Extremely poor customer service. Didn’t turn up on the agreed day, twice, without prior notice. I’d never use them again
Bedrijf heeft geantwoord
Fandt Dansk rens hjemmeside på nettet og kontaktede dem telefonisk. Alexander sendte et tilbud, hurtig dato, ok pris og gode oplysninger om processen. Underskrev digitalt, og arbejdet med at få ren... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det har været en fin oplevelse med Dansk Rens da de skulle rense belægning hos os privat. Kunne måske have ønsket os at fugesandet blev lagt på enten samme dato som rens eller dagen efter da alle ting... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rensning af terrassefliser i Hillerød, som var hårdt angrebet af flisepest. Ankom til tiden, og arbejdet blev udført præcist som forventet - og lidt til. Vi vender tilbage med en ordre mere i efte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi behandler alle fliser og overflader, så de bliver som nye igen. Vores services tilbydes på hele Sjælland. Vi benytter udelukkende danskproducerede produkter, der er godkendt af Miljøstyrelsen.
Industrivænget 8, 4622, Havdrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Har været tilfreds med arbejdet. Den første aftale der blev lavet blev glemt af firmaet, så derfor kun 4 stjerner.

Antwoord van Dansk Rens
Rensning af terrassefliser i Hillerød, som var hårdt angrebet af flisepest.
Ankom til tiden, og arbejdet blev udført præcist som forventet - og lidt til.
Vi vender tilbage med en ordre mere i efteråret med rensning af tag.
Mine bedste anbefalinger af Dansk Rens til andre !

Antwoord van Dansk Rens
Vi har fået renset vores terrasse og er yderst tilfredse.
God kommunikation og alle aftaler er blevet overholdt.
Stor ros og anbefalinger herfra

Hej Dansk Rens.
Her i Bredgade 12-14, er vi godt tilfredse, med det udførte arbejde.
Alle aftaler om tider blev overholdt, så alt er OK.
M.V.H.
Leif Thomsen.
Formand i AB Bredgade 12-14

Antwoord van Dansk Rens
Vi har fået udført fliserens inkl. imprægnering og er yderst tilfredse med resultatet.
Rigtig god og høflig service hele vejen igennem.
Vi kan give de bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Dansk Rens
Venlige mennesker og godt udført arbejde på min lille terasse.
God information undervejs på mail.
Prisen var også en god oplevelse.

Antwoord van Dansk Rens
Meget professionelt, venlig betjening, det kan jeg godt anbefale.
Resultatet er helt i top

Antwoord van Dansk Rens
Alle aftaler er overholdt og med god kommunikation med personalet og firmaet. Prisen var som aftalt og behandlingen med algerens på tag blev foretaget til tiden. Det var en god oplevelse. Resultatet af en algebehandling viser sig imidlertid først efter nogle uger, så det kan være svært at give stjerner efter exceptionel behandling selvom oplevelsen var god. - Kan absolut anbefales.
Hej
En uge efter rens af vores fliser kom DanskRens på besøg igen og udførte imprægneringen. Det var effektivt og omhyggeligt, og vi er meget tilfredse.

Antwoord van Dansk Rens
Kom til den aftalte tid. Udførte arbejdet godt. Det kunne ses på fliserne, at det var effektivt ar4bejde. Nu er fliserne som nye, selvom de har femten år på bagen!!!!

Antwoord van Dansk Rens
Umiddelbart veludført arbejde, men må dog afvente effektiviteten af det anvendte algebehandlingsprodukt.
Servicen var i top med en venlig og kompetent medarbejder

Antwoord van Dansk Rens
Meget tilfredsstillende resultat. Vik fik fliserens med imprægnering på terrassen. Fliserne er som nye, så tak for det.

Antwoord van Dansk Rens
Gode priser og godt udført arbejde. Læg dertil rigtig servicemindet kommunikation og venlige medarbejdere der udførte arbejdet.
De har mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van Dansk Rens
Vi har fået en "ny" terrasse og resultatet er super flot til en rigtig god pris.

Antwoord van Dansk Rens
Jeg er meget tilfreds med arbejdet, alt flisepest er fjernet fra vores fliser. Det var en meget effektiv og ordentlig håndværker, som vi var meget tilfreds med.
Vi kan på det varmeste anbefale både håndværkeren og firmaet.
MVH Lis

Antwoord van Dansk Rens
Kom som aftalt, arbejdet hurtig og effektivt super flot arbejde og fået næsten nye fliser😊 intet at klage over og vil bruge dem igen

Antwoord van Dansk Rens
Rigtig fint og godt arbejde blev udført idag af Dansk Rens. De rensede tagrender, vaskede træteresse og lavede algebehandling af tag. Jeg synes også det er godt at Dansk Rens er opmærksom på ikke at udlede algebehandling til nedløb, som ikke går til kloaksystemet for at passe på miljøet.
TEK 25.03.2021