Mega ubehagelig situation. Ejeren af virksomheden kontakter mig privat på Messenger fordi, at jeg har forsøgt at sælge en Moon Light fra hendes virksomhed på nogle Facebook grupper. Hun kon... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte cluster lashes hjem på abonnement, og må ærlig indrømme, det er de flotteste clusters, og set frem til ikke at skal bekymre mig om at have vipper hjemme i fremtiden
For en førstegangsbruger af vippe-trenden er jeg mere end tilfreds med Dasabeauty. Har været bange for at få dem lavet men efter at have forhørt mig hos nogle veninder valgte jeg at få mine lavet... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg var inde hos Dasabeauty på Frederiksberg og købe nogle produkter til min kæreste, som er nyopstartet vippetekniker! Vi fik en mega god service derinde og de svarede på alle vores spørgsmål! kæmpe anbefaling til dasabeauty!

Antwoord van Dasabeauty
Flotteste og mest holdbare vipper og fantastiske produkter 🤩🤩
Jeg er selv vippeteknikker og kan godt skrive under på at både lim og superbonder fungerer rigtig godt til at lave vipper med. Knus Julie - @sassy_lashyy

Antwoord van Dasabeauty
This girl is literally the best lash technician in Denmark, And I have tried many! She never disappoints and she provides us with the most beautiful fluffy lashes and of great quality! Dasabeauty you deserve all the stars and thank you so much for the great service, always 💯💕

Antwoord van Dasabeauty
Først og fremmest vil jeg gerne takke Dasa beauty, får at have reddet mine vipper men faktisk også mit selvværd. Jeg har igennem et år, været hos forskellige vippeteknikker. Jeg har oplevet at jeg havde mistet mange af mine vipper, da deres isolation af vipperne, og produkter ikke har været hensynsfuldt. Da jeg så kom til Dasa beauty, fik mine vipper lov til at vokse, selvom jeg får lavet vipper. Hendes vipper har en god kvalitet, og de er bløde og holdbar.

Antwoord van Dasabeauty
Jeg har lavet vipper i nogle år hos DB. Ingen andre får lov til at udfører det gode stykke arbejde, udover hende! Bestemt den bedste vippetekniker, som har styr på at holde vores vipper sunde, hun er utrolig god til at give råd, til hvordan man plejer sine vipper bedst muligt. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben, også får jeg en masse positive komplimenter på mine lashes! Jeg kan uden tvivl anbefale DB!

Antwoord van Dasabeauty
Bestilte nogle vipper til min søster, og fik produkterne hurtigt uden noget bøvl. Helt klar det bedste sted og kvaliteten er i top!

Antwoord van Dasabeauty
Dasabeautys produkter er virkelig gode, og jeg er glad for de kom på markedet. Jeg har prøvet utallige vippebakker, men intet kan slå disse. De er både bløde og sorte, og så er de super nemme at arbejde med. Kundeservicen er også helt i top, jeg havde et par spørgsmål og det hjalp de mig med at få besvaret. Kan ikke andet end at anbefale Dasabeauty

Lashes i verdens klasse!
Har nu hermed bestilt mit andet sæt af Daniela strip lashene, efter 3 måneders brug (brugt mere end 25 gange) af mit gamle par. Jeg er stadigvæk ikke blevet træt af dem, de sidder lige så flotte og står stadig snore lige som da jeg bestilte dem første gang. Og det nye packaging smigre kun de lækre lashes!
Har siden hen også bestilt Vivian, der er mere overdrevet, som jeg bruger til fester og bryllupper 😍
Når man først får fingrene i dasabeautys lashes, vender man ikke tilbage! Tak for den hurtige fragt og nemme kundeservice også ❤️

Antwoord van Dasabeauty
Fantastisk service, søde og hjælpsomme. De smukkeste og mest holdbare vipper, får man hos Dasabeauty. Har sågar prøvet deres lim, og det kan ikke fås bedre end lige her. Meget tilfreds stamkunde:)

Antwoord van Dasabeauty
Lees meer over geverifieerde reviews.