och empatisk i sitt bemötande! Idag var de kort om personal i butiken men de gjorde verkligen sitt yttersta för att hjälpa till. Toppklass!

11 april 2023

Grym service

Grym service! Uppskattar att man kan ställa frågor om storlekar och få svar på mått.

25 mei 2022

Dit is Trustpilot