DANSK TEKNOLOGI | Kun erhverv – ingeniørfirma siden 1982 Reviews 4

3. Ontwerpingenieur
  4. Fabricage-ingenieur
  5. Werktuigkundig ingenieur

Geschreven door het bedrijf

DANSK TEKNOLOGI er et rådgivende ingeniørfirma med base i Allerød og over 40 års erfaring. Vi arbejder udelukkende med erhvervskunder og leverer teknisk rådgivning og projektgennemførelse inden for bl.a. produktudvikling, produktionsteknologi og robotteknologi. Bemærk: Vi har ingen salg til private og er ikke tilknyttet andre virksomheder med lignende navn. CVR nr.: 13667543

3,3

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot og fed ur det virker bare…

Super flot og fed ur det virker bare som det skal og en kanon god kvalitet og den fedeste service jeg nogen sinde har fået da jeg har haft lidt bøvl med mit ur men vupti det blev løst og pga af den vilde gode service 👏👏👏

5 maart 2026

Kære Søren,
Din anmeldelse er desværre ved en fejl blevet tilknyttet vores virksomhed.

Vi har ikke noget at gøre med salg af ure eller smartwatches. Vores virksomhed, DANSK TEKNOLOGI, er en rådgivende ingeniørvirksomhed med CVR nr. 13667543 og er beliggende i Allerød. Vores officielle hjemmeside er www.dansk-teknologi.dk.

Det er naturligvis dejligt at høre, at du er glad for produktet. Da anmeldelsen imidlertid ikke vedrører vores virksomhed, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil slette den, så den ikke længere er forbundet med os.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 13 50 00, hvis du ønsker at få bekræftet ovenstående.

Ur gået i sort efter 3 måneder

Jeg fik et “Smartwatch Explorer” i fødselsdagsgave i april 2025, i juli 2025 er det så gået helt i sort. Jeg har skrevet en mail til jer for en uge siden, uden at i vender tilbage. Det kan ikke være rigtigt, at et ur kun skal virke i 3 måneder…

29 juli 2025

Kære Kim

Din anmeldelse er desværre ved en fejl blevet tilknyttet vores virksomhed. Vi har intet at gøre med salg af smartwatches. Vores virksomhed, DANSK TEKNOLOGI, er en rådgivende ingeniørvirksomhed med CVR nr. 13667543, beliggende i Allerød. Vores officielle hjemmeside er www.dansk-teknologi.dk.

Det firma, du sandsynligvis har haft kontakt med, ser ud til at promovere sig på www.dansk-tek.com og bruger desværre ordene: Dansk Teknologi, som et kvalitetsstempel for dansk design. Denne hjemmeside har INTET med os at gøre.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil slette din anmeldelse, så den ikke længere er forbundet med os. Du er velkommen til at ringe til mig på 48135000 for at bekræfte dette.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte og købte et smartwatch den…

Jeg bestilte og købte et smartwatch den 27.5.25. Nu 11.6 er uret stadig ikke modtaget 😡
Jeg har skrevet flere gange og efterlyst uret, men intet sker 👿
Så intet videre er det 699 kr ud af vinduet 🤔😔
Hvor er jeg skuffet 🥺🤯
Som førtidspensionist er 699 kr mange penge og jeg har ikke råd til bare at købe et nyt!
Jeg bruger uret ifm min genoptræning af lammelse efter blodprop, så det er vigtigt for mig…..

Køb ikke fra dette firma!!

11 juni 2025

Kære Helle,

Svindelfirma.

Havde set en blodtryksmåler, jeg kunne tænkke mig at prøve.
Sendte en mail til dem fordi der var et par ting som undrede mig.
De skriver de har dansk CVR nr. dette findes ikke på Virk???
De skriver de har hovedsæde i København, men deres adresse er i Oslo???
Hører selvfølgelig aldrig noget fra dem.
Big time svindel...

23 januari 2025

Kære Tina,

Din anmeldelse er desværre ved en fejl blevet tilknyttet vores virksomhed. Vi har intet at gøre med salg af blodtryksmålere. Vores virksomhed, DANSK TEKNOLOGI, er en rådgivende ingeniørvirksomhed med CVR nr. 13667543, beliggende i Allerød. Vores officielle hjemmeside er www.dansk-teknologi.dk.

DANSK TEKNOLOGI

Lees meer over geverifieerde reviews.