Jeg fik et tilbud på at få renset en stor hjørnesofa og div pynte pyder. Jysk algeservice kom som aftalt, dog var slut resultatet meget mangelfuldt. Vi kunne faktisk ikke se at der var renset noge... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har aldrig benyttet mig af et renseservice firma før. Vi fik renset en 3-pers. lys uld sofa pga. mange beskidte pletter fra børn. Firmaet kommer som aftalt. Ham som udførte arbejdet, gennemgik hvilke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil på det kraftigste fraråde at bruge dette firma. Mine forældre sendte et tæppe til rensning, men efter 14 dage uden information måtte de selv kontakte firmaet for at få oplyst, hvad der var ske... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har et rigtig lækkert tæppe fra Kastall som jeg har købt i Illums Bolighus for 5 år siden. Men da jeg har 2 drenge på 7 år er det blevet godt brugt gennem årene, og jeg var bange for om skaderne var p... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Professionel rens af møbler, tæpper, fliser, facader m.m
Contactgegevens
Nørre Bygade 26, 7100, vejle, Denemarken
- info@danskrenseservice.dk
- danskrenseservice.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fremragende service
Fremragende service. Tak for en super rensning af min sofa. Det trængte virkelig. :)
Jeg vil advare alle mod at bruge…
Jeg vil advare alle mod at bruge firmaet Dansk Rense-Service Danmark fra Vejle.
Da jeg pakkede mit ret dyre tæppe ud var det ødelagt af kæmpe store rustfarvede skjolder. Se fotoes.
Jeg kontaktede selvfølgelig firmaet - sendte billederne og fik den besked at det var mus der havde tisset på det. Det er sgu store mus man har i Vejle😂😂😂. I øvrigt var plastikken det var pakket ind i ikke gnavet igennem. Jeg foreslog først at de betalte mig halvdelen af det jeg havde givet for det - ca. 15000 kr. Da de ikke ville det forslog jeg 3000k kr for dog i det mindste at få lidt til et nyt tæppe. Det nægtede de også. Da mit forsikringsselskab ikke vil dække og de ikke vil bruge deres. Må jeg jo nok opgive men har oplyst dem om at jeg slår det op på de sociale medier og anmelder det på trustpilot - hvilket har fået dem til true mig med politianmeldes. Det ser jeg frem til med sindsro😂😂😂.
De bedste hilsner
Niels.