Dårlig oplevelse
I vores kompleks er jeg ej ejer af en garage sammen med 2 andre bruger (derfor 3 porte i samme rum). Min nabo for udfordringer med sin garage åbner, og har derfor kontaktet Danskportindustri for montage af en ny. Da jeg skal på arbejde om morgenen åbner jeg min port og beder montøren om at flytte sin bil, så jeg kan komme ud. Montøren spørger i den forbindelse om jeg vil lade porten stå åben, så han kan få dagslys ind i garagen. Han lover at lukke porten manuelt herefter, da han ikke har fjernbetjeningen. Da jeg kommer fra arbejde kan jeg ikke åbne porten. Jeg ringer til firmaet, forklarer hvad min udfordring er, og at de må få løst problemet, da det er ret påfaldende at den ikke virker efter at de har været der. Montør, chefen afviser at det på nogen måder kan være dem der kan være årsag, og at port åbner går i stykker med tiden. Chefen og montøren en utrolig ubehagelig, ikke på nogen måde service mindet. Da jeg omsider for adgang til garagen igennem min nabos port, viser det sig at montøren har frakoblet motoren for at kunne lukke porten manuelt. Dette har jeg som alm. bruger ingen forstand på, men mener at et (proff) firma burde have fortalt mig dette. Jeg advarer andre om at bruge dette firma, da de på ingen måde vil tage ansvar! er utrolig lidt service mindet!
2 augustus 2022
Review zonder uitnodiging