Lækkert sengetøj i fine milde farver. Sengetøjet er både blødt og knasende sprødt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert købe flere sæt i fremtiden.
🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetøj Percale i 100 % øko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... Toon meer
Sindssygt lækkert sengetøj - det giver følelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kølende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept på hjemmesiden - hurtig og ukomplice... Toon meer
Jeg har efterhånden købt en del sengetøj fra DAWN og er altid meget glad for oplevelsen. Det er utrolig lækkert sengetøj i den skønneste kvalitet. Leveringstiden er meget hurtig. Alt fungerer bare hel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Denemarken
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk kundeservice
Kontaktede Dawn Designs kundeservice for at høre hvornår de fik vare på lager, efter der i lang tid ikke har været vare på lager. Jeg oplevede en lynhurtig, personlig og grundig besvarelse og en lyst til at hjælpe. Og inden jeg nåede at svare på mailen, var de proaktive og fuldte op på min henvendelse. Det vidste sig at de havde sendt en leverance til KAIKU, så de anbefalede mig at tjekke om den ønskede farve var at finde på deres webshop. Og heldigt for mig. Har lige fået en besked om at mit sengetøj bliver leveret i morgen.
Håber produktet er lige så godt som Kundeservicen. For den fejler absolut ikke noget. Tak til Thomas og teamet for god behandling.

Rigtig god oplevelse
Min datter ønskede sig sengesæt i fødselsdagsgave. Det var udsolgt alle steder. Prøvede at skrive til Dawn Designs ang. hvornår det forventedes at være på lager igen. Var så heldig at de havde nogle få sæt liggende. Efter et par skriverier frem og tilbage, mobilepay overførsel og Thomas, der fandt en pakkeshop med sen afhentning, lykkedes det at få sengesættet frem til fødseldagen, og det vakte stor glæde.

Antwoord van DAWN DESIGNS
Jeg har haft den fedeste oplevelse med…
Jeg har haft den fedeste oplevelse med DAWN DESIGNS 🤩
Har skrevet med Thomas
meget behagelig mail korrespondance
Tusind tak til DAWN DESIGNS.
Glæder mig meget til at købe jeres sengetøj 😊

Antwoord van DAWN DESIGNS
Super god service og fantastisk dejligt…
Super god service og fantastisk dejligt sengetøj som lever op til hvad de lover👍

Sengelinned.
Sengelinned.
Jeg havde købt det lækre sengelinned, desværre var der lidt problemer med størrelsen. Dette problem blev løst på bedste måde, meget professionelt.
Fantastisk kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale DAWN DESIGNS

Antwoord van DAWN DESIGNS
God levering, Lagnerne var bare perfekte.…
Det lagen vi købte var bare perfekte størrelse og også i brug.En God oplevelse.vi håber at nr. 2 lagen er det samme. Vi venter på at få vores dynebetræk og pudevår. Dawn er en god oplevelse.

Strik og service i top
Elsker deres strik og super gode betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️byttede noget i dag m en lille fejl og fik en SUPER service..Bare toppen tak
Et virkelig godt produkt
Et virkelig godt produkt - dog lidt stort. Men efter lidt mails så fik jeg refunderet halvdelen af beløbet som kompensation. Men produktet er virkelig godt og føles frisk - også efter et par uger uden vask

Antwoord van DAWN DESIGNS
Vi er super glade for at sove i Jeres…
Vi er super glade for at sove i Jeres sengetøj. Det virker blødt, svalt og rent at sove i - nu på 3. uge. Virkelig tilfreds med Jeres produkt
Meget hurtig levering
Køber snart flere sæt som gaver til mine børn.

Allergisk reaktion
Efter at have set Løvens Hule, var jeg enormt hurtig til at købe ind på den gode ide, det vil både være godt for miljøet og min pengepung, en win win situation troede jeg.
Efter en uge med sengetøjet, hvor jeg ellers var meget tilfreds med produkt, oplevede jeg røde plagmager og knopper over meget af min krop, samt ubehagelig kløe. Jeg købte bla. sengetøjet grundet StayFresh behandlingen, hvor sengetøjet bliver vasket i sølvsalt. Desværre har jeg siden hen fundet ud af sølvsalt bestemt ikke er sundt for krop eller helbred, og faktisk frarådes af forbrugerrådet. Derudover er metaller, såsom sølv et af de hyppigste kontaktallergi i Danmark. Allergien har i mit tilfælde vist sig som eksem.
Jeg er enormt skuffet og ærgelig, og derudover er SU- pengepungen endnu tyndere end før.

Antwoord van DAWN DESIGNS
Full satisfaction with the products
Quick delivery, great and friendly customer service (via email) and full satisfaction with the products.

dejligt og behageligt sengetøj
Go' kvalitet
hurtigt svar
og levering i top
vil gerne købe mere, når det igen er på lager:-)

Lækkert & Svedigt
Virkelig lækkert sengetøj som udgangspunkt.
Vil dog gøre opmærksom på at det er ufatteligt varmt og huden “ånder” ikke særlig godt i sengetøjet desværre. Så forbered dig på en svedetur om natten 😅

Antwoord van DAWN DESIGNS
It is soooo nice to sleep in
It is soooo nice to sleep in, and really feels fresh a long time. I will buy to both of my children :-)

Antwoord van DAWN DESIGNS
Elsker det friske dyne- og…
Elsker det friske dyne- og hovedpudebetræk Jeg længes efter I får lagner på lager.

Antwoord van DAWN DESIGNS
Jeg er vild med jeres sengetøj
Jeg er vild med jeres sengetøj. Enkelt og flot design.Lækkert at sove i. Super kvalitet. Flot indpakning i en praktisk stofpose. Skønne farver- som gør jeg får lyst til at købe flere sæt. God service og hurtig levering.
Har et ønske: vil gerne kunne købe ekstra pudebetræk 😊