Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelige unge gutter, med godt humør og sans for kvalitet. Vi har fået lagt ekstra loftisolering og lavet ny gangbro på loftet. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet, og der blev rydde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To unge mænd med sans for service og kvalitet. Hurtig kontakt, pris med det samme og alle aftaler overholdt. Flot reperation af huller samt oprydning. De bedste anbefalinger herfra. M. Kildehøj

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejlig og god oplevelse. Super flinke unge gutter der virkelig knokler på, og holder deres aftale 👍. Dog vil jeg ønske de ikke tog for meget ind, og gjorde deres kunde helt færdig, og tog den ek... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemer voor isolatie

Geschreven door het bedrijf

Dansk BoligForbedring er en dedikeret isoleringsvirksomhed startet af barndomsvennerne Magnus Møller og William Høgh. Vi deler en fælles passion for miljømæssig bæredygtighed, optimal kvalitet og en fremragende kundekontakt. Vi startede Dansk BoligForbedring med ideologien om at firma bygger på et fælles mål om at reducere CO2-udledningen i Danmark og aktivt bidrage til at fremme en mere bæredygtig hverdag. Vi har adskillige års ekspertise inden for efterisolering af både lofter og hulmure. Magnus har tidligere selv stået for en afdeling med efterisolering i et større firma, inden vi valgte at gå selvstændige. Vores valg af isoleringsprodukter er omhyggeligt udvalgt med fokus på en optimal balance mellem miljøhensyn og kvalitet. Vi gør en dyd i at vores kunder føler sig trygge, velinformerede og tilfredse efter fuldendt arbejde. Kundeservice er en af vores mærkesager. Vi har været bedste kammerater siden barnsben af, og hver dag på arbejde er en sand fornøjelse. Mandskabet i firmaet består udelukkende af os to, og derfor kan vi fuldstændig stå inde for kvaliteten af vores arbejde og at vi altid ser et projekt til ende. Vores hovedkontor er beliggende i Århus og vi betjener kunder over hele Danmark.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fantastisk oplevelse

To super behagelige og flinke unge mennesker, ikke mindst mega professionelle. Arbejdet udført efter aftalen til en rigtig god pris, alt var i skønneste orden. Kan varmt anbefales.

23 oktober 2025

Hej Armine.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for du har været glad for hele forløbet!

Du må endelig ringe eller skrive hvis der er andet vi kan gøre for dig:)

En klar anbefaling.

To unge mænd med sans for service og kvalitet.
Hurtig kontakt, pris med det samme og alle aftaler overholdt.
Flot reperation af huller samt oprydning.
De bedste anbefalinger herfra.
M. Kildehøj

1 augustus 2025

Hej Mogens.

Tak for din 5-stjernet anmeldelse.

Vi er glade for at høre du er glad for din oplevelse hos os.

Du må endelig ringe eller skrive, hvis der er andet vi kan hjælpe med!:)

Behagelige unge gutter

Behagelige unge gutter, med godt humør og sans for kvalitet.
Vi har fået lagt ekstra loftisolering og lavet ny gangbro på loftet. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet, og der blev ryddet pænt op efter end arbejde.
Vi blev løbende informeret om hvor i processen de var, og fik lov at kigge med :-)

Vi vil varmt anbefale Dansk Boligforbedring, da vi er blevet behandlet meget godt fra start til slut.

19 juni 2025

Hej Pia.

Tusind tak for de skønne ord og din anmeldelse - det betyder meget!

Du skal altid være velkommen til at kontakte os hvis der er noget andet vi kan hjælpe med!:)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danskboligforbedring har udført loft…

Danskboligforbedring har udført loft isolation i vores hus. Det har været en god proces fra start til slut,yderst professionelle, hjælpsomme, arbejdet er blevet udført til punkt og prikke
Danskboligforbedring for min varmeste anbefalinger

8 mei 2025

Kære Hanne.

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for du har været glad og tilfreds med vores service.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er andet vi kan hjælpe med! :)

Mvh.
Dansk BoligForbedring

Bedste forbedring

Friske, imødekommende og ordentlige unge mennesker, der kan deres håndværk til fuld tilfredshed. Og så er omkostningerne helt rimelige!

24 april 2025

Hej Hans.

Tusind tak for de fine ord!

