DAWN DESIGNS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert sengetøj i fine milde farver. Sengetøjet er både blødt og knasende sprødt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert købe flere sæt i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetøj Percale i 100 % øko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sindssygt lækkert sengetøj - det giver følelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kølende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept på hjemmesiden - hurtig og ukomplice... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har efterhånden købt en del sengetøj fra DAWN og er altid meget glad for oplevelsen. Det er utrolig lækkert sengetøj i den skønneste kvalitet. Leveringstiden er meget hurtig. Alt fungerer bare hel... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bedwinkel
  2. Internetwinkel
  3. Beddengoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Skønne produkter, skøn service

Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden videre og på fineste vis fixede problemet med produktionsfejlen og gav os flere mulige løsninger, så vi nu kan ligge i et nyt sæt, mens det andet genbruges i et fint samarbejdsprojekt ml. Dawn og en lokal systue. Dawn har vores blødeste anbefalinger.

19 april 2024

Kære Elisabeth,

Tak for din skønne og detaljerede anmeldelse 🙏 Det er fantastisk at høre, at du har nydt hele oplevelsen fra vores hjemmeside til hvert øjeblik under dynen.

Vi sætter stor pris på din forståelse og fleksibilitet i forbindelse med løsningen af problemet, og det glæder os, at du er tilfreds med den måde, vi har håndteret situationen på, samt vores samarbejde med den lokale systue.

Tusind tak for din støtte og de bløde anbefalinger 😉 Vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig og alle vores kunder produkter og service af højeste kvalitet.

Lækkert sengetøj

Lækkert sengetøj , hurtig levering
Anbefalinger herfra 🤩🤩🤩🤩

2 april 2024

Kære Helle,

Tusind tak for din skønne anbefalinge og for at dele din begejstring over vores sengetøj og hurtige levering! 🤩🤩

Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og servicen. Din positive feedback er en stor motivation for os, og vi værdsætter din anbefaling højt. Vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En utrolig kompetent service.

En utrolig kompetent service.
Tror aldrig jeg har oplevet en sådan venlighed via både mail og tlf samtale med Thomas..

5 april 2024

Kære Vita,

Tusind tak din fantastiske anmeldelse 🙏 Jeg sætter stor pris på, at du fremhæver den interaktion du havde med mig både på mail og telefon. Jeg kan sige, at taknemmeligheden er gengældt 😇

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse - særligt når du sidder på Bali. Jeg ønsker dig en fortsat god ferie ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig lækker kvalitet til en god pris!

Rig lækker kvalitet til en god pris!

24 maart 2024

Kære Clara,

Tusind tak for din! Vi er utroligt glade for at høre, at du synes, kvaliteten lever op til prisen. Det er vores mål at tilbyde høj kvalitet til en pris, der er tilgængelig for alle, så at høre, at du værdsætter dette, betyder meget for os 🙏

Vi håber, at vi kan få lov til at ekspedere dig igen en anden gang - måske næste gang til Finders Keepers 😊✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service over hele linjen

God service over hele linjen. Dygtige medarbejder og kvalitets sengetøj.

Kære Charlotte,

Tusind tak for besøget på Finders Keepers og tak for din varme anerkendelse af vores service, medarbejdere og kvaliteten af vores sengetøj 🙏

Vi er utroligt stolte over at kunne tilbyde en oplevelse, der imødekommer dine forventninger på alle parametre.

Vi bestræber at sikre, at hvert enkelt produkt og hver eneste interaktion med os er af højeste standard. Din feedback er derfor utrolig værdifuld for os 😇

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

Kære Gert,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede vores service som hurtig og effektiv.

Vi bestræber os på altid at levere en service, der møder/overgår vores kunders forventninger med både hastighed og kvalitet ✨

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bedste anbefaling

Hurtig levering - skøn kvalitet. Og de mest vidunderlige farver - også på lagnerne!

Kære Inger,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af vores produkter.

At vores farveudvalg, inklusiv på lagnerne, også har fanget din begejstring, gør os ekstra stolte. Vi lægger stor vægt på at tilbyde produkter, der ikke blot er behagelige at bruge, men også skønne at se på 😉

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

3 sæt

Hej
Nu har jeg købt 3 sæt.
Jeg er meget glad for det første sæt.
Da jeg købte det andet sæt skrev jeg til dig, at jeg ikke var tilfreds da det ikke føles lige så lækkert som det 1 sæt.
Nu prøvet jeg med det 3 sæt og det er på højde med det første sæt.
JEG HOLDER STADIG PÅ AT NR. 2 IKKE ER DET SAMME....
MVH CLAUS

29 maart 2024

Kære Claus,

Først og fremmest, tak for din fortsatte tillid til DAWN ved at købe tre sæt af vores sengesæt 🙏

Det glæder os meget at høre, at du er meget glad for både det første og det tredje sæt. Vi bestræber os på at levere produkter af konsekvent høj kvalitet, så vi er oprigtigt kede af, at det andet sæt ikke levede op til dine forventninger og den standard, du oplevede med det første sæt.

Endnu engang tak for din feedback og din anmeldelse. Det er vigtig for os at høre om vores kunders oplevelser, så vi kan fortsætte med at forbedre os.

Super lækre produkter

Super lækre produkter, som blev leveret hurtigt. Jeg var dog så uheldig at efter et par ganges brug opdagede jeg et hul i betrækket. Det lignede en produktionsfejl. Jeg tog fat i deres kundeservice og problemet var løst med første mail.
Stor tilfredshed med alt fra køb, levering, kvalitet og kundeservice.

23 november 2023

Kære Mathias,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores sengetøj og den hurtige levering.

Det er dog beklageligt at høre om den uheldige oplevelse med et hul i dit betræk. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at kontakte vores kundeservice, og at vi kunne løse problemet til din tilfredshed med det samme.

