Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag returnerade två plagg; det tagit flera veckor för Davida att godkänna retur och nu när de äntligen gjort det visar det sig att de fortfarande kräver betalning för ett av plaggen fast jag skickat d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde en jättefin tröja som passade perfekt. Jag har köpt plagg från Davida förut men då i butik. Urvalet är mycket större på nätet så jag kommer att handla där i fortsättningen. Jag älskar kashmi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Älskar Davidas fina cashmere plagg. Fantastisk kvalitet och blev även mycket uppskattad som gåva till bästa väninnan! Har tvättat dem flera ggr och de håller sig så fina med lite omsorg och om det up... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Köpte ett set med tröja + byxa i Kashmir för snart ett år sedan. Tröjan är fantastisk! Mjuk och varm, använder den i stort sett varje dag. Rekommenderar starkt! Byxornas kvalitet var det dock s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Cashmere for every one, for every occasion

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättebra o fin förpackning o detaljer…

Jättebra o fin förpackning o detaljer med knoppen

10 augustus 2022

Antwoord van Davida

Tack för det trevliga omdömet - härligt att du uppskattar våra extra tillbehör!

Vi är måna om att våra kunder skall kunna ta väl hand om sina kläder från oss så det är kul att höra att tillbehören tycks om.

Ha en jättefin sommar!

Älskar Davidas fina cashmere plagg

Har tvättat dem flera ggr och de håller sig så fina med lite omsorg och om det uppstår noppror så är det enkelt åtgärdat med den lilla specialkammen som följer med. Leveranser och ev retur har också fungerat väl. Nöjd kund!

8 augustus 2022

Hej Susanne,

Tack för det fina omdömet och för din kommentar - väldigt kul att du är så nöjd med oss och våra produkter.

Hoppas kläderna skall tjäna både dig och din väninna väl i många år framåt!

Ha en jättefin sommar.

Jeg bestilte en genser

Jeg bestilte en genser, og fikk beskjed om at det var underveis. Men så fikk jeg beskjed via posten at den var returnert! Jeg haddde ikke mottatt noen genser, og derfor heller ikke returnert noe. Jeg ringte posten, som sa at feilen trolig lå hos avsender, dvs Davida, som hadde satt på returlapp? Jeg skrev så en e-mail til Davida og forklarte hva som hadde hendt, og ba om at genseren skulle sendes igjen. Jeg hørte ingenting, fikk ingen genser, og måtte betale kr. 59,- til Klarna for returnert vare?!!
Dårlig håndtering og dårlig service!

8 augustus 2022

Antwoord van Davida

Tack för ditt omdöme och för din kommentar.

Vi ber om ursäkt för det och vill självklart hjälpa dig få detta löst!

Tyvärr behöver vi lite mer information än vad som finns i ditt omdöme för att lösa ärendet åt dig.
Om du skriver till oss på kundtjänst så hjälper vi dig gärna, vår adress är service@davida.se

Ha en jättefin tisdag så länge!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kashmirtröja

Jag är jättenöjd med min tröja

7 augustus 2022

Hej Ann-Margret,

Tack för ditt omdöme!

Jättebra att du är nöjd med tröjan - om där är något annat som är fel så lyssnar vi gärna på dina åsikter.

Ha en jättefin sommar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkter o material som ska upplevas

Produkter o material som ska upplevas. Så sköna o framförallt ”lätta” att ha på sig, en lite lyxig känsla! För min del ledde en produkt till flera……//Lisbeth

7 augustus 2022

Hej Lisbeth,

Tack för omdömet och för den fina kommentaren.

Härligt att höra att du trivs med kläderna - hoppas du får många tillfällen att njuta av dem!

Ha en härlig sommar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt fin kvalitet på produkterna

Otroligt fin kvalitet på produkterna. Motsvarar mina förväntningar utifrån hemsidans bild och information. Fint paketerade produkter. Snabb leverans.

6 augustus 2022

Hej Elisabeth,

Tack så mycket för omdömet - kul att du är nöjd med både produkten och vår marknadsföring!

Vi jobbar hårt för att ha en verklighetsförankrad marknadsföring och det är jättekul att höra att den skapat rätt förväntningar.

Hoppas du får en underbar sommar!

Bra tröjor

Kvalité, snabb leverans. Nöjd.

5 augustus 2022

Hej BN,

Tack för det fina omdömet, kul att höra att du är nöjd.

Ha en jättefin sommar - hoppas du får njuta av kläderna!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och tröjan motsvarade…

Snabb leverans och tröjan motsvarade absolut mina högt ställda förväntningar

4 augustus 2022

Hej Lena,

Tack för omdömet och för den fina kommentaren - jättekul att vi har motsvarat dina förväntningar!

Hoppas du får en fortsatt skön sommar.

Snabb service.

1 augustus 2022

Hej Berit,

Tack för det fina omdömet - trevligt att du är nöjd med vår service!

Hoppas du fortsatt får en jättefin sommar.

Mycket bra tack

31 juli 2022

Hej Birgitta,
Tack så jättemycket för din feedback!
Vi är glad att du tyckte om ditt nya plagg, och hoppas den kommer att komma väl till användning.

Toppen

Bra info om eventuella retur

29 juli 2022

Hej Agneta,
Tack så jättemycket för din feedback!
Vi är glada att du är nöjd med vår service, och uppskattar att höra att vår information var bra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tröjan jag beställde levererades snabbt…

Tröjan jag beställde levererades snabbt och var exakt som på bilden och som jag föreställt mig. Fick dessutom med en liten ”borste” för att kunna hålla tröjan fri från noppor som lätt uppstår annars. Supernöjd!

25 juli 2022

Hej Anna Helena,
Tack så jättemycket för din feedback!
Va glada vi är att höra att tröjan var som du föreställde dig, och att du uppskattade vår cashmerekamm.
Vi hoppas att tröjan kommer att komma väl till användning.

Fantastiskt

24 juli 2022

Hej Lisbet,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin tröja och fin färg

Fin tröja och fin färg, men det har varit för varmt att använda just nu.

24 juli 2022

Hej Britt,
Tack så jättemycket för din feedback!
Vi är glad att du tyckte om din tröja, och hoppas den kommer att komma väl till användning nu när vi går mot kallare tider igen.

Hej Sandra,

Toppen kvalitet

Toppen kvalitet, snabbt leverans.

22 juli 2022

Meget fornøyd

21 juli 2022

Hej Britt,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kvalitet

Har handlat många tröjor o jumprar från er under många år och det har alltid fingerat bra. Ända sedan ni hade direktförsäljning via ett större hotell i Sthlm genom agenter.
Strålande kvalitet ända tills för ca ett år sedan.
Idag är de tunna och man ser igenom. Synd!!! Jag gör nog en paus av denanledningen.
För övrigt snabb leverans och inga problem.
Tack för att jag fått tillfälle att
Meddela detta.
Med vänliga hälsningar
Christina

20 juli 2022

Hej Christina,
Tack för din feedback!
Va tråkigt att höra att du tycker att vår kvalité har förändrats. Vi använder oss av samma producent som vi har gjort i många, många år och ingenting har ändrats.
Det kan vara stor skillnad mellan olika modeller och färger - kan det vara det som du märker av?
Vi skulle uppskatta att höra mer om din upplevelse och du får jättegärna höra av dig till oss på service@davida.se

Om vi inte hör från dig så önskar vi dig en underbar augusti.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt tröja och supersnabb leverans

Perfekt tröja och supersnabb leverans! 🙌🏼

17 juli 2022

Hej Sanna,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.