Dansk Logistik ApS Reviews 122

TrustScore 2.5 uit 5

2,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De var hurtig til at booke aftalen i kalenderen, og kommunikationen her var fin. På flyttedagen, ringer de 10 min før aftalt tid og meddeler forsinkelse, et par timer. Efterfølgende kan de... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dansk Logistik kunne ikke være dårligere, om de så prøvede. De kom 6 timer for sent, og endte med at være 28 timer forsinkede! Billeder og møbler beskadiget fordi de ikke var pakket ind! Ingen kommu... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi anvendte Dansk Logistik i December, som leverede jordens værste flytning hvor flere dyre møbler blev smadret og ting forsvandt. Flyttemændende prøvede sågar at sætte prisen op midt i flytningen... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores varmeste anbefalinger Flytningen gik så godt og kæmpe omhug med vores møbler og kasser. Ikke en eneste rids eller skår. De klarede og leverede et superflot arbejde. Vi var meget tilfredse vi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rederij

Geschreven door het bedrijf

Vores vision som Logistikfirma er, at tilbyde gennemsigtige, dedikerede og sikre logistikløsninger i hele landet. Dansk Logistik er en virksomhed i hastig vækst. Vi ønsker dermed en nær kundekontakt, for hele tiden at kunne optimerer vores ydelser, og øge vores forudsætning om at være Danmarks’ foretrukne og mest troværdige logistikpartner. Vores værdier: - Tillid og stærke forhold med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere - En fælles forståelse om Dansk Logistiks retning. - Stolthed og lidenskab for vores arbejde – hver eneste dag. - Kontinuerlig efteruddannelse, der inspirerer til innovative løsninger.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Anbefales Ikke!

På flyttedagen, ringer de 10 min før aftalt tid og meddeler forsinkelse, et par timer. Efterfølgende kan de ikke udføre opgaven, og jeg skal vente yderligere en time på at de hyrer en ekstern til at udføre opgaven.

Den eksterne ankommer, men har ikke fået besked om at der skal adskilles og påmonteres senge, så de står uden værktøj og må derfor tilkalde en tredje part.

Al kudos til det eksterne flytte bureau! De gjorde virkelig alt de kunne og udførte opgaven så fint.

Dansk Logistik til gengæld vil jeg på ingen måde anbefale. De svarer heller ikke på mine henvendelser.

19 april 2024

Vores varmeste anbefalinger

Vores varmeste anbefalinger
Flytningen gik så godt og kæmpe omhug med vores møbler og kasser.
Ikke en eneste rids eller skår.
De klarede og leverede et superflot arbejde. Vi var meget tilfredse vil til enhver tid anbefale dem

11 maart 2024

Hold jer væk

Hold jer væk.
Lutter af dårlig service i alt.
Jeg står tilbag
Skuffet, vred og mistillid over for folk når jeg endelig skal bruge om hjælp.

26 januari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Smadrede møbler for flere tusinde kroner, de hverken svarer eller erstatter skaderne.

Vi forsøgte at gå i dialog med Dansk Logistik om erstatning men de er stoppet med at svare til trods for at vi har gjort alt de har bedt om.

Hold jer langt langt væk, de er dybt useriøse og nægter at svare.

1 december 2019
Logo Dansk Logistik ApS

Antwoord van Dansk Logistik ApS

Kære "A",

Tak for din anmeldelse. Du har skrevet en anmeldelse om et andet firma. Vi har overtaget domænet www.dansk-logistik.dk i 2021, så din oplevelse med et andet firma i 2019 er ikke noget vi kan være ansvarlige omkring.

Vi håber du vil overveje denne anmeldelse, eller som minimum pointere, at din oplevelse er helt tilbage fra 2019.

De bedste hilsner,
Dansk-Logistik.DK

Brug ALDRIG dette firma…

Vi havde aftalt en flytning med Dannebrog i fredags d.31/7 kl.9.00.
De dukkede aldrig op og svarede aldrig på telefonen. Vi hørte aldrig fra dem.
Vi måtte derfor bruge flere timer på at finde et andet flyttefirma.
Så hold jer langt væk fra det firma.

2 augustus 2020

ADVARSEL BRUG IKKE DETTE FIRMA

ADVARSEL BRUG IKKE DETTE FIRMA de kom 6 timer for sent, de kunne ikke finde ud af at pakke vores ting så meget af vores inventar var smadret ved ankomst og bunden af kassrrne faldt ud. Tingene lå hulter til bulter i kasserne hældt ud på må og få. De smadrede vores nabos græsplæne med flyttebilen og er aldrig vendt tilbage i forhold til erstatning af de ting og den kunst vi fik ødelagt. Flytningen tog flere dage fordi der var for få mand på opgaven 3 i stedet for de 5 de habvde lovet. Alt i alt en frygtelig oplevelse.

15 juli 2020

vælg Dansk logistik ApS

Jeg er virkelig positiv overraskede. Der aftalen blev sat på plads, følte jeg mig virkelig tryg. Og tro mig det kommer i også til. Flytningen var helt som den skulle være.

31 maart 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flytningen gik fint, men

Flytningen gik fint , stille og rolige flyttefolk
Fik dog et par skader på nogle møbler , og fik at vide at jeg skulle skrive / sende billeder inden 15 dage.
Det har jeg gjort nu 4 gange !!
Og har stadig ikke hørt fra jer, super uprofessionelt!

28 maart 2020

Dansk Logistik er

Dansk Logistik kunne ikke være dårligere, om de så prøvede.
Ingen kommunikation og nu også umuligt at få erstatningssag afsluttet. Hold jer væk og se bort fra alle de falske gode anmeldelser.

16 maart 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.