19 januari een pokemon collection day box gekocht bij davidptcg. Het zou 3 februari binnen moeten komen maar ik heb nooit wat ontvangen, hierop 5 mailtjes gestuurd over een tijdsspanne van 1.5 week ma... Toon meer

David packs!, Echt een onwijs leuke streams, super beleefd, super sociaal, eerlijk en oprecht. Wij hebben zeer goede ervaringen met Davidpacks. Meerdere keren besteld. Meerdere keren opgestuurd g... Toon meer

Je kunt davidpacks volgen via TikTok. Elke woensdag tot en met Zondag vanaf 11uur.Daar worden live un wrappes gedaan. Zo heb ik Davidpacks leren kennen. Ik bestel er graag wegens de betrouwbaarheid,s... Toon meer

David is een hele enthousiaste en grappige man. Hij had bij mij een extra Blastoise EX erbij gestuurd omdat ik geen geluk had uit mijn packs… heel attent👍🏼 Het pakketje was ook goed beschermd met b... Toon meer

1. Kaartenwinkel

David Packs is een Rip & Ship livestreamer op Tiktok, via deze website kun je producten kopen die in de live worden geopend. Tevens kan er gekozen worden om ze "sealed" thuis opgestuurd te krijgen. Hier mag je zelf voor kiezen.

4,5

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Pakjes zijn mooi ingepakt en alles zit…

Pakjes zijn mooi ingepakt en alles zit goed vast. Kaartjes zitten lekker veilig zelf op weg naar belgië!
Goede comunicatie als er vragen zijn en altijd gezellig praten!

10 november 2023

Antwoord van David Packs

Bedankt voor je fijne review! Wij doen ons best om alles goed te verpakken heel erg leuk om te lezen dat dat gewaardeerd word!
~David

Spijt dat ik hier mijn geld aan uitgegeven heb

Vindt het heel triest dat je bij deze verkoper zonder bericht geblokkeerd wordt, zelfs na het maken van een mondelinge afspraak.

Beste,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat U dit is overkomen. Na afhandeling van onze afspraken met U heb ik helaas moeten besluiten het contact met U te verbreken. Dit was nadat U alle spulletjes die aan u toebehoren had ontvangen. Dit was geen makkelijke keuze om te maken.

Desondanks deze negatieve review wil ik U het beste wensen en koester ik de leuke tijden die we hebben meegemaakt, bedankt daarvoor.

Mvg,

~David

Betrouwbaar en zeer vriendelijk

Een hele vriendelijke streamer op tik tok, heeft echt een hart van goud! Snelle en correcte verzending. Ik zou zekers aanraden om iets te bestellen bij David Packs!

Dankjewel!!

Geweldige winkel!

Fijne, vriendelijke verkoper die met een hoop sfeer en enthousiasme zijn werk doet! Ik raad het zeker aan.

Heel tof, dankjewel!

Alles tip top in orde

David heeft een zeer leuke interactieve live op Tik Tok. Bestellingen worden op correcte wijze behandeld.

Antwoord van David Packs

Bedankt! Helemaal qua verpakken doen wij ons best dus dankjewel!

Geweldig

Lieve leuke gezellige streamer, super leuke community

Antwoord van David Packs

Bedankt voor je review! superfijn!

top winkel.

nette en duidelijke website, eerlijk en betrouwbaar.

Heel erg bedankt!

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel. Lieve mensen die je herkennen. Altijd behulpzaam. Snelle verzending en goed verpakt. Helpen je op weg als je net begint. Geven eerlijk advies en tips. Nette prijzen.

1 november 2023

Bedankt voor je review!

David packs!

David packs!,

Echt een onwijs leuke streams, super beleefd, super sociaal, eerlijk en oprecht. Wij hebben zeer goede ervaringen met Davidpacks. Meerdere keren besteld. Meerdere keren opgestuurd gekregen. Het zag er allemaal goed en verzorgd uit. Alles word optijd verstuurd en bezorgd!
Echt een onwijze aanrader!

20 november 2023

Heel erg bedankt!!

Super!

Hele lieve live streamer! Houdt zich altijd aan zijn woord! Zeker weten een aanrader! Echt wel 5 sterren waard!!✨️✨️

20 november 2023

Heel tof dankjewel!