Vi ser frem til at betjene dig igen og sikre, at din oplevelse med DAWN fortsat er i top ✨

Glimrende produkt

Glimrende produkt.

Det blev leveret efter to dage, produktet var fantastisk. Der var ikke noget at sætte en finger på.

12 maart 2024

Kære Martin,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at din bestilling blev leveret hurtigt, og at du er fuldt ud tilfreds med dit sengetøj. Vi bestræber os på at sikre, at hver eneste kundeoplevelse er fejlfri, lige fra bestilling til levering og selve produktets kvalitet. Din tilfredshed og rosende ord betyder meget for os 🙏

Vi håber, at du vil nyde dit sengetøj længe endnu og vi ser frem til forhåbentlig at betjene dig igen i fremtiden.

Elsker jeres sengetøj og god betjening

Elsker jeres sengetøj og god betjening

13 maart 2024

Kære Harriet,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du elsker vores sengetøj og er tilfreds med betjeningen ✨

At levere høj kvalitet i både vores produkter og service er noget, vi går meget op i. Din tilfredshed og positive oplevelse er vores største motivation.

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Må du sove godt 💤

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker at sove i mit DAWN sengetøj…

Jeg elsker at sove i mit DAWN sengetøj det føles som luksus og er smukt i skønne farver.

15 maart 2024

Kære Bella,

Hvor er det fantastisk, at du føler dig omsluttet af luksus i dit DAWN sengetøj! ✨

Vi er utroligt glade for at høre, at du elsker at sove i det, og at du sætter pris på farverne og kvaliteten.

Tak for at du deler din oplevelse og for din fine anmeldelse 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid hurtig og super behandling og…

Som altid hurtig og super behandling og levering

Kære Susanne,

Tak for din fortsatte støtte og for at dele din oplevelse med andre 🙏

Det er vores højeste mål at opretholde en standard af service, der ikke alene møder, men overgår vores kunders forventninger.

Vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig fremragende service og produkter i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sengetøj og super hurtig…

Fantastisk sengetøj og super hurtig levering 🤩❤️

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩 Det glæder os utroligt meget at høre, at du er begejstret for både kvaliteten af vores sengetøj og vores hurtige levering. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, både hvad angår produktkvalitet og service.

Vi håber, at du vil nyde mange kommende nætter i dit nye sengetøj.

Sengetøjet vidunderligt.

Sengetøjet vidunderligt.
Og hurtig levering.
Tak. Bente

Kære Bente,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at fremhæve både den hurtige levering og kvaliteten af vores sengetøj. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med dit køb 🙏

Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores produkter ikke alene er af højeste kvalitet, men også når frem til dig hurtigt og effektivt. Din tilfredshed er derfor værdsat.

Thomas fra DAWN ​

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte dagen før. Rigitg god kvalitet og lækker farve. Alt er i orden

29 februari 2024

Kære Oliver,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, kvaliteten, og din modtagede farve Arctic Blue 🩵

Det glæder os, at din oplevelse og anmeldelse afspejler, at alt har været i den skønneste orden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er simpelthen så glad for jeres…

Er simpelthen så glad for jeres produkt, at jeg snart har alle farver i Dawn-sengetøj:-) - kan simpelthen ikke få nok. Anbefaler det til alle, der gider høre på mig - stort tillykke med jeres design og stor tak til jer herfra! Mange varme hilsner fra Ulla Kristensen

3 maart 2024

Kære Ulla,

Det varmer vores hjerter at høre, hvor meget glæde vores sengetøj bringer ind i dit hjem! At vide, at du næsten har samlet alle farverne og deler din begejstring med andre, er den største anerkendelse, vi kunne ønske os. Tak for dine varme ord og for at være en så fantastisk ambassadør for vores brand 🙏🙏

Af hjertet tak for at dele din oplevelse med vores sengetøj!

Lækkert sengetøj

Det er det dejligste sengetøj jeg har prøvet, så lækkert at sove i og skønne farver.
Det er 2. sæt jeg køber.

12 februari 2024

Kære Susanne,

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Det varmer at høre, hvor meget du nyder vores sengetøj!

Tak fordi du vælger DAWN. Vi håber, at vores sengetøj fortsat vil bidrage til mange flere nætter med god søvn.

helt fantastisk lækkert sengetøj

helt fantastisk lækkert sengetøj, og faconsyet lagen, der er kan gå ned om en høj madras. Giver mine bedste anbefalinger 👍👍👍

17 februari 2024

Kære Dorthe,

Tusind tak for dine varme ord og fantastiske anbefalinger! Vi er utroligt glade for at høre, at du er så tilfreds med kvaliteten af vores sengetøj og det faconsyede lagen.

Din tilfredshed og anbefaling er den bedste anerkendelse af vores arbejde, og vi er taknemmelige for, at du har valgt at dele din positive oplevelse - tak 🙏

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefale hverken produkt eller…

Kan ikke anbefale hverken produkt eller “kundeservice”…

24 januari 2024

Hej Claus,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er altid vores mål at levere produkter af høj kvalitet og en kundeservice, der møder vores kunders forventninger. Vi forstår fra din anmeldelse og vores tidligere korrespondance, at du har været utilfreds med vores sengetøj og den løsning, vi tilbød.

Vores tilbud om en delvis refusion, var for at imødekomme dig mest muligt, da det ikke er normal praksis, at fortryde købet, efter det er taget i brug. Vi opfordrer vores kunder til at mærke på kvaliteten af sengetøjet, inden det tages i brug, men vi kan ikke tilbyde, at man kan sove i det og derefter returnere.

Vi føler derfor selv, at vores kundeservice har gjort, hvad de kunne, for at imødekomme dig mest muligt.