Supergrappige gepersonaliseerde tekst op de mok die ik nu iedere dag op mijn werk gebruik en collega’s heb geënthousiasmeerd ze ook te kopen! Alleen…. Hij is gister kapot gevallen 😭😭 probeer m te li... Toon meer
Superfijne website en geweldige service. Kwaliteit is prima, mooie afwerking van de teksten, blijft ook mooi na het wassen. I.v.m. de Corona maatregelen en stormloop op de mondkapjes... werd er zeer... Toon meer
-Update- Er is contact geweest met Darum klantenservice en klacht is snel en naar onze tevredenheid afgehandeld. Prima!! Mondkapjes zijn slappe stukjes stof. Het lubbert aan alle kanten. Dus nerge... Toon meer
Ik heb cintact gehad met Darum omdat ik graag een mok wilde die van kleur veranderde, maar dan met een andere tekst erop. Dat kon! Ik kreeg een link doorgestuurd waarop ik zelf de tekst in kon vulle... Toon meer
Kleding die past bij iedere situatie
Nederland
- klantenservice@darum.nl
- darum.nl
Vraagt klanten om een review
De vrolijkheid in jullie benadering
De vrolijkheid in jullie benadering, daar hou ik van!!
Al meerder leuke reacties mogen…
Al meerder leuke reacties mogen ontvangen
Service
Besteld, en binnen een paar dagen ontvangen.
En je kunt na ontvangst achteraf betalen.
Goede service.
Heb de mondkapjes in goede ontvangst…
Heb de mondkapjes in goede ontvangst gekregen en ze zijn helemaal geweldig!!!
Mondkapjes en parkeerkaart
Nadat ik de mondkapjes heb gekregen bleek er geen parkeerkaart bij te zitten. Deze fout werd al snel dubbel en dwars rechtgezet.
Mondkapjes: goed!
Parkeerkaarten: goed!
Ik had beter materiaal verwacht van de…
Ik had beter materiaal verwacht van de mondkapjes.
Het zijn net panty's
Ze hebben ook 2 lussen aan beide kanten die je om je oren hangt.
Materiaal wordt gauw slap en er komen vouwen in en zakt af.
Ze blijven dus niet goed zitten.
Heel jammer, maar het idee en de teksten zijn leuk!
leuke spullen
Toffe items
Snelle levering, goede kwaliteit en supertoffe items.
leuken dingen een het was goed afgegeven
De leukste mondkapjes snel geleverd
De leukste mondkapjes snel geleverd, goede service.
Heel blij mee!
Hele fijne persoonlijke benadering
Superfijne website en geweldige service.
I.v.m. de Corona maatregelen en stormloop op de mondkapjes... werd er zeer snel gereageerd op onze vragen. Over de levering werd je goed, duidelijk en snel op de hoogte gebracht. Hele fijne ervaring en mocht ik weer moeten bestellen dan is dit mijn eerste keus. TOP service!!!
Leuke items en snel verzonden
Leuke items en snel verzonden. Tevreden mee!
Schitterende mondkapjes
Schitterende mondkapjes.
Opening voor het filter is wel groot waardoor hij kan gaan schuiven. Maar de de algehele pasvorm maakt dat weer goed.
Snelle levering en mooie kwaliteit van…
Snelle levering en mooie kwaliteit van de hoodies! En de maat was ook perfect. Blij mee :-)
snelle levering en goede kwaliteit
Ik heb de mondkapjes met 'gewoon je bek…
Ik heb de mondkapjes met 'gewoon je bek houden' van jullie en daar heb ik een bak negatieve commentaar op gekregen dat ik vanaf nu in elke winkel het mondkapje standaard op doe. Schijt of ik iemand op zijn tenen trap. Hahahahaha
Mondkapjes zijn slappe stukjes stof
-Update-
Mondkapjes zijn slappe stukjes stof. Het lubbert aan alle kanten. Dus nergens sluit het aan. Op de neus zit ook geen clipje. En omdat het hygiënische producten betreft kun je het ook niet terugsturen. Kapjes zijn niet apart verpakt, dus moet je ze ook nog eens allemaal houden. MISKOOP!

Antwoord van DARUM