Vi er glade for du har været tilfreds med vores service.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er andet vi kan være behjælpelige med :)

Mvh.
Dansk BoligForbedring

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde fornøjelsen af at benytte…

Vi havde fornøjelsen af at benytte gutterne fra Danskboligforbedring til en hulmursisolering opgave af vores fleretagers hus i Aarhus N. Vi havde besøg af 5 virksomheder i alt i forbindelse med tilbud på opgaven - men vi valgte Danskboligforbedring (selvom de ikke var det billiges tilbud, men absolut heller ikke det dyreste) grundet deres god humør, klare og ligetil kommunikation samt deres professionelle tilgang, hvilket de leverede 110% i opgave udførslen. Det er endt med at flere naboer også har benyttet dem til lignende opgaver. Varmeste anbefalinger herfra!

22 april 2025

Hej Anders.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores arbejde.

Og tusind tak for god forplejning i form af sandwich og sodavand i lange baner:)

Isolering af loft

Danskboligforbedring har udført loft isolation i vores hus.
De har gennem hele processen været yderst professionelle, hjælpsomme og kommunikative.
Det har været en god proces fra start til slut, også til en rigtig god pris.

7 april 2025

Hej Lasse.

1000 tak for din søde anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores proces fra start til slut.

Hvis du har spørgsmål eller andet - er du altid velkommen til at ringe eller skrive, så står vi klar til at hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kommunikative og gode gennem hele…

Kommunikative og gode gennem hele processen. Vi fik både ordnet hulmur og isolering i loftet. De klarede det på en dag og ryddede rigtig pænt op efter sig.

24 maart 2025

Hej Peter.

Tusind tak for din søde anmeldelse - det sætter vi pris på!

Vi er glade for at du har været tilfreds med vores arbejde, service og oprydning.

Hvis du har spørgsmål eller andet, skal du være velkommen til at kontakte os!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk stykke arbejde af en virkelig kompetent og dygtig ung mand.. 😁
Virkelig god til at finde de små ting der løser udfordringerne, så det bliver løst til perfektion..
Tusind tak for godt arbejde William og Lasse..

21 maart 2025

Hej Martin.

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord!

Vi er glade for at du har haft en fantastik oplevelse med vores arbejde og service :)

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi oplevede en service helt I top.

Vi oplevede en service helt I top.
Meget venlige folk og prisen var helt fair.
Varmeste anbefaling herfra.

13 maart 2025

Hej Anne Mette.

Tusind tak for din søde anmeldelse - det sætter vi stor pris på :)

Vi er glade for at du har været glad for vores service.

Hvis du har spørgsmål eller andet - er du altid velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige haft besøg af to unge mænd…

Jeg har lige haft besøg af to unge mænd fra dansk boligforbedring og det var en rigtig god oplevelse rigtig flinke godt arbejde og de havde tid til at forklare om arbejdet og kørte ikke før de havde ryddet fint op så jeg kan kun anbefale dem

11 maart 2025

Hej Ole.

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores service, arbejde og oprydning.

Du skal være velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller andet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk arbejde og service der ydes…

Fantastisk arbejde og service der ydes af Dansk Boligforbedring.
De bedste anbefalinger herfra

6 februari 2025

Hej Lene.

Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse. Det betyder meget for os.

Vi er glade for du har været tilfreds med vores service og arbejde.

Du skal være velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller andet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fra første kontakt fået udsøgt…

Vi har fra første kontakt fået udsøgt og venlig service af to rigtig rare og venlige mænd som svarede hurtigt på alle spørgsmål vi havde. Vi fik en fornuftig pris og arbejdet er blevet udført til punkt og prikke. Danskboligforbedring for vores varmeste anbefalinger.

25 februari 2025

Hej Danny.

Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at du har været tilfreds med kvalitet, pris og udførelse.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller andet - er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Fantastisk arbejde!

Jeg har netop fået mit hus isoleret af Dansk Boligforbedring, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. De to unge mænd, der udførte arbejdet, var utroligt dygtige og professionelle fra start til slut. De arbejdede hurtigt og effektivt, samtidig med at de var grundige og omhyggelige.

Kommunikationen var også i top – jeg blev holdt opdateret gennem hele processen, og de svarede gerne på mine spørgsmål. Mit hus føles allerede varmere, og jeg er meget tilfreds med resultatet.

Hvis du overvejer at få isoleret din bolig, kan jeg helt klart anbefale Dansk Boligforbedring!

3 februari 2025

Rigtig godt firma

Rigtig godt firma. God pris, god rådgivning, imødekommende, arbejder meget effektiv, super flot resultat.
Jeg har været meget glad for deres samarbejde.
Jeg vil helt klart anbefale andre at bruge
Dk-Efterisolering

15 mei 2024

Kære Jeanette.

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi bestræber os altid på at levere den bedste oplevelse til vores kunder.

Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller har spørgsmål, er vores team altid klar til at hjælpe dig.

Mvh
DK-Efterisolering

Lees meer over geverifieerde reviews.